مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • منوی مدیریت را ایجاد کنید
  • صفحه خانگی
  • >
  • کسب و کار
  • >
  • آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی | هر آنچه باید بدانید!

آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی | هر آنچه باید بدانید!

  • bdok
  • کسب و کار
  • نوامبر 14, 2022
  • ۷۲ بازدید
  • بدون دیدگاه

امروزه با گسترش کسب‌وکارهای اینترنتی افراد زیادی تمایل دارند که یک وبسایت فروشگاهی طراحی کنند، همچنین با توجه به سهولت در فرایند پرداخت و امنیت بسیار زیاد تراکنش‌ها، بسیاری از فروشندگان به استفاده از روش‌های پرداخت آنلاین روی آورده‌اند. بنابراین اولین گام برای امکان پرداخت آنلاین در فروشگاه اینترنتی شما، ثبت درخواست به منظور ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی است. تمامی صاحبان انواع کسب‌وکار اینترنتی می‌توانند بدون نیاز به برنامه‌نویسان به آسانی برای فعالیت خود یک درگاه بانکی داشته باشند، تنها کافیست که با یادگیری و آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی به راحتی سایت خود را به درگاه اینترنتی متصل کنند. ما در این مقاله به شما نحوه ساخت درگاه پرداخت اینترنتی را آموزش می‌دهیم و هر آنچه را که بایستی درباره انواع دستگاه‌های پرداخت اینترنتی و چگونگی ساخت آن‌ها بدانید، در اختیار شما قرار می‌دهیم.

بنابراین اگر قصد ساخت درگاه پرداخت اینترنتی را دارید پیشنهاد می‌کنیم خواندن این مقاله را از دست ندهید. قلب تپنده هر کسب‌وکاری، داشتن درگاه پرداخت اینترنتی است و امروزه رایج‌ترین شیوه دریافت وجه اینترنتی، ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی است. ساختن درگاه پرداخت اینترنتی کار دشواری نیست و نیازی به مراجعه به بانک ندارد. شما برای ایجاد درگاه پرداخت آنلاین با ثبت درخواست در فرم درخواست ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی، توسط شرکت‌هایی که درگاه پرداخت آنلاین را ارائه می‌دهند، می‌توانید اقدام به ساخت درگاه پرداخت اینترنتی کنید.

آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی

همانطور که اشاره کردیم برای ساخت درگاه پرداخت اینترنتی، نیازی به مراجعه به بانک ندارید و بایستی فرم درخواست خود را برای شرکت‌های واسطه‌ای که تحت نظر بانک‌ها فعالیت دارند، ارائه دهید. بعد از پرکردن فرم درخواست، کارشناسان شرکت مورد نظر درخواست شما را مورد بررسی قرار داده و شما می‌توانید ادامه مراحل را برای ساخت درگاه پرداخت اینترنتی انجام دهید. در این قسمت از آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی به انواع درگاه پرداخت اینترنتی اشاره می‌کنیم.

نحوه ساخت درگاه پرداخت اینترنتی

به طور کلی دو نوع درگاه پرداخت اینترنتی وجود دارد:

  1. درگاه پرداخت مستقیم
  2. درگاه پرداخت واسط

مرسوم ترین حالت ساخت درگاه پرداخت اینترنتی، استفاده از درگاه پرداخت مستقیم است و دومین حالت نیز همان‌طور که از نامش پیداست یکسری از شرکت‌های واسطه با فراهم کردن بستر پرداخت اینترنتی، شرایط را برای دریافت هزینه از مشتریان به صورت آنلاین هموار می‌کنند. اگر در فروشگاه اینترنتی شما تعداد تراکنش بالایی به صورت روزانه انجام نمی‌شود، ترجیحاً باید از درگاه پرداخت اینترنتی واسط استفاده کنید. برای ساخت درگاه پرداخت واسط، لزومی ندارد که به صورت حضوری مراجعه کنید، از طرفی روال کاری ثبت درخواست درگاه پرداخت اینترنتی واسط به آسانی صورت می‌گیرد و درخواست شما کمتر از یک روز کاری توسط کارشناسان شرکت مربوطه بررسی شده و به صورت تلفنی احراز هویت شما را انجام می‌دهند. در نهایت درگاه پرداخت اینترنتی شما روی سایت کسب‌وکارتان فعال می‌شود. در ادامه به طور مفصل، نحوه ساخت درگاه پرداخت مستقیم و همچنین آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی واسط را برای شما عزیزان شرح می‌دهیم.

نحوه ساخت درگاه پرداخت مستقیم

همان‌طور که اشاره کردیم، شما برای آغاز تراکنش‌هایتان در وب‌سایت فروشگاهی خود، نیاز به ساخت درگاه پرداخت اینترنتی دارید. ما در این قسمت قصد داریم که نحوه ساخت درگاه پرداخت مستقیم برای شما شرح دهیم، تا بتوانید با یادگیری و آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی روال کاری خود را بهبود ببخشید. نحوه ساخت درگاه پرداخت مستقیم به این صورت است که در ابتدا شما باید یک شماره حساب در بانکی که قصد دارید از درگاه پرداخت اینترنتی آن استفاده کنید، داشته باشید. البته باید بدانید که تمامی درگاه‌های موجود نیازی به داشتن شماره حساب در بانک مربوطه را ندارند.

در مرحله بعد شما باید به سایت «ای‌نماد» وارد شوید و مراحلی را که برای گرفتن نماد اعتماد الکترونیک بایستی طی کنید را انجام دهید. تا زمانی که نماد اعتماد الکترونیکی را دریافت نکرده‌اید نمی‌توانید وارد مراحل بعدی شوید. همچنین از سال ۱۳۹۹برای ساخت درگاه پرداخت اینترنتی داشتن کد مالیاتی الزامی شده است؛ بنابراین صاحبان کسب‌وکار هنگام آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی این نکته را باید مد نظر قرار دهند که داشتن نماد اعتماد الکترونیک و کد مالیاتی، دو گزینه الزامی جهت ساخت درگاه پرداخت آنلاین است.

در گام بعدی از آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی باید به سایت شرکتی که قصد دارید در آن اقدام به ساخت درگاه پرداخت اینترنتی کرده و طرف قرارداد با بانک مد‌نظر شما است، مراجعه کنید و فرم درخواست ساخت درگاه پرداخت اینترنتی خود را به شرکت ارائه دهید. در قسمت فرم درخواست بایستی اطلاعات فردی مانند: آپلود تصاویر شناسنامه و کارت ملی، نشانی اقامتگاه یا محل کار و همچنین شماره تماس خود را ارائه دهید. در مرحله بعد کارشناسان بعد از بررسی مدارک شما و احراز هویت متقاضی، با تایید درخواست شما، نام کاربری و رمز عبور و همچنین شماره ترمینال را برای شما ارسال خواهند کرد که این به منزله موافقت با شما برای ساخت درگاه پرداخت اینترنتی است.

ساخت درگاه پرداخت اینترنتی

ممکن است از شما خواسته شود که یک نسخه از قرارداد کتبی را امضا کنید و برای ساخت درگاه پرداخت اینترنتی به آدرس پستی شرکت ارسال نمایید. بعضی از شرکت‌ها به شما فرصت یک ماهه به منظور ارسال قرارداد را می‌دهند که در فرم قرارداد باید تمامی صفحات را امضا زده و در دفتر ثبت اسناد رسمی ثبت کنید و دو نسخه از این قرارداد را بایستی برای شرکت ارسال نمایید. در صورتی که شرکت به شما فرصت یک ماهه برای عقد قرارداد بدهد و شما قرارداد را ارسال نکنید، درگاه شما به حالت معلق شده تبدیل می‌شود و امکان استفاده از آن را نخواهید داشت. در این قسمت از آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی، کار شما تقریباً به اتمام رسیده است و بعد از انجام مراحل گفته شده باید برای درگاه پرداخت اینترنتی خود، امور برنامه‌نویسی را به منظور استفاده از درگاه پرداخت انجام دهید.

آموزش ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی واسط

نحوه ساخت درگاه پرداخت اینترنتی واسط به این صورت است که این نوع درگاه‌ها به صورت یک شرکت واسطه عمل می‌کنند. در توضیح این قسمت از آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی باید گفت که درگاه‌های پرداخت واسط به همان روش‌هایی که در مطالب بالا اشاره کردیم، اقدام به دریافت درگاه پرداخت مستقیم می‌کنند، بنابراین متقاضیان می‌توانند از درگاه پرداختی ارائه شده توسط این شرکت‌ها استفاده کنند. بانک‌ها هزینه‌های واریزی را بعد از تسویه حساب، به حساب شرکت‌های واسطه واریز می‌کنند و در نهایت صاحبان کسب‌وکار می‌توانند هزینه‌های خود را با شرکت واسطه تسویه نمایند.

نکته حائز اهمیت در آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی واسط این است که شرکت‌های واسطه از سیستم پشتیبانی مطلوبی برخوردار هستند. از طرفی نحوه ساخت درگاه پرداخت اینترنتی واسط دارای مراحل و شرایط آسان‌تری است در همین راستا بسیاری از صاحبان کسب‌وکار علاقه‌مند به آموزش ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی واسط و دریافت این نوع درگاه پرداخت هستند.

مراحل آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی واسط

نحوه ساخت درگاه پرداخت اینترنتی واسط به این صورت است که در ابتدا باید به سایت یکی از شرکت‌های واسطه وارد شوید و در آنجا ثبت نام کنید. در گام بعدی مدارک شناسایی خود را بایستی ارائه دهید تا کارشناسان شما را احراز هویت کنند. در مرحله سوم از نحوه ساخت درگاه پرداخت اینترنتی واسط، بعد از تایید مرحله احراز هویت بایستی آدرس سایت فروشگاهی خود را به منظور دریافت درگاه پرداخت اینترنتی ثبت نمایید تا شرکت واسط آموزش‌های لازم را به منظور اتصال درگاه پرداخت به سایت، برای شما ارسال کند. در این مرحله از آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی باید بدانید که شرکت‌های واسط شماره حساب، شماره کارت و شماره شبای شما را برای واریز هزینه‌ها و تسویه از شما دریافت می‌کنند. بعد از انجام تمامی این مراحل می‌توانید درگاه مدنظر را بر روی سایت فروشگاهی خود فعال کنید.

درگاه پرداخت اینترنتی در سیستم‌های مدیریت محتوا

سیستم‌های مدیریت محتوا بستری را فراهم کرده‌اند که متقاضیان بتوانند به آسانی سایت خود را مدیریت کنند و همواره به‌روز نگه دارند. در حال حاضر سیستم‌های مدیریت محتوای متفاوتی مانند: وردپرس، درپال، جوملا، اپن کارت و… وجود دارند که به راحتی می‌توانید با نصب درگاه پرداخت آنلاین خود در هر یک از این سیستم‌های مدیریت محتوا، سایت خود را به خوبی مدیریت کنید.

آموزش ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی

در این مرحله از آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی قصد داریم به نحوه نصب درگاه پرداخت در وردپرس اشاره کنیم. همان‌طور که در مطالب بالا گفتیم نحوه ساخت درگاه پرداخت اینترنتی به دو صورت مستقیم و واسط وجود دارد. نقطه مشترک در نحوه ساخت درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم و واسط این است که بایستی افزونه موردنظر را در سایت فروشگاهی خود نصب و فعال‌سازی کنید. افزونه ووکامرس یکی از پلاگین‌های پرکاربرد است که کاربران سیستم‌های مدیریت محتوا وردپرس از آن استفاده می‌کنند.

  • نصب درگاه پرداخت مستقیم

اکنون در این قسمت از آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی، بایستی اقدام به نصب درگاه پرداخت مستقیم کنید. همان‌طور که اشاره کردیم، برای دریافت درگاه بانکی مستقیم بایستی یکسری مراحل را پشت سر بگذارید، پس از آن باید وارد سایت خود شوید و افزونه درگاه ووکامرس بانک مدنظر خود را در مخزن وردپرس نصب و فعال سازی کنید. در صورتی که افزونه مدنظر در وردپرس وجود نداشت، شما باید آن را از سایت شرکت دانلود کنید، همچنین در صورتی که پلاگین مد نظر وجود نداشته باشد بایستی آن را از منابع معتبر خریداری کنید.

در مرحله بعدی باید به قسمت پیکربندی در پیشخوان وردپرس بروید و با انتخاب گزینه زبانه پرداخت، درگاه بانکی را فعال نمایید و گزینه مدیریت را انتخاب کنید. بعد از انجام این مراحل بایستی وارد قسمت تنظیمات پایه‌ای درگاه پرداخت خود شوید و آن‌ها را فعال کنید. تنظیمات پایه شامل: انتخاب عنوان درگاه، توضیحات درگاه، تنظیمات حساب بانکی و تنظیمات عملیات پرداخت است که با فعال‌کردن این تنظیمات بایستی آن‌ها را ذخیره کنید.

  • نصب درگاه پرداخت واسط

در این قسمت از آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی به نحوه نصب درگاه پرداخت واسط می‌پردازیم. به منظور نصب درگاه پرداخت واسط، افزونه درگاه پرداخت ووکامرس را در مخزن وردپرس جست‌وجو کنید، سپس مانند شیوه نصب درگاه پرداخت مستقیم که در قسمت آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم آن را بیان کردیم، وارد قسمت پیکربندی شوید و زبانه پرداخت را انتخاب کرده و بعد از فعال‌کردن گزینه پرداخت امن، آیکون مدیریت را کلیک کنید. در این‌جا نیز بایستی تنظیمات پایه را فعال کنید.

نکته متفاوت در قسمت تنظیمات درگاه پرداخت واسط این است که شما به یک کلید مخصوص، برای انجام تنظیمات نیاز خواهید داشت که هنگام دریافت درگاه، این کد به شما داده شده است. بعد از واردکردن کد و با ذخیره تنظیمات انجام شده کار شما به پایان می‌رسد. ما با آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی برای شما عزیزان نحوه ساخت درگاه پرداخت مستقیم و همچنین آموزش ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی واسط را شرح دادیم. همان‌طور که گفته شد دو نوع درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم و واسطه وجود دارد که استفاده از هر کدام از آن‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارد. اکنون خصوصیات هر یک را به طور خلاصه بیان می‌کنیم.

نحوه ساخت درگاه پرداخت مستقیم

خصوصیات درگاه پرداخت مستقیم

  1. داشتن نماد اعتماد الکترونیک الزامی است.
  2. به دلیل گرفتن برخی مجوزهای کسب‌وکار اینترنتی و همچنین ارسال قرارداد، ساخت درگاه پرداخت مستقیم تقریبا یک پروسه زمان‌بری است.
  3. استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی برای صاحبان کسب‌وکار به هنگام تسویه و همچنین برای مشتریان به هنگام پرداخت هزینه،کارمزد ندارد و استفاده از این درگاه پرداخت اینترنتی رایگان است.
  4. در درگاه پرداخت مستقیم، تسویه حساب به صورت خودکار انجام می‌شود و می‌توان گفت که بعد از گذشت ۲۴ ساعت پس از پرداخت مشتری، شرکت مد‌نظر هزینه را به حساب شما واریز می‌کند.
  5. تسویه حساب‌های شرکت به صورت پایا انجام می‌شود و مستقیماً به حساب صاحبان کسب‌وکار واریز خواهد شد. در نتیجه کارمزدی بابت تسویه از فروشندگان دریافت نخواهد شد.
  6. به دلیل این‌که افزونه درگاه پرداخت مستقیم، به صورت مستقیم است و به شکل عمومی وجود ندارد بایستی از سایت‌های معتبر، افزونه درگاه پرداخت را برای بانک مدنظر خود خریداری کنید. پس از آن باید اطلاعات لازم از قبیل: شماره ترمینال، رمز عبور و نام کاربری را در قسمت تنظیمات افزونه وارد کنید.
  7. یکی از معایب درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم این است که برای فضاهای مجازی تلگرام و اینستاگرام امکان ساخت درگاه پرداخت به منظور دریافت هزینه وجود ندارد.

خصوصیات درگاه پرداخت واسط

  1. نحوه ساخت درگاه پرداخت اینترنتی واسط به این صورت است که امکان ساخت درگاه در زمان کوتاهی فراهم می‌شود.
  2. امکان دریافت کارمزد از مشتری بر اساس تنظیمات اعمال شده در درگاه‌های پرداخت واسط وجود دارد، همچنین در بعضی از درگاه‌ها شرایطی ایجاد شده است که در صورتی‌که مبلغ پرداختی توسط مشتری بیشتر از x تومان باشد، کارمزد دریافت نشود.
  3. بعد از واریز وجه به حساب شرکت توسط مشتریان، صاحبان کسب‌وکار بایستی درخواست تسویه حساب خود را از طریق تیکت به شرکت ارسال کنند.
  4. در صورت تسویه حساب به شکل کارت به کارت یا پرداخت سریع، مبلغ ۵۰۰ تومان از حساب شما کسر می‌شود؛ اما اگر به صورت پایا تسویه حساب کنید رایگان خواهد بود.

نحوه ساخت درگاه پرداخت واسط

  1. در سیستم‌های مدیریت محتوای آماده به علت داشتن ابزارهای مختلف، نیازی به برنامه‌نویسی نخواهید داشت و می‌توانید از ابزارهای موجود در آن استفاده کنید.
  2. در این روش امکان ساخت درگاه پرداخت در اینستاگرام و تلگرام وجود دارد.
  3. امکان استفاده به شکل مستقیم از درگاه پرداخت واسط وجود دارد، یعنی شما می‌توانید به جای نشان‌دادن نام شرکت واسط، نام و آدرس سایت خود را به نمایش بگذارید.

سخن پایانی

با گسترش کسب‌وکارهای مجازی صاحبان کسب‌وکار سعی می‌کنند که از استراتژی‌های مناسبی جهت جلب اعتماد مشتریان و نیز افزایش تعداد آن‌ها استفاده کنند. به همین منظور ما در این مقاله به آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی برای صاحبان کسب و کار آنلاین پرداختیم. همان‌طور که اشاره کردیم یکی از مهم‌ترین اقداماتی که بعد از ساخت سایت فروشگاهی خود باید انجام دهید، ساخت درگاه پرداخت اینترنتی است. از مزایای استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی، افزایش سرعت و امنیت تراکنش‌ها و همچنین سهولت در پرداخت هزینه است.

ما در این مقاله به دو نوع درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم و واسط اشاره کردیم و با آموزش ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم و واسط و ارائه خصوصیات هر کدام به متقاضیان کسب‌وکار اینترنتی کمک کردیم تا بتوانند به آسانی اقدام به ساخت درگاه پرداخت اینترنتی کنند. درصورتی‌که قصد دارید برای طراحی سایت فروشگاهی خود از وبسایت بیدک استفاده کنید، لازم است بدانید که در حال حاضر وبسایت بیدک یکی از بهترین فروشگاه‌سازهای اینترنتی است. در پایان امیدواریم نکات ارائه شده در این مقاله در خصوص آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی برای شما مخاطبان عزیز مفید واقع شده باشد و از خواندن این مطالب لذت برده باشید.

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[9],"post__not_in":[7153],"posts_per_page":3,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":"\u0647\u0645\u0647","post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_3","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":{"between":"between-2","layout":"layout-3"},"box_layout":"boxed-item-2","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_3","post_status":"publish"}
نحوه افزایش فروش در فروشگاه ساز بیدُک

افزایش فروش چطور اتفاق می‌افتد؟ چگونه بیشتر بفروشیم؟

لزوم بسته بندی محصولات

بسته بندی محصولات و روش‌هایی برای جلب رضایت مشتری!

معرفی ابزارهای سئو

معرفی ابزارهای سئو، ۵ ابزاری که کار شما را راحت‌تر خواهند کرد!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

{"number":"","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":"\u0647\u0645\u0647","excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"40","box_layout":"boxed-item-2","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟ | آموزش کسب‌و‌کار

انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

آشنایی با بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی را بشناسید!

مزایا و معایب کسب‌و‌کار اینترتی

با مزایا و معایب کسب‌وکار اینترنتی آشنا شوید!

میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌و‎‌کار اینترنتی

ads
۱۳۹۹ © تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه ساز بیدُک می‌باشد
#