مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • منوی مدیریت را ایجاد کنید
  • صفحه خانگی
  • >
  • کسب و کار
  • >
  • آشنایی با بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

آشنایی با بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

  • bdok
  • کسب و کار
  • نوامبر 21, 2022
  • ۶۴ بازدید
  • بدون دیدگاه
انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

با ظهور بازاریابی دیجیتالی و توسعه کسب‌وکارهای آنلاین، با سیل عظیمی از ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی روبه‌رو هستیم. اما سوال این‌جاست که چه ایده‌هایی برای رشد و پیشرفت کسب‌وکار ما مناسب است؟ پرسشی که ذهن بسیاری از صاحبان مشاغل را به خود درگیر می‌کند. از آن‌جایی که خلق ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار در اینترنت نامحدود است، می‌توانید به‌طور همزمان از چندین نوع ایده کاربردی و پولساز استفاده کنید.

توجه داشته باشید که به هر اندازه که خاص‌تر و متمایزتر دیده شوید، به همان میزان افزایش بازدیدکننده خواهید داشت. بنابراین تا می‌توانید متفاوت باشید. ایده‌های بزرگ داشته و به معنای واقعی مشتری مدار باشید. به یاد داشته باشید که مشتریان جذب خدمات کسب و کارهایی می‌شوند که بیشتر از سایرین بر مشتری‌مداری متمرکز هستند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با جزئیات بیشتری درباره تعریف کسب‌وکار اینترنتی و بهترین ایده‌های راه‌اندازی شغل اینترنتی آشنا شوید.

مفهوم کسب‌وکار اینترنتی

بدون شک تمامی افراد برای یکبار هم که شده از خدمات کسب‌وکارهای اینترنتی استفاده کرده‌اند. شاید به ندرت افرادی باشند که هیچ‌گونه آشنایی با مشاغل آنلاین نداشته باشند. اما برای درک بهتر ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی، ما به‌طور خاص‌تر به تعریف مفهوم کسب‌وکار اینترنتی می‌پردازیم. کسب‌وکار آنلاین همانطور که از نامش پیداست در بستر اینترنت فعال است. فروش محصولات و ارائه خدمات تماماً به صورت غیر حضوری و دورکار انجام می‌شود.

بدین ترتیب که مشتریان با مراجعه به وب سایت‌های فروشگاهی یا خدماتی، محصول خود را ثبت سفارش کرده و در محل دریافت می‌کنند. البته کسب‌وکار اینترنتی صرفاً در قالب راه‌اندازی وب سایت نیست. چه بسا فروش در شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام یا تلگرام نیز بخشی از کسب‌وکارهای اینترنتی محسوب می‌شوند. اما اگر به سراغ ایده‌های راه‌اندازی کسب و کار آنلاین به‌طور جدی هستید، ما به شما راه‌اندازی وب‌سایت را پیشنهاد می‌کنیم. چرا که از اعتبار بیشتری برخوردار بوده و جذب اعتماد مخاطب به سادگی انجام می‌پذیرد.

ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار انلاین

معرفی ۱۵ ایده راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

همانطور که گفته شد با توجه به محبوبیت و گستردگی خدمات آنلاین در میان عموم افراد، ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی به چند مورد محدود نمی‌شود. خاصیت ممتاز خلق بهترین ایده‌های راه اندازی شغل اینترنتی، در همین تنوع و ویژگی‌های چند منظوره آن است. اگر کارآفرین یا کارفرمای خلاق و ایده‌پردازی هستید و می‌خواهید کسب‌وکار اینترنتی خود را راه‌اندازی کنید، این بخش مخصوص شماست. ما در این‌جا به معرفی بهترین و پولسازترین ایده‌های راه‌اندازی کسب درآمد از اینترنت می‌پردازیم.

۱. راه‌اندازی فروشگاه آنلاین یا فروشگاه اینترنتی

راه‌اندازی فروشگاه آنلاین یا همان فروشگاه اینترنتی، از جمله رایج‌ترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی است. شما اگر صاحب یک فروشگاه، مغازه، بوتیک یا کارگاه هستید، ایده راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی بهترین گزینه برای شماست. چه بسا حتی اگر هیچ کسب‌وکاری به صورت فیزیکی ندارید، اما عرضه کننده محصولات هستید نیز می‌توانید از این ایده استفاده کنید. طراحی فروشگاه اینترنتی جزء پرطرفدارترین ایده‌های راه‌اندازی شغل اینترنتی محسوب می‌شود.

چرا که نه تنها ایده بسیار پولسازی است، بلکه شما را به یک برند تبدیل می‌کند. برندینگ شدن در فضای وب شاید برای بسیاری از صاحبان مشاغل تنها یک رویا باشد. اما با راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی و به دنبال آن به دست آوردن محبوبیت در فضای وب همراه با افزایش جذب مخاطب، دیگر یک رؤیا نیست. علاوه‌بر فروشندگان، تمامی عرضه‌کنندگانی که در صدد فروش محصولات و ارائه خدماتشان هستند، می‌توانند از این ایده کاربردی، بی‌نظیر و پولساز بهره‌مند شوند.

۲. ایده همکاری در فروش

از دیگر حرفه‌ای‌ترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی، می‌توان به همکاری در فروش اشاره کرد. همکاری در فروش در دسته‌بندی جدیدترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی قرار می‌گیرد. در این حالت شما محصولی برای فروش و یا عرضه ندارید اما به عنوان واسطه‌گر عمل می‌کنید. به این معنا که محصولات سایر شرکت‌ها و فروشگاه‌ها را به دست مشتریان اصلی می‌رسانید. این در حالی است که شما وب سایتی برای ارائه محصولات طراحی می‌کنید.

پس از آن با درج گالری تصاویر محصولات همراه با توضیحات تکمیلی، شروع به جذب مخاطبان می‌کنید. البته در این میان نیاز به یک سری تبلیغات بازاریابی دیجیتال خواهید داشت که بتوانید برند خود را به سایرین معرفی کنید. بدین ترتیب با تبلیغ و فروش محصولات شرکت‌های تولیدی و خدماتی می‌توانید از طریق دریافت حق پورسانت، به درآمد قابل توجهی برسید. بسیاری از واسطه‌گران از طریق فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و طراحی وب سایت توانستند که با همکاری در فروش به موفقیت‌های فروش برسند. به همین جهت این ایده به عنوان یکی از پولسازترین ایده‌های راه‌اندازی شغل اینترنتی شناخته شده است.

ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار در اینترنت

۳. راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی برای فروش محصولات ارگانیک

اگر چنانچه دارنده محصولات ارگانیک و طبیعی هستید باز هم از ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین بی‌نصیب نخواهید ماند. اگر به خوبی بتوانید نیاز بازار را شناسایی کنید به راحتی قادر خواهید بود از فواید ایده‌های راه‌اندازی شغل اینترنتی بهره‌مند شوید. راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی و فروش محصولات ارگانیک تنها یکی از هزاران ایده‌های کسب درآمد از اینترنت محسوب می‌شود. فروش محصولات ارگانیک از خشکبار گرفته تا محصولات کشاورزی و مرکبات و تحویل آن به دست مشتریان، از جمله پرسودترین مشاغل اینترنتی به شمار می‌آید. بدین ترتیب تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان می‌توانند به راحتی از این شرایط استفاده کنند.

۴. راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی برای فروش محصولات دیجیتالی

به‌طور کلی محصولات دیجیتالی شامل ارائه دوره‌های آموزش دیجیتالی، آموزش نوازندگی سازهای موسیقی، آموزش زبان‌های خارجی، آموزش دروس دانشگاهی، توزیع بازی‌های سرگرم کننده دیجیتالی و مواردی از این قبیل می‌شود. در نتیجه شما می‌توانید محصولی را به‌صورت فیزیکی به مشتریان نفروشید اما ذاتاً برایتان درآمدزایی داشته باشد. همچنین توزیع و فروش نرم‌افزارهای کاربردی، طراحی‌های گرافیکی مانند طراحی لوگو و لوگو موشن جزء دسته‌بندی محصولات دیجیتالی محسوب می‌شوند. ارائه بازی‌های دیجیتالی و فروش برخی از آپشن‌های درون برنامه‌ای بازی‌ها، از دیگر بخش‌های فروش محصولات دیجیتالی است.

بنابراین اگر ذهنیت خلاق و باهوشی داشته باشید به راحتی می‌توانید از ایده‌های کسب در‌آمد از اینترنت به نحو احسن استفاده کنید. فروش محصولات دیجیتالی با کمترین ریسک و بدون سرمایه‌گذاری‌های آنچنانی انجام می‌شود. در‌واقع هر کسی به راحتی می‌تواند استارت فروش محصولات دیجیتالی را از همین حالا بزند و به درآمد قابل‌توجهی برسد. امکان دسترسی مشتریان به جزوه‌های آموزشی، بازی‌های دیجیتالی، کتاب‌های دیجیتالی و حتی دانلود قطعات موسیقی در ازای پرداختی وجه معین، راه‌های درآمدزایی را برایتان هموار می‌کند.

۵. راه‌اندازی سایت خدماتی یا شرکتی

اگر دقت کرده باشید در میان حجم بسیاری از وب سایت‌های فروشگاهی، وب سایت‌های شرکتی و خدماتی هم در فضای وب دیده می‌شوند. معمولاً آژانس‌های گردشگری، شرکت‌ها، مؤسسات آموزشی، مؤسسات خدماتی ارز دیجیتال، موسسات حقوقی، حوزه‌های فنی و مهندسی و بسیاری از مشاغل برای توسعه کسب‌وکارشان از سایت‌های خدماتی استفاده می‌کنند. اگر چنانچه در حوزه خدماتی فعال هستید، یا به عنوان پیمانکار، هنرمند، نقاش یا سایر خدمات مشغول به کار هستید، می‌توانید با راه اندازی سایت خدماتی خود کسب درآمد کنید.

در‌واقع یکی از کاربردی‌ترین و پولسازترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی، طراحی سایت خدماتی است. بدین ترتیب که با درج خدمات خود و معرفی آن در فضای وب می‌توانید مشتری‌مداری کنید. این روزها عموم مشتریان برای برآورده کردن نیازهای خدماتی روزمره خود به سایت‌های خدماتی و شرکتی مراجعه می‌کنند. بنابراین از این فرصت ممتاز به نفع رشد کسب‌وکارتان استفاده کنید.

۶. راه‌اندازی سایت پزشکی و درمانی

از دیگر ایده‌های راه‌اندازی کسب و کار در اینترنت، راه‌اندازی سایت پزشکی است. البته راه‌اندازی سایت پزشکی مختص به پزشکان و پرستاران است. در نتیجه اگر در این حوزه متخصص هستید می‌توانید سایتی در این حوزه راه‌اندازی کنید. چه بسا در حال حاضر بسیاری از سایت‌های خدمات درمانی با ارائه مشاوره‌های آنلاین به متقاضیان تا حد بسیار زیادی مسائل درمانی آنان را رفع و رجوع می‌کنند. همچنین متخصصان رژیم غذایی می‌توانند با راه‌اندازی سایت پزشکی مرتبط با لاغری و تناسب اندام به موفقیت‌های بسیاری در این زمینه برسند.

ایده‌های راه‌اندازی شغل اینترنتی

درج محتواهای آموزنده در ارتباط با سلامتی، تغذیه، ورزش و مباحثی از این قبیل به‌طور روزانه باعث افزایش نرخ ترافیک سایت می‌شود. با افزایش مخاطبان و بازدیدکنندگان سایت، بسیاری از پزشکان و متخصصان برای سفارش بنرهای تبلیغاتی خود به شما مراجعه خواهند کرد. در نتیجه در کنار تولید محتواهای کارآمد و بهینه، می‌توانید سفارش بنرهای تبلیغاتی در قالب رپورتاژ، تولید محتوای متنی و تصویری سایر پزشکان را نیز عهده‌دار شوید.

۷. تدریس مجازی یا اینترنتی (برگزاری دوره‌های آموزشی وبینار)

امروزه برگزاری وبینار و تدریس آنلاین در میان دانشجویان، استادان دانشگاهی، مدرسین و کارآفرینان با استقبال بسیار زیادی روبرو شده است. در‌واقع می‌توان گفت تدریس آنلاین یکی ازکم‌ریسک‌ترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌و‌کار در اینترنت شناخته شده است. بسیاری از متقاضیان به دلیل صرفه‌جویی در وقت و زمان، تمایل به شرکت در وبینارهای آموزشی و خرید پکیج دوره‌های آموزشی را دارند.

بارگذاری محتواهای آموزنده، درج اطلاعات مفید در خصوص مباحث مختلف نه تنها بسیار نتیجه بخش است، بلکه منجر به درآمدزایی می‌شود. حتی می‌توانید فروش ویدیوهای آموزشی را جزو دوره‌های آموزشی خود قرار دهید. منتها لازمه معرفی خدمات خود به توده‌ای از مخاطبان، تنها از طریق راه‌اندازی وب‌سایت و یا فعالیت در شبکه‌های اجتماعی صورت می‌پذیرد. بدین ترتیب شما با آموزش حوزه تخصصی خود می‌توانید کلاس‌های آنلاین برگزار کرده و از این طریق مخاطبان مختص به خود را جذب کنید.

۸. درج محتواهای تبلیغاتی و بازاریابی

ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی بی‌شمار است. تنوع ایده‌های راه‌اندازی کسب‌و‌کار آنلاین به گونه‌ای است که به راحتی می‌توان شیوه مورد علاقه هر کسب‌وکاری را تعیین کرد. درج محتواهای تبلیغاتی و دریافت سفار‌ش‌های بازاریابی از دیگر ایده‌های کسب درآمد از اینترنت است. بدین ترتیب که شما می‌توانید با تخصص در تبلیغات و بازاریابی، همیشه پولساز باشید.

توانایی در نوشتن و تولید محتواهای تبلیغاتی و همچنین ارائه تبلیغات ویدیویی و تصویری در وب سایت شخصی یا عمومی از دیگر روش‌های درآمدزایی است. معمولاً کسب و کارها به دنبال افرادی با روحیه بازاریابی هستند که بتوانند عهده‌دار امور تبلیغاتی شوند. چرا که تنها از راه توزیع تبلیغات در بستر وب می‌توان به افزایش نرخ ترافیک، بالابردن مخاطبان، افزایش فروش و همچنین افزایش بازدیدکنندگان رسید.

۹. کسب درآمد از طریق راه‌اندازی وبلاگ شخصی

راه اندازی وبلاگ شخصی در حوزه‌های مختلف از جمله علاقمندی‌های بسیاری از افراد به شمار می‌رود. شما در هر نوع حیطه و شغلی که فعال باشید می‌توانید در همان زمینه شروع به راه‌اندازی وبلاگ شخصی خود کنید. متقابلا علاقمندان بسیاری به حوزه کاری شما جذب می‌شوند که از این طریق می‌توانند اطلاعات بسیار سودمند و نتیجه بخشی را دریافت کنند. علاقمندان به حوزه نویسندگی و عکاسی می‌توانند به طور همزمان از این دو تخصص در وبلاگ شخصی‌شان استفاده کنند. تولید مطالب ارزشمند و سرگرم کننده همراه با درج تصاویر جذاب به وبلاگ شما رنگ و لعاب ویژه‌ای می‌بخشد که باعث افزایش تعداد بازدیدکنندگان می‌شود.

در میان محتواهای تبلیغاتی، رپورتاژ و آموزنده می‌توانید به معرفی خدمات هنری خود نیز بپردازید و آثار هنری خود را به مخاطبان معرفی کنید. برای نمونه فرض کنید که مطالب ارزشمندی درباره جاذبه‌های گردشگری شهر محل زندگی‌تان در وبلاگ منتشر می‌کنید و مخاطبان برای دریافت اطلاعات مفید به وبلاگ شما مراجعه می‌کنند. در این میان بسیاری از وب سایت‌های بوم گردی برای درج تبلیغات خدمات خود به سراغ شما می‌آیند تا از این طریق تبلیغات بنری  آنان را در قالب رپورتاژ یا تولید محتواهای متنی در وبلاگ شخصی‌تان بارگذاری کنید. بدین ترتیب می‌توانید از این طریق به درآمد قابل‌توجهی برسید.

ایده‌های کسب درآمد از اینترنت

۱۰. مدیریت وب سایت یا ادمین شبکه‌های اجتماعی

یکی دیگر از بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌و‌کار اینترنتی، مدیریت سایت است. بسیاری از وب سایت‌های کسب و کار به دلیل مشغله‌های بسیار نمی‌توانند خود به تنهایی عهده‌دار مدیریت وب سایت‌شان شوند. در نتیجه برای مدیریت سایت، افراد متخصص این حوزه را استخدام می‌کنند. قاعدتاً شما می‌توانید مدیریت سایت را به صورت دورکار و غیر حضوری عهده‌دار شوید. دارا بودن ساعت کاری شناور و نیمه‌وقت از جمله مزایای این ایده محسوب می‌شود. همچنین ادمین شبکه‌های اجتماعی جزء رایج‌ترین ایده‌های کسب درآمد از اینترنت است.

۱۱. کسب درآمد از طریق مشاوره آنلاین در حوزه‌های مختلف

از دیگر ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار در اینترنت، ارائه مشاوره آنلاین به متقاضیان است. مشاوره آنلاین حقوقی، مالی، املاک، روانشناسی، درمانی، آموزشی و سایر مشاوره‌ها جزو دسته‌بندی مشاوره آنلاین قرار می‌گیرند. بدین ترتیب که متقاضیان با پرداخت وجه معین می‌توانند از مشاوره‌های ساعتی کارشناسان متخصص برخوردار شوند. اینگونه مشاوره‌ها کاملاً به صورت غیر حضوری و مجازی بوده که می‌توان از طریق راه‌های تماس با کارشناسان مختلف ارتباط برقرار کرد.

۱۲. کسب درآمد از طریق پادکست

پادکست از دیگر ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار در اینترنت است. شروع رونمایی از صنعت پادکست در دنیا از سال ۲۰۱۸ شکل گرفت. پادکست‌ها بهترین شیوه برای یادگیری دوره‌های آموزشی، سرگرمی، داستانی و سوژه‌های متفاوت است که می‌توان در هر زمان حتی در سفر از آن‌ها بهره‌مند شد. از آن‌جایی که موضوع پادکست‌ها متنوع و متفاوت است، توجه بسیاری از علاقمندان را به خود جلب می‌کند. به همین جهت کسب درآمد از طریق تولید پادکست، به عنوان یکی از پولسازترین و رایج‌ترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی شناخته شده است.

از جمله مزایای این شیوه، سرمایه‌گذاری اندک و کم‌هزینه است. در‌واقع برای شروع این کسب‌وکار نیازی به داشتن سرمایه آنچنانی نخواهید داشت. شما حتی می‌توانید با استفاده از یک گوشی همراه پادکست‌ها را ادیت یا ویرایش کنید و در اختیار متقاضیان قرار دهید. از نمونه پادکست‌های محبوب در ایران می‌توان به شبکه پادکست چنل‌بی اشاره کرد.

۱۳. کسب در‌آمد از طریق طراحی لوگو و طراحی گرافیکی

یکی از پرطرفدارترین ایده‌های راه اندازی شغل اینترنتی، طراحی گرافیکی است. اگر در این حوزه استعداد یا تخصص خاصی دارید حتماً از این ایده استقبال کنید. چرا که حجم بسیاری از سفارش‌های گرافیکی انواع شرکت‌های مختلف نصیب شما خواهد شد. شما می‌توانید با استفاده از نرم‌افزارهای تخصصی، طرح‌های گرافیکی بی‌نظیری تولید کنید و سفارش کار بگیرید. اغلب طراحان گرافیکی با به کار بردن ذوق هنری خود، طرح‌های برجسته‌ای برای لوگو، آرم و یا برند شرکت‌های مختلف خلق می‌کنند. طراحی‌های گرافیکی از جمله عوامل تاثیرگذار برای جذب مخاطبان و مصرف‌کنندگان است.

ایده‌های کسب درآمد از شغل اینترنتی

۱۴. مترجم و تخصص در ترجمه‌کردن فیلم

مترجمی از جمله تخصص‌های ارزشمند و مفید است. اگر تخصص کافی در زمینه ترجمه متون و ترجمه کردن فیلم دارید حتماً آن را در راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی خود به کار ببرید. شما می‌توانید به مترجمی به عنوان یکی از بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب و کار در اینترنت نگاه کنید. همچنین ترجمه فیلم‌های زبان اصلی به صورت درج زیرنویس از دیگر مشاغل پولساز اینترنتی است.

با قراردادن ترجمه در بخش زیر نویس فیلم و انتشار آن می‌توانید درآمدزایی قابل توجهی داشته باشید. منتها برای معرفی این فعالیت دیجیتالی به یک وب سایت خدماتی نیاز دارید. با داشتن یک وب سایت کاربردی و مرتبط با خدمات مترجمی می‌توانید مخاطب جذب کرده و از این طریق فروش بالایی داشته باشید.

۱۵. فروش محصولات دست‌ساز و صنایع دستی

اغلب هنرمندان تمایل دارند فضایی برای معرفی محصولات دست‌ساز خود داشته باشند. با داشتن یک وب سایت کارآمد و جذاب می‌توانید صاحب یک فروشگاه اینترنتی ایده‌آل شوید. درج گالری تصاویر که شامل انواع آثار هنری و محصولات دست‌ساز شما می‌شود، بهترین ایده برای جذب علاقمندان است. شما می‌توانید هر نوع محصول دست ساز اعم از اشیاء دکوری، محصولات سنتی، انواع اکسسوری و سایر لوازم زینتی را در بخش گالری تصاویر وب سایت‌تان قرار دهید و از این طریق درآمدزایی کنید. در‌واقع فروش محصولات دست‌ساز از جمله بهترین ایده‌های کسب در‌آمد از اینترنت محسوب می‌شود.

مزیت‌های راه‌اندازی کسب‌و‌کار اینترنتی کدامند؟

در عصر فناوری بازاریابی دیجیتالی، راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین مزایای بسیاری را شامل می‌شود. در این بخش به طور مختصر به ۳ نمونه از مزیت‌های اصلی راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی اشاره می‌کنیم.

۱. عدم نیاز به پرداخت هزینه‌های جانبی

مهم‌ترین مزایای استفاده از ایده‌های راه‌‌اندازی کسب‌وکار در اینترنت، عدم نیاز به پرداخت هزینه‌هایی مانند مالیات، اجاره، قبوض متفرقه و موارد‌ی از این قبیل است. در‌واقع زمانی که شما وب سایتی برای خود می‌سازید، دغدغه‌های هزینه‌های مرتبط با یک کسب‌وکار سنتی را نخواهید داشت. در نتیجه فعالیت اقتصادی در بستر اینترنت کم خطرتر و کم هزینه‌تر خواهد بود.

رشد کسب‌وکار اینترنتی

۲. بهره‌مندی از ساعت کاری شناور

از دیگر مزایای شاخص ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی می‌توان به عدم محدودیت زمانی و مکانی اشاره کرد. به عبارتی شما در هر زمان از طول شبانه‌روز می‌توانید پاسخگوی نیاز مشتریان خود باشید. همچنین مدیریت، تعامل با مشتریان، برنامه‌ریزی برای ارسال محصولات و سایر امور مرتبط، تماماً به صورت غیر حضوری و دورکار انجام می‌شود. در نتیجه از نظر زمانی بسیار برایتان بهینه است و می‌توانید به طور همزمان حتی چندین سایت را مدیریت کنید.

۳. رشد و توسعه کسب و کار در سریع‌ترین زمان ممکن

بهره‌وری بیشتر با معرفی محصولات و نوع خدمات، در جهت رشد و توسعه کسب‌وکار، از دیگر مزایای ایده‌های کسب در‌آمد از اینترنت به شمار می‌آید. بدین معنا که می‌توانید با جذب مخاطبان بیشتر، بازدهی و خروجی بالاتری از نظر فروش و ارائه خدمات داشته باشید. در مجموع اگر می‌خواهید از عصر بازاریابی دیجیتالی عقب نمایند، هرچه سریع‌تر وب سایت مختص به خود را راه‌اندازی کنید تا سریعاً شاهد توسعه کسب‌وکارتان باشید.

کلام پایانی

در این مطلب به تعریف کسب‌وکار آنلاین همراه با معرفی بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی پرداختیم. صاحبان مشاغل، کارآفرینان، فروشندگان و علاقمندان می‌توانند بنا بر نوع نیاز کار‌ی‌شان از ایده‌های کسب درآمد از اینترنت بهره‌مند شوند. تمامی ایده‌های ذکر شده از یک الگوی یکسان و هدفمند تابعیت می‌کنند و آن هم کسب در‌آمد و پولسازی در بستر اینترنت است. مهم‌ترین عامل برای اثرگذاری در اجرای ایده‌های راه اندازی کسب و کار در اینترنت، مشتری‌مداری و خلق مشتری است.

اگر می‌خواهید شما هم به جذابیت‌های بازار اقتصادی اضافه شوید، در اولین فرصت سایت مختص به کسب‌وکارتان را راه‌اندازی کنید. اگر چنانچه هیچ تخصصی برای طراحی سایت ندارید می‌توانید از  امکانات وب سایت معتبر بیدک استفاده کنید. بیدک به عنوان بهترین و معتبرترین مرجع ساخت وب سایت‌های فروشگاهی، مسیر ورود به بازار اینترنتی را برای شما عزیزان هموار می‌کند.

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[9],"post__not_in":[7249],"posts_per_page":3,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":"\u0647\u0645\u0647","post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_3","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":{"between":"between-2","layout":"layout-3"},"box_layout":"boxed-item-2","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_3","post_status":"publish"}

آینده فروشگاه اینترنتی در ایران چگونه خواهد بود؟

لین استارتاپ

لین استارتاپ چیست؟ چرا تمامی کسب و کارها باید درباره آن بدانند؟

آموزش ساخت وبلاگ

آموزش ساخت وبلاگ همراه با تمام جزئیاتی که باید بدانید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

{"number":"","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":"\u0647\u0645\u0647","excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"40","box_layout":"boxed-item-2","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟ | آموزش کسب‌و‌کار

انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

آشنایی با بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی را بشناسید!

مزایا و معایب کسب‌و‌کار اینترتی

با مزایا و معایب کسب‌وکار اینترنتی آشنا شوید!

میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌و‎‌کار اینترنتی

ads
۱۳۹۹ © تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه ساز بیدُک می‌باشد
#