مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • فروشگاه ساز بیدک
  • تعرفه ها
  • سوالات متداول
  • مرکز خدمات
  • بیدک آکادمی
    • کسب و کار
    • شبکه‌های اجتماعی
    • فروش و بازاریابی
    • ویدئو

مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • منوی مدیریت را ایجاد کنید
  • صفحه خانگی
  • >
  • کسب و کار
  • >
  • مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟ | آموزش کسب‌و‌کار

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟ | آموزش کسب‌و‌کار

  • bdok
  • کسب و کار
  • نوامبر 21, 2022
  • ۶۰ بازدید
  • بدون دیدگاه
راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

در حال حاضر آنچه که برای تمامی مشاغل لازم و ضروری است راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی است. در‌واقع تصور این‌که در دنیای امروز کسب‌و‌کاری فاقد وب سایت باشد کمی دشوار است. چنانچه هیچ‌نوع وب سایت فروشی ندارید قطعاً نیمی از مشتریان احتمالی خود را از دست داده‌اید. چرا که اغلب مشتریان احتمالی برای تهیه مایحتاج خود به سراغ جستجوی اینترنتی می‌روند. اگر هیچ گونه شناختی از چگونگی راه اندازی کسب و کار اینترنتی با موبایل را ندارید، نگران نباشید. در این مطلب قصد داریم تا  شیوه‌های راه اندازی کسب و کار آنلاین را برایتان قدم به قدم بیان کنیم. گفتنی است که کسب درآمد از اینترنت ساده و آسان نیست، اما بسیار شیرین و لذت بخش است. بنابراین برای آشنایی بیشتر با مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی تا انتها با ما همراه باشید.

کسب‌و‌کار اینترنتی چیست؟

برای ورود به بازار و ایجاد کسب‌وکار در عصر دیجیتال، هیچ راهی بهتر از راه‌اندازی کسب‌و‌کار اینترنتی نیست. در تعریف راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی با کامپیوتر می‌توان گفت که یک دنیای نامحدود و مملو از امکانات تازه است. پرسش‌های بسیاری درباره چگونگی کسب درآمد از اینترنت  وجود دارد که هر یک بسیار بحث برانگیز است. پرسش‌هایی نظیر آیا امکان راه اندازی کسب‌و‌کار اینترنتی در منزل وجود دارد؟ آیا راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی با گوشی امکان‌پذیر است؟ راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی خانگی چگونه است؟ و پرسش‌هایی از این دست که در این مطلب به آن می‌پردازیم.

تعریف کسب‌وکار اینترنتی

در تعریف کسب‌وکار اینترنتی می‌توان گفت هر فعالیتی که در بستر وب و با استفاده از اینترنت انجام شود، در قالب کسب‌وکار آنلاین قرار می‌گیرد. به عبارتی عرضه خدمات و فروش محصولات تنها از طریق فضای اینترنت انجام می‌شود. توجه داشته باشید که مشاغل آنلاین صرفاً مرتبط به راه‌اندازی وب سایت نمی‌شود. بلکه هر گونه فعالیت اقتصادی در شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام، تلگرام و غیره نیز در این دسته بندی گنجانده می‌شوند. بدین ترتیب مشتریان و کاربران برای جستجوی محصولات و خدمات مورد نظر خود به وب سایت‌ها مراجعه کرده و به راحتی از خدمات موجود استفاده می‌کنند. اگر تمایل به راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی از صفر را دارید، توصیه می‌شود که حتماً با نحوه مدل‌های متنوع از بازاریابی آنلاین آشنا شوید.

راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی خانگی

راه‌اندازی وب سایت یا فروش از طریق شبکه‌های اجتماعی؟

در این میان نقش وب سایت بیشتر از شبکه‌های اجتماعی است. در‌واقع کسب درآمد از اینترنت با راه اندازی وب سایت نه تنها مؤثرتر است، بلکه به نوعی بیانگر اعتبار بیشتر کسب و کار صاحبان مشاغل خواهد بود. یکی از موارد اثبات تاثیرپذیری بیشتر وب سایت‌ها در مقایسه با شبکه‌های اجتماعی، فیلترشدن برخی از اپلیکیشن‌ها است. در نتیجه شاید در نگاه اول دسترسی به شبکه‌های اجتماعی ساده‌تر به نظر برسد. اما موضوع فیلترینگ سبب شده تا به تدریج نقش شبکه‌های اجتماعی برای کسب درآمد از اینترنت کمرنگ‌تر دیده شود. صاحبان مشاغل با راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی از طریق وب سایت به راحتی قادر خواهند بود مشتریان خود را چند برابر کنند و فروش فوق‌العاده‌ای داشته باشند. ناگفته نماند که افزایش عرضه و تقاضا از طریق کسب و کار اینترنتی قابل مقایسه با کسب و کار سنتی نیست.

انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی موفق در مدل‌ها و انواع گوناگونی صورت می‌پذیرد. هر یک از مدل‌های راه‌اندازی کسب‌و‌کار آنلاین ویژگی‌های مختص به خود را شامل می‌شود. صاحبان مشاغل با توجه به نوع نیاز کسب و کار خود و همچنین شرایط موجود می‌توانند از طریق هر یک از مدل‌های رایج، کسب درآمد کنند. توجه داشته باشید که درصد موفقیت و شکست شما در کسب‌و‌کار اینترنتی به این موضوع بستگی دارد که تا چه حد با نحوه کسب درآمد از اینترنت و راه‌اندازی کسب‌و‌کار آنلاین آشنا هستید. برای درک بهتر، در این بخش به شرح مختصری درباره انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی می‌پردازیم. لازم به ذکر است که هر یک از مدل‌ها دارای ویژگی‌های مختص به خود بوده و شما می‌توانید بر طبق نوع نیاز کاری خود مدل کسب‌وکار مد نظرتان را انتخاب کنید.

۱. فروش محصولات (Direct Marketing)

عرضه مستقیم کالا و فروش مستقیم محصولات یکی از رایج‌ترین مدل‌های راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی محسوب می‌شود. تمامی فروشندگان، تولیدکنندگان و حتی واسطه‌گران می‌توانند از این روش برای کسب درآمد استفاده کنند. علاوه‌بر فروشگاه‌ها، در‌آمد شرکت‌ها برای عرضه خدمات خود نیز از این طریق امکان‌پذیر است. از جمله نمونه‌هایی که می‌توان برای ساخت وب سایت فروشگاهی مثال زد، وب سایت‌هایی نظیر علی‌بابا، آمازون، دیجی کالا و مواردی از این قبیل است. این نمونه از راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی ویژگی‌های بسیاری را شامل می‌شود. یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌ها امکان پاسخگویی به مشتریان در تمام طول شبانه‌روز است. همچنین تعامل با مشتریان، ارسال محصول به تمام نقاط ایران، ارائه تخفیفات ویژه فروشگاهی، خبرنامه، ایمیل مارکتینگ و بسیاری دیگر از فواید فروش را در بر می‌گیرد.

۲. کسب درآمد از طریق فریلنسری (Freelance Marketing)

از دیگر شیوه‌های کسب درآمد از اینترنت می‌توان به مدل فریلنسری اشاره کرد. مدل فریلنسری یا شغل آزاد به صورت دورکاری از جمله مدل‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی است که طرفداران بسیاری دارد. در این مدل از کسب‌وکار افرادی که داوطلب هستند، پروژه‌های کاری را برای کارفرمایان به صورت دورکار ارسال می‌کنند. از جمله تخصص‌های این حوزه می‌توان به  انجام کارهایی نظیر برنامه نویسی، طراحی سایت، تولید محتوا، سئو سایت، نویسندگی، تبلیغات، برندینگ، طراحی لوگو و لوگو موشن، طراحی‌های گرافیکی و مواردی از این قبیل اشاره کرد. مزایای فریلنسری بیشتر در انجام پروژه‌های کاری در ساعت‌های شناور و کسب درآمد به صورت غیر حضوری خلاصه می‌شود. گفتنی است که فریلنسری نیازی به دانش خاصی ندارد و تنها تسلط بر مهارت‌های بازاریابی دیجیتالی کافیست.

راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی از صفر

۳. طراحی سایت (website design)

همانطور که گفته شد درآمدزایی از طریق راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین و کسب درآمد از اینترنت به شیوه‌های گوناگونی انجام می‌شود. یکی از شیوه‌های پر درآمد و پرطرفدار راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی، طراحی وب سایت است. افرادی که در حوزه طراحی سایت از مهارت‌های قابل توجهی برخوردار هستند، می‌توانند با ارائه نمونه کار به شرکت‌های دیجیتال مارکتینگ کار خود را شروع کنند. بدین ترتیب این افراد با پذیرش پروژه‌های متنوع در این زمینه می‌توانند به درآمد بالایی دست یابند. از آن‌جایی که داشتن سایت فروش برای تمامی صاحبان مشاغل حائز اهمیت است ارائه طراحی سایت به مشتریان با استقبال بسیاری روبروست. طراحی سایت در قالب‌های متنوع اعم از سایت فروشگاهی، سایت شرکتی، سایت خدماتی، سایت آموزشی و غیره مزیت‌های اقتصادی قابل توجهی را به دنبال دارد.

۴. تبلیغات آنلاین (Online advertisement)

تبلیغات آنلاین در تمامی شیوه‌های کسب‌وکار اینترنتی پاسخگوست. اگر دارنده صفحه‌ای با فالورهای بالا هستید، قطعاً می‌توانید در آن تبلیغات آنلاین قرار دهید. بارگذاری تبلیغات آنلاین در وب سایت و یا سایر شبکه‌های اجتماعی نیز امکان‌پذیر بوده و بسیار راندمان بالایی دارد. در این میان مشتریان و صاحبان مشاغل بسیاری هستند که تمایل به درج تبلیغات خود در فضای وب را دارند. آن دسته از صاحبان مشاغل که مخاطب‌شان در پیج‌های اینستاگرام یا وب سایت هستند با ارائه سفارش محتوای تبلیغاتی خود حاضرند به شما مبلغی پرداخت کنند. در نتیجه می‌توان از این فرصت برای کسب درآمد از اینترنت استفاده کرد. بدین ترتیب شما می‌توانید با درج محتوای جذاب و درعین‌حال تبلیغاتی، مخاطبان بیشتری را جذب کنید. در مجموع کسب‌وکار آنلاین بر مبنای فروش تبلیغات از جمله متداول‌ترین شیوه‌های درآمدزایی است.

۵. ساخت تیزر- لوگو موشن- logo design

یکی دیگر از شیوه‌های پرطرفدار برای راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی در منزل، ساخت تیزر و لوگو موشن است. ناگفته نماند که حتماً بایستی در این خصوص مهارت‌های لازم را داشته باشید تا بتوانید از آن کسب درآمد کنید. بسیاری از شرکت‌ها و کارخانه‌ها تمایل به داشتن یک طراحی با کیفیت دارند تا از طریق آن بتوانند خودشان را به یک برند محبوب تبدیل کنند. طراحی لوگو، ساخت لوگو موشن و تیزر تبلیغاتی جزء دسته‌بندی تبلیغات آنلاین محسوب می‌شود. ساخت تیزر مختص آن دسته از افرادی است که در زمینه طراحی تیزرهای تبلیغاتی دارای مهارت‌هایی هستند. آنان می‌توانند با بارگذاری نمونه کارهای خود در فضای مجازی، سفارش کارهای فراوانی دریافت کنند.

۶. مدل بلاگری در شبکه‌های اجتماعی

بلاگری و یا ادمین شبکه‌های مجازی نیز از جمله انواع کسب‌وکار آنلاین و رایجی است که میان دانشجویان طرفداران بسیاری دارد.  اگر از آن دسته افرادی هستید که گوشی موبایل‌تان از دستتان نمی‌افتد راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی با گوشی و بلاگری مختص شماست. شما می‌توانید در زمینه‌های گوناگون به راحتی به یک بلاگر ماهر تبدیل شوید. اما لازمه این کسب‌وکار، داشتن تسلط کافی روی شبکه‌های اجتماعی است. بدین ترتیب با درج محتواهای تصویری و ویدیویی می‌توانید کسب در‌آمد از اینترنت را برای خود آسان کنید.

راه‌اندازی کسب‌و‌کار آنلاین

۷. مدل واسطه‌گری یا نماینده فروش محصولات سایر مشاغل

برخی از مشاغل آنلاین به تنهایی دارای محصولی برای فروش و یا خدمتی برای عرضه به مشتریان نیستند. در نتیجه مانند یک واسطه گر میان سایت‌های فروشگاهی اعمال حضور می‌کنند. بدین ترتیب که  محصولات سایر وب سایت‌های فروشگاهی را به فروش می‌رسانند. از جمله سایت‌های واسطه گر می‌توان به تخفیفان و یا دیجی‌کالا اشاره کرد. گفتنی است که سود این نوع مدل از کسب‌وکارها بیشتر حاصل میزان فروش و پورسانتی است که از فروشندگان و مشتریان دریافت می‌کنند. البته واسطه گری چندان کار ساده‌ای نیست. این حوزه از جمله سخت‌ترین مشاغل اینترنتی محسوب می‌شود. چرا که مستلزم یک تیم حرفه‌ای و متخصص برای مدیریت امور مختلف کاری است.

۸. تولید کننده محتوا (content provider)

راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی خانگی آنقدرها هم سخت و پیچیده نیست. تنها کافیست که دارای یک سری مهارت‌های کاربردی و تخصصی باشید. از دیگر کسب و کارهای پرطرفدار اینترنتی، تولید محتوا بر اساس استانداردهای سئو است. محتواهایی که باعث هر چه بیشتر دیده‌شدن وب سایت در صفحه نتایج گوگل شود. به عبارتی یکی از بخش‌های اصلی وب سایت‌های فروش، درج محتواهای درجه یک و با کیفیت است. محتواهایی که نه تنها برای مخاطب آموزنده باشد، بلکه جنبه‌های تبلیغاتی و سئو سایت را به‌طور یک‌جا برآورده کند. بدین ترتیب تولید محتوا را می‌توان یکی از مدل‌های راه‌اندازی کسب‌و‌کارهای اینترنتی نامید.

۹. برگذاری وبینار و آموزش مجازی

با توسعه دنیای فناوری و اینترنت آموزش‌های مجازی جایگزین آموزش‌های حضوری شد. سمینارها به وبینارها تبدیل شدند و دوره‌های آموزشی رنگ و بوی تازه‌تر و مدرن‌تری به خود گرفت. برگزاری وبینار و آموزش‌ها به صورت دوره‌های مجازی از دیگر مدل‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی شناخته شده است. در‌واقع وبینارها جزء مشاغل پر سود و پرطرفدار محسوب می‌شوند. بسیاری از استادان دانشگاهی و دانشجویان جذب این مدل از کسب‌وکار شده تا از این طریق بتوانند تخصص‌هایشان را در فضای وب با دیگران به اشتراک بگذارند.

۱۰. مدل کسب‌وکار اینترنتی (Freemium)

اگر دقت کرده باشید برخی از خدمات مرتبط با فضای وب، ترکیبی از خدمات رایگان و پولی است. روند کاری به این صورت است که برخی از نسخه‌های خدماتی نظیر کارکرد برخی از اپلیکیشن‌ها در ابتدا رایگان است. اما با جذب کاربر به کارایی آن اپلیکیشن و همچنین باز شدن قفل برخی از امکانات و آپشن‌ها، کاربر بایستی وجهی را پرداخت کند. معمولاً این پرداخت وجه از سوی کاربر، به صورت ماهانه یا هفتگی جهت دسترسی به خدمات بهتر انجام می‌شود.

۱۱. ساخت اپلیکیشن

ساخت برنامه‌های جذاب برای گوشی‌های اندروید و یا سرویس‌های ios از دیگر فعالیت‌هایی است که در دسته بندی راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی قرار می‌گیرد. ساخت اپلیکیشن اگرچه بسیار زمان بر است، اما نتایج فوق‌العاده بی‌نظیری را به همراه دارد. همچنین راندمان بالایی را از نظر سود اقتصادی شامل می‌شود.

۱۲. مدل حق اشتراک دوره‌ای

در مدل حق اشتراک دوره‌ای همانطور که از نامش پیداست، به صورت دوره‌ای از مشتریان خود هزینه دریافت خواهید کرد. این بدین معناست که به جای یکبار فروش محصول، می‌توان در ازای عرضه خدمات موجود حق اشتراک ماهانه دریافت کرد. از جمله نمونه‌هایی که می‌توان برای این روش عنوان کرد، حق اشتراک روزنامه یا مجله است. بدین ترتیب مشتریان به طور مستمر در ازای گرفتن خدمات، به شما حق وجه پرداخت می‌کنند. منتهای مراتب ارائه خدمات بایستی با همان کیفیت اولیه باشد.

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟

سود آوری از طریق راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی را نمی‌توان نادیده گرفت. اگر چنانچه هیچ نوع آشنایی با چگونگی راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی با کامپیوتر را ندارید، این بخش مختص به شماست. ناگفته نماند که با رعایت مراحل گفته شده حتی می‌توانید به راحتی راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی خانگی را به طور مستقل شروع کنید.

کسب درآمد از اینترنت

۱. مشخص‌کردن هدف

هدف‌گذاری به معنای شناخت توانایی‌هایتان است. این‌که در چه زمینه‌ای می‌خواهید فعالیت داشته باشید؟ افق دید شما برای راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر چیست؟ مخاطبان شما چه کسانی هستند؟ می‌خواهید فعالیت خود را در چه قالبی بگنجانید؟ آیا می‌خواهید وب سایت شخصی خودتان را داشته باشید یا فقط به فروش در شبکه‌های اجتماعی متکی هستید؟ اگر در صدد راه‌اندازی وب سایت هستید، قالب خود را مشخص کنید. قالب فروشگاهی، شرکتی یا خدماتی؟ در کدام یک از قالب‌ها خدمات شما جای دارند؟ اگر بتوانید تابلوهای مسیر را با پاسخگویی به این پرسش‌ها برای خود ترسیم کنید نیمی از راه را پشت سر گذاشته‌اید.

۲. تعیین کسب‌وکار اینترنتی

توجه داشته باشید که کسب و کار اینترنتی تنها به راه‌اندازی وب سایت خلاصه نشده و شاخه‌های گوناگونی را شامل می‌شود. می‌خواهید نویسنده محتوا باشید یا آن‌که در بخش طراحی‌های گرافیکی و لوگو مهارت دارید؟ در چه زمینه‌ای فعال و پویا هستید؟ ایده‌هایتان چیست؟ اگر بین چند حوزه کاری دچار شک و تردید هستید، می‌توانید از مشاوران این حیطه کمک بگیرید و راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایید.

۳. تجزیه و تحلیل رقبا

در هر زمینه‌ای که فعال هستید، بایستی رقبای خود را شناسایی کنید. به الگو برداری‌های آنان توجه کنید. برای نمونه اگر می‌خواهید وب سایت فروشگاهی خود را راه‌اندازی کنید، به قالب‌ها، امکانات و آپشن‌های سایر وب سایت‌های مشابه توجه کنید. موضوعاتی مانند چگونگی دسته‌بندی محصولات، گالری تصاویر، تعامل با مشتریان، ثبت سفارش، استفاده از افزونه‌هایی مانند درگاه پرداخت، تماس با ما و مواردی از این دست تا حد بسیار زیادی مسیر را برایتان هموار خواهد کرد. اگر چنانچه به عنوان ادمین فروش در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام فعال هستید، همین روند را بایستی در پیش بگیرید.

۴. راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین (راه‌اندازی وب سایت)

یکی از شاخه‌های اصلی کسب و کارهای آنلاین، راه‌اندازی وب سایت است. اغلب صاحبان مشاغل برای بهتر دیده شدن یا برند شدن ترجیح می‌دهند که وب سایت خود را راه اندازی کنند. اگرچه در ابتدای کار راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر با دشواری‌هایی روبروست اما به تدریج آموزه‌های بسیاری را در این مسیر فرا خواهید گرفت. پیشنهاد می‌شود برای راه‌اندازی وب سایت فروشگاهی یا شرکتی، طرحی بچینید و برنامه‌ریزی کنید. همچنین بودجه کافی برای آن تعیین کنید. راه‌اندازی وب سایت همراه با افزونه‌های کاربردی و امنیتی مستلزم صرف هزینه است. البته ناگفته نماند که این هزینه بسیار مقرون‌به‌صرفه بوده و ارزش خرید دارد. شما می‌توانید برای کسب درآمد از اینترنت، سایت خود را از طریق سیستم مدیریت محتوا وردپرس طراحی کنید. وردپرس این امکان را به شما می‌دهد تا بدون نیاز به دانش برنامه نویسی و کدنویسی از یک وب سایت کاربردی بهره‌مند شوید. بایستی متذکر شویم که طراحی سایت با وردپرس بسیار کم هزینه‌تر از طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی است. ترجیحاً در این خصوص مشاوره‌های لازم را از طراحان سایت دریافت کنید.

۵. تولید محتواهای جذاب، هدفمند و کاربردی

اگر می‌خواهید کسب درآمد از اینترنت داشته باشید بایستی محتواهای جذاب خلق کنید. درج محتواهای جذاب و کاربردی نیازمند توانایی در بیان پیام‌های تبلیغاتی در قالب محتواهای تصویری، ویدیویی و نوشتاری است. بارگذاری محتواهای کاربرد پسند با رعایت استانداردهای سئو دقیقاً همان پارامتری است که باعث محبوبیت وب سایت یا پیج کاری شما می‌شود. شما می‌توانید از طرق ارائه تبلیغات بنری، رپورتاژ آگهی و محتواهای نوشتاری که البته کمی هزینه‌بر هستند به برندشدن کسب‌وکار خود کمک کنید. برای نمونه اگر دارای یک وب سایت فروشگاهی هستید حتماً بایستی بخشی از سایت را به درج توضیحات تکمیلی برای هر یک از محصولات اختصاص دهید.

راه‌اندازی کسب‌و‌کار اینترنتی در منزل

بدین ترتیب کاربران با خواندن توضیحات مرتبط با هر یک از محصولات بیشتر به اعتبار فروش شما اعتماد می‌کنند. علاوه‌بر آن کاربران در همان لحظه ثبت سفارش کرده و محصول مورد نظر خود را خریداری می‌کنند. از سوی دیگر بارگذاری محتواهای متنی باعث دیده‌شدن وب سایت شما در صفحه نتایج گوگل می‌شود. بدین ترتیب اگر وب سایت شما از جایگاه خوبی برخوردار باشد، کاربر با سرچ کلمه کلیدی به راحتی وب سایت شما را یافته و وارد می‌شود. در نتیجه از دیگر مزیت‌های بارگذاری محتواهای جذاب سئو، افزایش تعداد بازدیدکنندگان احتمالی است.

۶. برندسازی و تبلیغات آنلاین

ارائه تبلیغات آنلاین در فضای وب از دیگر مراحل راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی است. شما می‌توانید با ارائه خدمات رایگان و مفید، برند کالا و محصولات خودتان را به راحتی به عموم مخاطبان معرفی کنید. از آن‌جایی که در شروع فعالیت شما، کسی از نوع خدمات شما اطلاعی ندارد برندسازی فوق‌العاده تاثیرگذار است. با برندسازی می‌توانید وب سایت خود را بهبود بخشید و ترافیک سایت خود را افزایش دهید. از جمله خدمات رایگان و ارزشمند دیگر می‌توان به ارائه اطلاعات کاربردی درباره نوع خدمات، مقاله‌های با کیفیت، ارائه کتاب الکترونیکی، پادکست، ویدئوهای تبلیغاتی و مواردی از این قبیل اشاره کرد. همچنین قابلیت اشتراک‌گذاری مطالب در بخش پایینی صفحات وب سایت به برندینگ شما کمک فوق‌العاده‌ای می‌کند.

۷. جذب مشتریان تازه و افزایش ترافیک سایت

افزایش ترافیک سایت به معنای افزایش تعداد بازدیدکنندگان از وب سایت کاری شماست. برای افزایش راندمان و بازخورد وب سایتتان می‌توانید یک سری اصول مرتبط را پیاده‌سازی کنید. مواردی مانند اهمیت به نظرات درج شده در وبلاگ از سوی کاربران، تعامل با کاربران، استفاده از افزونه‌های انتقادات و پیشنهادات، بهره‌مندی از لینک گذاری‌های مرتبط با هر یک از صفحات وب سایت، درج کلید واژه‌ها در بخش‌های مختلف سایت و به‌طور کلی تبادل اطلاعات و تبلیغات در افزایش ترافیک سایت بسیار حائز اهمیت است. همچنین از دیگر راهکارهای مؤثر برای بالابردن تعداد بازدیدکنندگان سایت، می‌توان به سفارش تبلیغات برای موتورهای جستجو اشاره کرد. با ایجاد تبلیغات به روش پرداخت در ازای هر کلیک می‌توانید تا حد بسیار زیادی ترافیک سایت خود را بالا ببرید.

۸. راه‌اندازی کمپین‌های تبلیغاتی

کمپین‌های تبلیغاتی به معنای مجموعه‌ای از فعالیت‌های تبلیغاتی چند جانبه است. از آن‌جایی که بسیاری از کاربران از اجرای بازی و سرگرمی لذت می‌برند، می‌توانید از این ویژگی برای فعالیت‌های تبلیغاتی استفاده کنید. اجرای مسابقات، چالش‌ها و پویش‌ها همراه با درج یک سری تخفیفات یا گیفت‌های تبلیغاتی می‌تواند در راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی با موبایل بسیار مؤثر عمل کند.

ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی و کسب درآمد از اینترنت بسیار است. اما ما در این‌جا سعی کردیم گلچینی از ایده‌های ناب و مهارت‌های پولسازی را به شما معرفی کنیم. علاقمندان با فراگیری ایده‌های راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی خانگی پولساز، قادر خواهند بود تا از لحاظ اقتصادی سودآور باشند. در نتیجه ما ایده‌هایی را برایتان به اشتراک می‌گذاریم تا از لحاظ فرهنگی و اقتصادی کاملاً در ایران قابل اجرا بوده و همخوانی داشته باشد. از جمله ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی با کامپیوتر می‌توان به راه‌اندازی وبلاگ، ساخت سایت فروشگاهی، کسب درآمد از یوتیوب، کسب درآمد از طریق کپی رایتینگ، کسب درآمد با پادکست، کسب درآمد از طریق موبایل و راه‌اندازی دوره‌های دیجیتالی اشاره کرد. همچنین یادگیری استانداردهای سئو و کسب درآمد از طریق تولید محتواهای سئو متنی از دیگر ایده‌های کاربردی محسوب می‌شود.

راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی با گوشی

آیا برای کسب و کار آنلاین به سایت نیاز داریم؟

راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی تنها به داشتن سایت مرتبط نمی‌شود. در‌واقع راه‌اندازی کسب و کار آنلاین شاخه‌های گوناگونی از مشاغل را در بر می‌گیرد که یکی از آن‌ها داشتن وب سایت فروشگاهی یا خدماتی است. اما وب سایت به اعتبار کسب و کار شما می‌افزاید و باعث رشد و پیشرفت یکباره آن می‌شود. به مراتب جایگاه یک وب سایت فروشگاهی یا شرکتی بسیار بالاتر از پیج های فروش در شبکه‌های اجتماعی است. در نتیجه اگر می‌خواهید به موفقیت بیشتری در کسب درآمد از اینترنت برسید، طراحی وب سایت را در اولویت کاری خود قرار دهید.

شغل اینترنتی چیست؟ روش‌های کسب درآمد از اینترنت

به تمامی حوزه‌های متنوع در تجارت الکترونیک، کسب و کار اینترنتی گفته می‌شود. به عبارتی هر کسب و کاری که در بستر اینترنت فعالیت می‌کند، در قالب شغل اینترنتی تعریف می‌شود. اهمیت ویژگی‌های کسب و کار آنلاین به حدی است که اغلب افراد تمایل به راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی در منزل و به صورت دورکاری را دارند. در این میان، روش‌های کسب در‌آمد از اینترنت بسیار گسترده و متنوع است. از مدیریت شبکه‌های اجتماعی گرفته تا برگزاری کمپین‌های تبلیغاتی و مدیریت وب سایت‌های فروشگاهی و خدماتی همه در قالب شیوه‌های راه‌اندازی کسب و کار آنلاین قرار می‌گیرند.

مزایای کسب‌وکارهای اینترنتی

با توسعه کسب و کارهای اینترنتی هر لحظه با رشد بی‌سابقه خرید و فروش محصولات یا عرضه خدمات روبرو هستیم. به طوری که حتی اغلب معاملات بزرگ داخلی و جهانی نیز در فضای وب انجام می‌شود. راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی با موبایل سبب شده تا تعامل میان خریدار و فروشنده بیش از گذشته قابل دسترس باشد. در این میان توسعه کسب‌وکارهای کوچک نیز از مزیت‌های این حوزه بی‌نصیب نمانده‌اند. خرید و فروش ملک، رزرو بلیط هواپیما و هتل، معاملات ارز دیجیتال، ارائه خدمات حقوقی، ارائه خدمات آموزشی و مشاوره تنها بخش کوچکی از فعالیت‌های مرتبط با راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی است.

نقش فناوری و دنیای ارتباطات و اطلاعات در فضای مجازی به گونه‌ای است که به گفته اندیشمندان دنیای رسانه، تا سال ۲۰۲۵ هشتاد درصد مشاغل که به شکل سنتی فعالند، از میان خواهند رفت. در ادامه به‌طور تیتروار به مزایای کسب‌وکار اینترنتی اشاره می‌کنیم.

مزایای راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی عبارتند از:

  • معرفی محصولات و خدمات به ساده‌ترین شکل ممکن
  • کسب محبوبیت در فضای وب (برندینگ)
  • جذب مشتریان انبوه و حفظ مشتریان قدیمی
  • توسعه تبلیغات آنلاین
  • عدم نیاز به صرف سرمایه هنگفت
  • عدم نیاز به صرف هزینه‌های جانبی
  • عدم نیاز به دانش برنامه نویسی
  • سودآوری همیشگی
  • توسعه کسب‌وکار در کمترین زمان ممکن
  • تعامل با مشتریان (پرسش و پاسخ)

راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی با موبایل

دلایل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

دنیای امروز، دنیای تعامل ارتباطات از طریق اینترنت است. یکی از دلایل اصلی راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی، عدم وجود محدودیت آن است. به طوری که شما می‌توانید به طور شبانه‌روز جوابگوی مشتریان خود باشید و خدمات خود را به طور مستمر عرضه کنید. همچنین خلق ایده‌های نو در عصر دیجیتال و به دنبال آن راه‌اندازی کسب و کار آنلاین از دیگر دلایل حائز اهمیت است. از دیگر دلایل راه‌اندازی کسب‌و‌کار اینترنتی با کامپیوتر، پشتیبانی از محصولات و خدمات به طور غیرحضوری است. شما به عنوان صاحب وب سایت یا هر نوع کسب و کار اینترنتی، نه تنها کسب و کار خود را توسعه می‌دهید، بلکه مشتریان تازه‌ای را از طریق تبلیغات آنلاین به خدمات خود جذب می‌کنید. همچنین اعتبار کسب و کار شما از طریق راه‌اندازی سایت بالاتر رفته و باعث حفظ مشتریان قدیمی‌تان خواهد شد.

مهارت‌های لازم برای راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی از صفر مستلزم برخی مهارت‌های تخصصی است. اگر واقعاً تصمیم خود را برای کسب درآمد از اینترنت گرفته‌اید، باید با این‌گونه مهارت‌ها آشنایی کافی داشته باشید. خوشبختانه بازار کسب و کار اینترنتی تا حد امکان جا برای رشد و پیشرفت شخصی و اقتصادی دارد. در نتیجه هیچ محدودیتی برای یادگیری مهارت‌های مرتبط با راه‌اندازی کسب و کار آنلاین نیست. در این بخش به برخی از این مهارت‌های ویژه اشاره می‌کنیم.

۱. ارائه خدمات مطلوب

با انتخاب حوزه فعالیت خود، بایستی خدمات ارزشمند و با کیفیت در اختیار مشتریان خود قرار دهید. چرا که سطح کیفیت خدمات شما بیانگر اعتبار کسب و کار اینترنتی شماست. توجه داشته باشید که بسیاری از رقبا محصولات و خدمات مشابه شما را به مشتریان ارائه می‌دهند. در نتیجه اگر می‌خواهید گوی سبقت را از رقبایتان بربایید، باید متمایز باشید. ایده‌های جدید داشته باشید و با‌عرضه محصولات با کیفیت، مشتریان بالقوه را حفظ کنید.

۲. بهینه‌سازی سایت و سئو

از جمله بهترین روش‌های بازاریابی آنلاین و راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی خانگی، مهارت در بهینه‌سازی سایت است. اگر دارنده وب سایت فروشگاهی، شرکتی و با خدماتی هستید، حتماً بایستی محتواهای ارزشمند و مفید در آن بارگذاری کنید. توجه داشته باشید که این کار به یکباره ایجاد نمی‌شود، بلکه بایستی اصول سئو را به‌طور مستمر خوراک روزانه وب سایت خود قرار دهید. به روز رسانی‌های مداوم و پویا نگه‌داشتن وب سایت از جمله بهینه‌سازی‌های مطلوب محسوب می‌شود. قطعاً وب سایت‌های دست نخورده و راکد در زمینه فروش و عرضه خدمات موفقیتی به دست نخواهند آورد.

۳. مدیریت وب سایت

از دیگر مهارت‌های ضروری برای کسب درآمد از اینترنت و راه‌اندازی کسب و کار آنلاین، مدیریت است. حتی اگر به عنوان یک ادمین شبکه‌های اجتماعی در بازار اقتصاد اینترنتی فعال هستید، بایستی مدیریت بهینه داشته باشید. تعامل و ارتباطات بهینه با مشتریان، پرسش و پاسخ، درج انتقادات و پیشنهادات، پشتیبانی مستمر و ایمیل مارکتینگ جزء مهارت‌های مدیریتی به شمار می‌رود.

راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی با کامپیوتر

سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی از جمله فعالیت‌های اقتصادی کم هزینه محسوب می‌شود. هر چند که این هزینه بستگی به انتخاب نوع کسب‌وکار دارد. برای نمونه اگر می‌خواهید شغل مرتبط با طراحی لوگو و لوگو موشن را بر عهده بگیرید، تنها کافیست که در این حوزه مهارت‌های لازم را داشته باشید و سپس شروع به کار کنید. اما راه‌اندازی وب سایت شرکتی، خدماتی و یا حتی فروشگاهی مستلزم صرف هزینه‌های مرتبط به خود است.

در‌ این شرایط شما حتی برای راه‌اندازی یک وب سایت نیازی به صرف سرمایه چندان زیادی نخواهید داشت. مقدار هزینه‌ای که برای پیاده‌سازی یک وب سایت فروشگاهی انجام می‌شود بسیار مقرون‌به‌صرفه و در عین حال ارزشمند است. چرا که به تدریج و با به روز رسانی مستمر وب سایت می‌توانید شاهد جذب مشتریان تازه و افزایش عرضه و تقاضای محصولات خود شوید.

اشتباهات رایج در کسب‌وکار اینترنتی

بسیاری از تجارت‌های نوپا برای راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین دچار یک سری اشتباهات رایج می‌شوند. بدون شک زمانی که شروع به راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی خود می‌کنید، با یک سری سردرگمی‌هایی روبرو خواهید شد. اما این تصمیمات و انتخاب‌های شما هستند که مسیر موفقیت یا شکست را برایتان هموار می‌کند. در این بخش به توضیح برخی از اشتباهات رایج در کسب‌وکار اینترنتی با کامپیوتر می‌پردازیم.

۱. نداشتن وب سایت

بسیاری از کسب‌وکارهای سنتی فاقد وب سایت فروش هستند. درنتیجه با افت فروش و فقدان مشتریان روبرو هستند. اگرچه داشتن وب سایت کمی هزینه بر است اما نداشتن آن شما را کم‌کم در بازار اقتصادی محو خواهد کرد. اگر می‌خواهید در کسب‌وکار اینترنتی موفق شوید هر چه زودتر بایستی در بازار تجارت الکترونیک ورود پیدا کنید. فعالیت آنلاین و هدفمند شما سبب می‌شود تا سیل عظیمی از متقاضیان به سمت خدمات شما روی آورند. در نتیجه از فروش بالا و راندمان کاری قابل توجهی برخوردار خواهید شد.

۲. داشتن یک وب سایت ناکارآمد

وب سایت اینترنتی دقیقاً مانند یک گیاه مستلزم رسیدگی است. در‌واقع بدون به روز رسانی و بهبود وب سایت، نمی‌توانید به درستی در بازار اینترنتی خودنمایی کنید. در بسیاری از مواقع صاحبان مشاغل وب سایت خود را راه‌اندازی می‌کنند اما پس از مدتی آن را رها کرده و به حال خود می‌گذارند. ارتقاء سازی سایت مبتنی بر سئو سایت، بارگذاری محتواهای سئو، محتواهای تصویری و ویدیویی، برندینگ، مارکتینگ و مواردی از این قبیل است.

۳. وب سایت‌های غیر واکنش‌گرا

منظور از وب سایت‌های غیر واکنش‌گرا، وب سایت‌هایی است که با موبایل پشتیبانی نمی‌شوند. اگر در صدد راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی با گوشی هستید، حتماً بایستی وب سایت خود را برای سرویس‌های موبایل بهینه‌سازی کنید. طبق آمار به دست آمده حدود ۸۵ درصد از بازدیدها از طریق گوشی‌های همراه انجام می‌شود. در نتیجه اگر وب سایت شما واکنش گرا نباشد، احتمال ازدست‌دادن بخش عمده‌ای از مشتریانتان خواهد بود.

اشتباهات کسب‌وکار اینترنتی

۴. عدم استفاده از تبلیغات بهینه‌سازی شده

همیشه تبلیغات در توسعه یک کسب‌وکار اینترنتی نوپا حرف اول و آخر را می‌زند. شرایط کاربرانی که از کامپیوترهای خانگی و تبلت استفاده می‌کنند با کاربران موبایلی کمی متفاوت است. کاربران موبایلی همیشه انتظار دسترسی به نتایج سریع را دارند. در نتیجه تبلیغات شما باید به گونه‌ای باشد که برای تمامی پلتفرم‌ها سازگار و بهینه شده باشد. ترجیحاً پیشنهاد می‌شود که تبلیغات انحصاری خاصی را برای نسخه موبایلی تدارک ببینید. چرا که در اغلب موارد تبلیغات بهینه‌سازی شده برای موبایل با راندمان بسیار بالا و بازخورد بهتری روبروست.

۵. غیرقابل دسترس بودن

از دیگر اشتباهات رایج در راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی، غیر قابل دسترس بودن است. پشتیبانی از خدمات عرضه شده از اهمیت بسیاری بالایی برخوردار است. شما بایستی تا حد امکان جوابگوی نیاز مشتریان و تعامل با آنان باشید. امکان برقراری ارتباط از طریق چت‌های گفتگو بهترین راهکار برای تعامل با مشتریان است.

۶. عدم استفاده از فرایندهای SEO

واژه سئو مخفف عبارت بهینه‌سازی موتورهای جستجو است. اگر چنانچه نتوانید به درستی از استانداردهای سئو در وب سایت و یا محتواهای متنی خود استفاده کنید هیچ‌گونه بازخوردی به دست نخواهید آورد. با توجه به رعایت استانداردهای سئو، سایت شما از طریق موتور جستجوی گوگل رتبه‌بندی شده و در صفحه نخست نتایج گوگل قرار می‌گیرد. اگر دقت کرده باشید همیشه صفحه نخست نتایج جستجوی گوگل با سرچ هر کلمه کلیدی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده و بازدیدکننده‌های بیشتری را به همراه دارد. اگر وب سایت شما فاقد استانداردهای سئو باشد، از این ویژگی محروم خواهید ماند. در نتیجه راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی مستلزم یادگیری فرایندهای سئو است.

برای شروع مشاغل آنلاین چه مجوزهایی نیاز است؟

مجوزهای کسب‌وکار اینترنتی به دو بخش مجوزهای خاص و مجوزهای عام تقسیم‌بندی می‌شوند. مجوزهای خاص برای مشاغل خاصی که نیاز به پروانه وکالت، پروانه پزشکی و پروانه برای کارشناسان دادگستری و نظایر این‌ها دارند، صادر می‌شود. مجوزهای عام برای تمام افرادی که تمایل به راه‌اندازی هر نوع کسب‌وکار اینترنتی را دارند، لحاظ می‌شود. این نوع مجوزها نیازی به هیچ گونه مدرک تحصیلی ندارد. استارتاپ‌ها و فروشگاه‌های مجازی در دسته بندی مجوزهای عام قرار می‌گیرند.

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[9],"post__not_in":[7244],"posts_per_page":3,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":"\u0647\u0645\u0647","post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_3","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":{"between":"between-2","layout":"layout-3"},"box_layout":"boxed-item-2","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_3","post_status":"publish"}
همه چیز درباره خدمات پس از فروش

همه چیز درباره خدمات پس از فروش، همه جوره باید رضایت مشتری رو به دست بیاری!

اهمیت توضیحات محصول

اهمیت توضیحات محصول، چگونه می‌توانیم مشتریان خود را برای یک خرید خوب متقاعد کنیم؟

افزایش فروش در فروشگاه ساز بیدُک

افزایش فروش، خواسته هر فروشنده‌ای!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

{"number":"","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":"\u0647\u0645\u0647","excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"40","box_layout":"boxed-item-2","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟ | آموزش کسب‌و‌کار

انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

آشنایی با بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی را بشناسید!

مزایا و معایب کسب‌و‌کار اینترتی

با مزایا و معایب کسب‌وکار اینترنتی آشنا شوید!

میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌و‎‌کار اینترنتی

ads
۱۳۹۹ © تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه ساز بیدُک می‌باشد
#