مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • فروشگاه ساز بیدک
  • تعرفه ها
  • سوالات متداول
  • مرکز خدمات
  • بیدک آکادمی
    • کسب و کار
    • شبکه‌های اجتماعی
    • فروش و بازاریابی
    • ویدئو

مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • منوی مدیریت را ایجاد کنید
  • صفحه خانگی
  • >
  • کسب و کار
  • >
  • ۱۰ نمونه از اشتباهات رایج در کسب و کار اینترنتی

۱۰ نمونه از اشتباهات رایج در کسب و کار اینترنتی

  • bdok
  • کسب و کار
  • نوامبر 13, 2022
  • ۶۷ بازدید
  • بدون دیدگاه
اشتباهات رایج در کسب و کار اینترنتی

کسب‌وکارهای اینترنتی به واسطه مزایای متعددی که دارند به یکی از جذاب‌ترین حوزه‌های تجارت در جهان مدرن تبدیل شده‌اند و بسیاری از افراد توانسته‌اند با روی‌آوردن به آن‌ها حساب بانکی خود را منفجر کنند! به‌ همین خاطر بسیاری از افراد به ورود در این عرصه علاقه داشته و بسیاری دیگر توانسته‌اند با استفاده از أصول اولیه کار خود را آغاز کنند. اما افراد تازه‌کار بیشتر از هر چیز دیگری از اشتباهاتی می‌ترسند که می‌تواند کسب‌وکار و تمام رؤیای آن‌ها را بر باد داده و ضرری قابل‌توجه از نظر مالی و روانی به آن‌ها وارد نماید. از این‌ رو شاید بسیار کاربردی باشد تا با اشتباهات رایج در کسب‌وکار اینترنتی آشنا شویم و با جلوگیری از بروز آن‌ها یک تجارت موفق و پرسود داشته باشیم.

آشنایی با اشتباهات رایج در کسب و کار اینترنتی

بیایید تا نگاهی داشته‌ باشیم به اشتباهات رایج در کسب‌وکار اینترنتی که بسیاری از افراد تازه‌‌کار با انجام آن در مسیر اشتباه گام برداشته و نام خود را در کنار میلیون‌ها انسانی که نتوانسته‌اند در عرصه مورد علاقه‌شان موفق باشند جای داده‌اند. اشتباهات کسب‌وکارهای آنلاین که با پرهیز از آن می‌توانیم نام خود را از لیست شکست خورده‌ها به لیست میلیون‌ها آدم موفق دیگر منتقل کنیم. اشتباهاتی که ممکن است در نگاه اول بسیاری از افراد بدون توجه از کنار آن رد شده و تصور کنند که هرگز مرتکب آن نخواهند شد اما ناگهان به خود آمده و در اثر انجام آن‌ها به غم شکست کسب‌وکارشان نشسته‌اند!

اشتباه رایج در کسب و کار اینترنتی

۱۰ نمونه از اشتباهات رایج در کسب و کار اینترنتی

حال بیایید به ۱۰ مورد از اشتباهات رایج در کسب‌وکار اینترنتی که می‌تواند هر ایده و خلاقیتی را به سایه ببرد نگاهی بیندازیم؛ اشتباهاتی چون:

  • صبر و انتظار بیش‌ازحد

شاید کمی عجیب به نظر برسد اما یکی از رایج‌ترین اشتباهات کسب‌وکارهای اینترنتی صبر و انتظاری بیش‌ازحد به ‌منظور راه‌اندازی و ارائه یک محصول یا خدمات مختلف به شمار می‌رود. در واقع شما با این صبر طولانی به ‌جای این ‌که به موفقیت نزدیک‌تر شوید در یک‌ حالت منفعلانه متوقف خواهید شد و بسیار زودتر از آن ‌چیزی که فکرش را بکنید از دور رقابت خارج خواهید شد.

به‌عنوان مثال، فردی را تصور کنید که کسب‌وکار اینترنتی‌اش را به ‌تازگی راه انداخته اما در ذهنش اعداد و ارقامی را به منظور رسیدن به یک استاندارد مشخص برای عرضه کالاها یا ارائه خدمات مورد نظر و باکیفیت قرار داده است که مانع از پیشرفت کسب‌وکارش خواهد شد. مثلاً فردی با راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی عمده فعالیتش را تا زمانی‌ که ۱۰۰۰ مشتری فعال نداشته باشد راه‌اندازی نکند و یا بیشتر محصولات و خدماتش را در یک فروشگاه اینستاگرامی معطوف به رسیدن به بیش ‌از ۱۰۰۰۰ فالوور قرار دهد چرا که می‌ترسد افراد کالاهایش را خریداری نکنند و یا از خدماتش استقبال آن‌چنانی نشود. به همین دلیل نمی‌خواهد ریسک شکست تولید محتوا و تبلیغات و بسیاری از موارد دیگر را قبول کند.

این‌جاست که با گیرافتادن در یک دام خطرناک و یک مورد از اشتباهات رایج در کسب‌وکار اینترنتی، در ساخت و عرضه محصولات و یا ارائه خدمات برند خود دچار تعلل شده و فرصت را در اختیار رقبا قرار خواهید داد. برای حل این مشکل کافی است کمی ریسک‌پذیرتر بوده و عرضه محصولات‌تان را تمرین کنید. به‌عنوان مثال، ممکن است اولین محصول یا خدمات ارائه شده در کسب‌وکار شما چندان مورد استقبال واقع نشده و از دید مشتریان جذابیت لازم را نداشته باشد و آمار فروش‌تان پایین باشد؛ اما با این کار علاوه‌بر شناسایی مشکلات و تمرین برخورد با مشتریان نکات مهمی ازجمله سلیقه مخاطب و نوع ارائه محصول و… را فرا خواهید گرفت و با عرضه‌ی هر چه زودتر موضوعات مختلف در مجموعه تجاری‌تان، به درآمد پایدار نزدیک‌تر خواهید شد.

اشتباهات رایج در کار اینترنتی

  • تلاش بیش‌ازحد برای حل مشکلی کم اهمیت

دومین مورد متداول از اشتباهات کسب‌وکارهای آنلاین را می‌توان تلاش بیش‌ازحد در حل مشکلی با درجه اهمیت پایین برشمرد. در واقع بسیاری از صاحبان کسب‌وکارهای اینترنتی بخش زیادی از انرژی و زمان خود و مجموعه‌شان را به حل مشکلاتی نه‌ چندان مهم اختصاص می‌دهند که با این کار تنها رقبا را خوشحال خواهند کرد!

به‌عنوان مثال، تصور کنید به ‌تازگی یک فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کرده و به فروش لوازم خانگی اقدام می‌کنید اما عده‌ای از مشتریان شما از بسته‌بندی محصولاتتان رضایت کافی ندارند و شما از تمام فعالیت‌های مهم مثل تبلیغات و بازاریابی و ایجاد طرح‌های تشویقی برای خرید و… غافل می‌شوید تا این مشکل را حل کنید. این گونه بیش‌از‌حد به حل یک مشکل کوچک مشغول شده و از امور مهم‌تر غافل شده‌اید.

  • عدم توجه به نظر مشتریان

یکی دیگر از اشتباهات رایج در کسب‌وکار اینترنتی درست می‌تواند برعکس مورد قبلی باشد. درحقیقت شما این ‌بار اساساً گوش شنوایی برای نظرات و سخنان مشتریان‌تان نداشته و توجه چندانی به مشکلات آن‌ها نمی‌کنید. این‌جاست که از بسیاری مسائل موجود غافل شده و طبیعتاً نمی‌توانید تلاش چندانی برای حل آن‌ها انجام دهید. در حقیقت کسب‌وکار شما در زیر بار بسیاری از نظرات شنیده‌نشده قرار گرفته و عملکرد و رضایت مشتریان روزبه‌‌روز به سطح پائین‌تری تنزل خواهد یافت. اما با بهادادن به نظرات مخاطبان و مشتریان و با انجام اصلاحات و تغییرات مناسب در مسائل مهم می‌توانید از این موضوع جلوگیری کنید و با استراتژی توسعه محصول به پیشرفت برند خود کمک شایانی نمایید.

  • عدم ایجاد وجه تمایز با سایرین

خود را به‌جای مخاطب قرار دهید و کمی با خود فکر کنید که چرا باید کسب‌‌وکار اینترنتی شما را برای تهیه محصولات و یا استفاده از خدمات انتخاب کند، شما چه وجه تمایزی با انبوهی از برندها و مجموعه‌های مختلف دارید که برای مخاطب جذاب بوده و شما را در لیست گزینه‌های خود قرار دهد؟

در واقع یکی از مهم‌ترین اشتباهات رایج در کسب‌وکار اینترنتی این است که خود را همواره به عنوان بهترین نمونه در بین سایر رقبا به مخاطب بشناسانید. اما عده کمی به این نکته واقف‌اند که متفاوت‌بودن و ایجاد وجه تمایز با سایرین کسب‌وکارها می‌تواند کلید موفقیت‌شان باشد. کمی واقع‌بین باشیم در سال ۲۰۲۲ هستیم و بسیاری از مجموعه‌های اینترنتی در بسیاری از حوزه‌ها مشغول به کارند و با تجربه بیشتر از شما می‌توانند عملکردی بهتر را به نمایش بگذارند. اما متفاوت‌بودن رمزی است که نگاه بسیاری از مشتریان آن‌ها را هم به شما معطوف کرده و روزبه‌روز سهم بیشتری از بازار را در اختیار خواهید گرفت.

  • استقامت پایین و عدم استمرار

بسیاری از افراد با دیدی آگاهانه و انتخابی درست کسب‌وکارشان را آغاز کرده و چشم‌انداز بسیار روشنی را برای آن به وجود می‌آورند اما به دلیل استقامت پایین و عدم استمرار در این عرصه موفقیت چندانی را تجربه نخواهند کرد. در حقیقت هر آن ‌قدر که انتظار بیش‌ازحد می‌تواند آفت کسب‌‌وکار اینترنتی باشد عدم استمرار و نجنگیدن برای اهداف‌تان نیز می‌تواند یکی از متداول‌ترین اشتباهات کسب‌وکارهای آنلاین شما باشد. در حقیقت خطایی بزرگ که بسیاری از باهوش‌ترین، خلاق‌ترین و با استعدادترین افراد را هم می‌تواند از گردونه رقابت خارج کند.


در واقع این حقیقتی تلخ است که ایده‌های جذاب که در ابتدا افراد را به راه‌اندازی کسب‌وکارهای مختلف وا می‌دارد در گیرودار روزمرگی‌ها و مشکلات و ناامیدی‌های مختلف می‌تواند کم‌رنگ و کم‌رنگ‌تر شده تا به شکست بینجامد. اما استمرار در این راه و استقامت در طول روزها و هفته‌های مختلف این مسئله مهم را برطرف خواهد کرد.

اشتباهات کسب و کارهای آنلاین

  • عدم مشورت و عدم استفاده از خرد جمعی

یکی از بزرگ‌ترین و درعین‌حال رایج‌ترین اشتباهات کسب‌وکارهای اینترنتی مدیریت تک‌نفره و عدم اعتنا به نظرات دیگران یا مشورت با افراد مختلف و کارآفرینان برجسته است که با سال‌ها تجربه در این عرصه می‌تواند بسیار راه‌گشا باشد. در واقع افراد به این گمان که هیچ کس بهتر از آن‌ها به جنبه‌های مختلف کسب‌وکارشان آگاه نیست، تصور می‌کنند که بهتر است تا خود تمامی امور را در دست بگیرند. اما با تصمیمات شخصی و اصرار بر درستی آن‌ها لطمات بزرگی به کار خود وارد خواهند کرد.

بهتر است بدانید که مخاطبان هدف و مشتریان محصولات یا خدمات شما از طیف‌های مختلف یک جامعه هستند و شما به تنهایی نمی‌توانید که تمامی نیازها و سلیقه‌های آنان را درک نموده و طبیعتا پاسخی مناسب برایشان داشته باشید. از این جهت بسیار ضروری است که کسب‌وکار اینترنتی‌تان را یک کار تیمی بدانید و به جای تصمیمات فردی، از هوش جمعی افراد مختلف در جهت هرچه بهترشدن مجموعه‌ خود بهره ببرید.

  • درک نامناسب از جایگاه و موقعیت کسب و کار خود

از اشتباهات رایج در کسب‌وکار اینترنتی می‌توان به درک نامناسب از جایگاه و موقعیت مجموعه اشاره کرد که می‌تواند موفقیت شما را تا حد بسیار زیادی تحت تاثیر قرار دهد. به عنوان مثال، اگر بین سیاست‌های کلی یک سایت تولید محتوای متنی و یک فروشگاه اینترنتی تفاوتی قائل نشوید، چگونه می‌توانید انتظار موفقیت را بکشید و یا اگر در سازوکارهای اجرایی و کمپین‌های بازاریابی دیجیتالی و تشخیص نیازهای مشتریان این دو حوزه تفاوتی نگذارید، چگونه ممکن است مجموعه شما پیشرفت و توسعه و یا حتی بقا را تجربه نماید؟!

طبیعتا هر فعالیتی متناسب با نوع کار و مشتریان خود نیازمند به کار بستن اقدامات مختلف و تصمیمات مرتبط است که با رعایت همین اصل ساده، از شر یکی از اشتباهات رایج در کسب‌وکار اینترنتی رهایی یافته و به روزهای بهتر نزدیک خواهید شد. ضمن این که شناخت جایگاه و موقعیت کسب‌وکار خود می‌تواند در نحوه تعامل با دیگر مجموعه‌ها و ارتباط با مشتریان نیز به شدت حائز اهمیت باشد.

  • عدم آمادگی کامل و پشتیبانی از مشتریان

یکی از اشتباهات رایج در کسب‌وکار اینترنتی عدم آمادگی کامل در مواجه‌شدن با مشکلاتی است که با راه‌‌اندازی آن در آینده دور یا نزدیک بالاخره به سراغ‌تان خواهد آمد. عدم برنامه‌ریزی مشخص برای رویارویی با این مشکلات می‌تواند یک مسئله جدی در تحقق سیاست‌های مجموعه شما باشد. عدم در اختیار داشتن یک طرح کلی جامع و کامل می‌تواند هرج‌ومرج‌های بسیاری را به وجود آورد.

بهتر است پیش از اقدام به راه‌اندازی چنین فعالیت‌های تجاری آنلاینی استراتژی‌‌های تولید و تضمین کیفیت کالاها و خدمات را از پیش مشخص کرده و با تبیین آن‌ها برای تیم خود، احتمال بروز ناهماهنگی و بی‌نظمی و مسائلی از این دست را به پایین‌ترین حد ممکن برسانید. همچنین داشتن آمادگی می‌تواند پشتیبانی شما از مشتریان و ارائه سرویس‌های مختلف به آن‌ها، در جلب رضایت، افزایش فروش توسعه برندتان بسیار اثرگذار باشد.

رایج ترین اشتباهات کسب و کارهای اینترنتی

  • عدم اولویت‌بندی مناسب و هوشمندانه

اشتباهات رایج در کسب‌وکار اینترنتی را می‌توان در عدم اولویت‌بندی مناسب و هوشمندانه جست‌وجو کرد. جایی که باید با خود صادق باشید که در پی کسب درآمد یا سود بیشتر هستید و یا گسترش و توسعه برند خود را در اولویت قرار داده‌اید. در حقیقت نحوه نگاه شما به کسب‌وکارتان در تعیین اهداف و سیاست‌گذاری‌های مختلف تجارت شما بسیار اثرگذار بوده و می‌تواند در موفقیت کوتاه‌مدت یا بلندمدت و برعکس، در شکست‌ها بسیار موثر باشد. عدم اولویت‌بندی مناسب موجب عدم کارایی مناسب و عدم برنامه‌ریزی خواهد شد و می‌تواند برای کسب‌وکار شما یکی از مرگبارترین اشتباهات باشد.

  • جذب نیروی کار ارزان

کسب‌وکار اینترنتی یک کار تیمی است و یکی از اشتباهات رایج در انواع کسب‌و‌کار اینترنتی، جذب نیروی کار کم‌تجربه با بازدهی پایین است. در واقع بسیاری از افراد صرفا به دلیل کم‌هزینه‌تر بودن این نوع نیروی کار به سراغ آن‌ها رفته اما غافل از این که می‌تواند لطمات جبران‌ناپذیری برای‌شان داشته باشد. مثلا، یک فروشگاه آنلاین را تصور کنید که صرفا به دلیل پرداخت حقوق پایین و جذب نیروی کار ارزان، یک تولیدکننده محتوای کم‌تجربه و نامناسب را استخدام کند و این کار تاثیرات منفی بزرگی بر جذب مشتریان، سئوی سایت و موارد این‌چنینی خواهد گذاشت.

سخن پایانی

اشتباهات رایج در کسب‌وکار اینترنتی مانند تمامی مشاغل و زمینه‌های دیگر می‌تواند تاثیرات زیان‌باری برای صاحبان آن در پی داشته باشد اما کافی است تا با شناخت و آگاهی از این اشتباهات، ابتدا آن‌ها را پذیرفته و سپس در جهت حل‌کردن آن برآییم. رخ‌دادن اشتباه بخش جدایی‌ناپذیر از هر اقدام و تصمیمی است اما مطمئنا بزرگترین اشتباه این است که اصلاً شروع نکنید و از ترس شکست خوردن، شکست خود را تضمین کنید! راه‌اندازی یک کسب‌ و کار آنلاین مزایا و معایب خاص خود را داشته که با پرهیز از ۱۰ اشتباهی که گفتیم، می‌توانید شانس موفقیت خود را به بالاترین حد ممکن برسانید.

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[9],"post__not_in":[7123],"posts_per_page":3,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":"\u0647\u0645\u0647","post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_3","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":{"between":"between-2","layout":"layout-3"},"box_layout":"boxed-item-2","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_3","post_status":"publish"}
افیلیت مارکتینگ چیست در فروشگاه ساز بیدُک

افیلیت مارکتینگ چیست؟ چه مزایا و معایبی دارد؟

ثبت نام و دریافت کد مالیاتی در فروشگاه ساز بیدُک

دریافت کد مالیاتی به راحتی، دیگر نگران کد اقتصادی نباشید!

آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی لوازم آرایشی و بهداشتی  

آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی لوازم آرایشی و بهداشتی  

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

{"number":"","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":"\u0647\u0645\u0647","excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"40","box_layout":"boxed-item-2","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟ | آموزش کسب‌و‌کار

انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

آشنایی با بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی را بشناسید!

مزایا و معایب کسب‌و‌کار اینترتی

با مزایا و معایب کسب‌وکار اینترنتی آشنا شوید!

میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌و‎‌کار اینترنتی

ads
۱۳۹۹ © تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه ساز بیدُک می‌باشد
#