مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • فروشگاه ساز بیدک
  • تعرفه ها
  • سوالات متداول
  • مرکز خدمات
  • بیدک آکادمی
    • کسب و کار
    • شبکه‌های اجتماعی
    • فروش و بازاریابی
    • ویدئو

مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • منوی مدیریت را ایجاد کنید
  • صفحه خانگی
  • >
  • کسب و کار
  • >
  • انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی را بشناسید!

انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی را بشناسید!

  • bdok
  • کسب و کار
  • نوامبر 20, 2022
  • ۵۵ بازدید
  • بدون دیدگاه

اگر خرید یک کالا یا استفاده از خدماتی خاص را در اینترنت جستجو کنید با انبوهی از کسب و کارهای آنلاین جدید یا قدیمی مواجه خواهید شد که به خوبی گواه محبوبیت روزافزون این نوع تجارت است. به همین خاطر هم هر روز افراد بیشتری به این فکر می‌افتند که با راه‌اندازی چنین تجارتی علاوه‌بر کسب درآمد بالا از مزایای پرتعداد آن هم بهره‌مند شوند. اما پیش از این کار باید به خوبی با انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی آشنا باشند تا با تطبیق شرایط و سلیقه‌ی خود با هرکدام، بهترین و هوشمندانه‌ترین انتخاب ممکن را داشته باشند. در این متن سعی می‌کنیم تا ضمن اشاره به انواع این بیزنس و ساختار آن به ضرورت راه‌اندازی این کسب‌وکارها، افراد مناسب این امر و ابزارهای مورد نیاز نیز بپردازیم.

چرا راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی مهم است؟

پیش از این که به انواع مدل‌های کسب و کار اینترنتی بپردازیم بیایید تا از ضرورت ورود به این عرصه بگوییم. تجارت آنلاین یک فرصت بی‌نظیر است که به واسطه توسعه فناوری میسر شده و بسیاری از افراد را به سوی خود می‌کشاند و اگر نسبت به آن بی‌تفاوت باشیم عملا یک فرصت ویژه را از دست داده‌ایم. فرصتی که می‌توانست زندگی‌مان را از این‌رو به آن‌رو کند! همچنین اگر قصد ورود به تجارت آنلاین را داشته باشیم، در صورت عدم راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی هیچ‌گاه نمی‌توان مشکلات و موانع واقعی را شناخت و عملا با تئوری و نظرات مختلف نمی‌توان با این چالش‌ها روبه‌رو شد. این جاست که بسیاری از تحلیلگران می‌گویند اگر بینس خود را استارت نزنید شکست خود را تضمین کرده‌اید.

چرا باید کسب‌وکار اینترنتی را انتخاب کنیم؟

اساسا شاید برای بسیاری از افرادی که به کارآفرینی علاقه دارند این سؤال پیش بیاید که چرا باید کسب‌وکار اینترنتی را انتخاب کنند و چرا باید آشنایی با انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی برایشان دغدغه باشد؟ تجارت آنلاین به واسطه مزایایی چون هزینه‌های به مراتب پایین‌تر در قیاس با تجارت سنتی، تعامل بیشتر با مشتریان، انعطاف‌پذیری بالا و عدم محدودیت‌های مختلف، ظرفیت بالا برای رشد در آینده و سودآوری بالا می‌تواند یک گزینه عالی برای کارآفرینان باشد. آشنایی با انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی نیز می‌تواند به این افراد کمک کند تا با درنظر گرفتن شرایط و توانایی‌های خود در راه‌اندازی مدل‌های مناسب، احتمال موفقیت خود در آینده را به بالاترین حد ممکن برسانند.

انواع مدل های کسب و کار آنلاین

چه کسانی می‌توانند به صورت اینترنتی فعالیت کنند؟

تقریبا تمامی افراد از نوجوانان تا افراد مسن و بازنشسته می‌توانند با شناخت درست اصول کسب‌وکارهای آنلاین وارد این عرصه شده و با توجه به شرایط خود به موفقیت‌هایی برسند. همچنین شناخت انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی می‌تواند تاثیر به‌سزایی در انتخاب محیطی متناسب با کارآفرینان داشته باشد. همچنین گفتنی است که آنلاین شاپ‌ها و فعالیت‌هایی از این دست، از آن جا که محدود به مکان و زمان خاصی نیستند می‌تواند گزینه‌ای بی‌نظیر برای مشاغل دوم یا سوم افراد باشند. در این صورت حتی با سپردن کارها به دیگر افراد، راندمان و سودآوری برندشان کاهش نخواهد یافت!

برای راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی به چه چیزهایی نیاز داریم؟

ابزار مورد نیاز برای راه‌اندازی آنلاین شاپ‌ها چندان هم پیچیده نیستند و در ادامه کار هم متناسب با انتخاب انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی می‌تواند از نظر تعداد و ارزش‌گذاری متفاوت باشد. برای راه‌اندازی این نوع تجارت‌ها یک کامیپوتر یا لپ‌تاپ شخصی با اتصال اینترنت پرسرعت، یک وبسایت فروشگاهی با درگاه پرداخت، دوربین حرفه‌ای و میکروفون و پرده سبز و مواردی از این دست برای بارگذاری محتوای محصولات و خدمات در سایت و … را می‌توان ابزاری برشمرد که به وسیله آن‌ها یک بیزنس آنلاین راه‌اندازی شده و ماجراجویی‌اش را در این راه پر رقابت آغاز خواهد کرد.

گفتنی است که ساخت سایت فروشگاهی یکی از مهم‌ترین بخش‌های یک تجارت اینترنتی است و شاید به همین خاطر باشد که انواع مدل‌‌های کسب‌وکار آنلاین نگاه ویژه‌ای به فروشگاه‌ساز بیدک با امکانات منحصربه‌فردی چون امکان تست ۱۴ روزه رایگان، عدم نیاز به هاست و پشتیبانی و… دارند. فروشگاه‌سازی که می‌تواند مسیر درآمد بالای شما را هموار نماید!

معرفی انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

اکنون زمان آن است تا با انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی آشنا شویم. مدل‌هایی که در ادامه با توضیح ساختارها و فرم اجرایی هرکدام می‌توانید متناسب با شرایط خود آن‌ها را به عنوان زمینه شغلی خود برگزینید. انواع بیزنس‌های اینترنتی عبارتند از:

  • تاجر (The merchant)
  • تبلیغ‌کننده (The advertiser)
  • واسطه (The middleman)
  • جامعه (The community)
  • اشتراک (The subscription)

کسب و کار اینترنتی

ساختار مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی

پس از این که انواع مدل‌های کسب‌و‌کار آنلاین را معرفی کردیم، حال بیایید تا نگاهی به ساختار و عملکرد آن‌ها بیندازیم.

  1. تاجر (The merchant)

در حقیقت این مدل از انواع بیزنس‌های اینترنتی را باید مرسوم‌ترین و رایج‌ترین در این لیست بدانیم که همان تولید مدل سنتی بازار اما این بار به صورت آنلاین است در این مدل کسب‌وکارها با برچسب‌های قیمتی مشخص یا تخفیفات مختلف به فروش محصولات یا ارائه خدمات اقدام کرده و عملا بازار را در بستر اینترنت پیاده‌سازی می‌کنند. گفتنی است که مدل  The merchant دارای فرمت‌های مختلفی از جمله کاتالوگ وسیعی از برندها و محصولات متنوع نظیر برند معتبر آمازون، وب سایت تجارت آنلاین و نسخه آنلاین یک فروشگاه فیزیکی مانند Letzshop بوده و بسیاری از کارآفرینان در بین انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی، همین مدل را انتخاب می‌کنند.

  1. تبلیغ کننده (The advertiser)

به جرئت می‌توان گفت که این مدل الهام گرفته شده از سایت‌های رسانه‌ای است که سابقه طولانی در استفاده از این روش دارند. در واقع این مدل برای کاربران نامشهود و بدون هزینه به نظر می‌رسد اما تبلیغاتی که در نقاط مختلف وب سایت وجود دارد آن را سودآور خواهد کرد. از مطرح‌ترین فرمت‌های این مدل از کسب‌وکار اینترنتی می‌توان به پورتال‌هایی با احتساب سودآوری نمایش تبلیغات روی ترافیک‌های بالا مانند Yahoo، سایت‌های طبقه‌بندی شده با امکان فروش فضا و برخورداری از هزینه اشتراک مانند Monster و یا آن دسته از وبسایت‌هایی که افراد را برای داشتن دسترسی به محتوای کامل مجبور می‌کنند اشاره کرد.

انواع بیزنس‌های اینترنتی

  1. واسطه (The middleman)

یکی دیگر از انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی، نوع واسطه یا همان شخص ثالث است که خود چیزی تولید نکرده و با جلب اعتماد مشتریان و به عنوان واسطه بین دو کاربر خدماتی ارائه داده و می‌تواند برای B2B، B2C یا حتی C2C  اعمال شود. از برجسته‌ترین نمونه‌های این مدل از کسب‌وکارهای آنلاین می‌توان به Paypal، Vinted یا Ulule اشاره کرد.

  1. جامعه (The community)

این مدل از تجارت آنلاین بر اساس جامعه‌ای فعال بوده که از خدمات رایگان بهره می‌برند و شرکت‌ها از فروش‌های جانبی، تبلیغات یا خدمات پرمیوم بازده کسب خواهند کرد. یکی از فرمت‌های برجسته این مدل منبع باز بوده که در آن محتوا به‌صورت رایگان در دسترس افراد قرار گرفته و درآمد خود را از فروش یا خدمات جانبی به دست می‌آورند مانند موزیلا. محتوای باز مانند ویکی‌پدیا که بدون هزینه در دسترس جامعه قرار می‌گیرد و پس از مدتی برای جمع‌آوری بودجه لازم برای فعالیت‌های خود تلاش خواهد کرد  و همچنین شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، توییتر و فیس‌بوک که درآمد خود را از تبلیغات تامین می‌کند نیز از فرمت‌های برجسته مدل The community به شمار می‌روند.

  1. اشتراک (The subscription)

یکی دیگر از انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی، نوع The subscription است که برای دسترسی افراد به محتواهای ویژه و ممتاز، اشتراک‌هایی را ارائه داده که افراد باید آن را تهیه کرده و بدین ترتیب درآمد آن کسب و کار تامین خواهد شد. در حقیقت در این مدل ابتدا یک نسخه رایگان از خدمات ارائه می‌شود که مشتریان را برای انتخاب و استفاده از آن کسب‌وکار و امتیازاتش بدون هزینه ترغیب خواهد کرد. اما برای استفاده از خدماتی در سطح بالاتر و یا استفاده از امکانات و قابلیت‌های بیشتر باید اشتراک تهیه کرد. برای تهیه آن، کاربران وادار به پرداخت هزینه خواهند شد. مانند بسیاری از بازی‌های آنلاین که برای دسترسی به تجهیزات و رفتن به سطوح بالاتر و غیره باید هزینه پرداخت کنید و یا مواردی همچون WeTransfer و Dropbox که خدمات اولیه آن‌ها رایگان بوده اما در ادامه و برای دسترسی به امکانات کامل مبحث اشتراک و پرداخت هزینه پیش خواهد آمد.

سخن پایانی

محبوبیت کسب‌وکارهای آنلاین و سودآوری بالا از یک سو و سهولت راه‌اندازی آن‌ها از سویی دیگر موجب شده تا طیف وسیعی از افراد چه به عنوان شغل اصلی و یا شغل دوم خود به این عرصه توجه کنند. اما بسیار حائز اهمیت است که افراد با کسب آشنایی با انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی و بررسی جنبه‌های مختلف هرکدام، نسبت به انتخاب بهترین و مناسب‌ترین مدل با توجه به شرایط شخصی و علایق خود اقدام کرده تا شانس موفقیت خود را به بالاترین حد ممکن برسانند.

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[9],"post__not_in":[7236],"posts_per_page":3,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":"\u0647\u0645\u0647","post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_3","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":{"between":"between-2","layout":"layout-3"},"box_layout":"boxed-item-2","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_3","post_status":"publish"}
گام‌های شروع کسب و کار

گام‌های شروع کسب و کار، چک لیست مواردی که به کارتان می‌آیند!

انتخاب بهترین اسم برای فروشگاه اینترنتی لوازم‌خانگی

انتخاب بهترین اسم برای فروشگاه اینترنتی لوازم‌خانگی

قیف فروش در بازاریابی دیجیتالی

قیف فروش در بازاریابی و انواع مشتری، مشتریان را به سمت خود بکشید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

{"number":"","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":"\u0647\u0645\u0647","excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"40","box_layout":"boxed-item-2","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟ | آموزش کسب‌و‌کار

انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

آشنایی با بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی را بشناسید!

مزایا و معایب کسب‌و‌کار اینترتی

با مزایا و معایب کسب‌وکار اینترنتی آشنا شوید!

میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌و‎‌کار اینترنتی

ads
۱۳۹۹ © تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه ساز بیدُک می‌باشد
#