مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • فروشگاه ساز بیدک
  • تعرفه ها
  • سوالات متداول
  • مرکز خدمات
  • بیدک آکادمی
    • کسب و کار
    • شبکه‌های اجتماعی
    • فروش و بازاریابی
    • ویدئو

مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • منوی مدیریت را ایجاد کنید
  • صفحه خانگی
  • >
  • کسب و کار
  • >
  • بلاگ یا وبلاگ چیست؟ چرا باید بلاگ بسازیم؟

بلاگ یا وبلاگ چیست؟ چرا باید بلاگ بسازیم؟

  • bdok
  • کسب و کار
  • ژوئن 14, 2022
  • ۶۸۶ بازدید
  • بدون دیدگاه
بلاگ چیست؟ در فروشگاه ساز بیدُک

وبلاگ در واقع ابزاری ساده و نوین برای ارتباط آنلاین با مخاطبان است. وبلاگ از دو کلمه انگلیسی وب و لاگ استفاده شده است که به معنی دفترچه خاطرات روزانه است. وب به معنی شبکه جهانی و آنلاین اینترنت است و لاگ به معنی ثبت وقایع. این کلمه اولین با توسط یک وبلاگ نویس آمریکایی به نام یورن بارگر معرفی شد. واژه بلاگ در ادامه توسط یک بلاگر بنام پیتر مرهولز به جامعه وبلاگ نویسان ارائه شد و پس از آن ایوان ویلیامز که خود یک برنامه نویس مطرح است در سیستم وبلاگ‌دهی گوگل واژه بلاگر را خلق کرد. سیستم وبلاگ نویسی‌ای که او طراحی کرده نیز بلاگر نام دارد.

درباره بلاگ

درباره بلاگ

بلاگ یا وبلاگ یک یا چندین صفحه آنلاین است که‌ می‌‌‌توانید در آن مطالب خود را بنویسید و به صورت روزانه منتشر کنید. یکی از مواردی که در باره بلاگ وجود دارد این است که تولید محتوای منظم روزانه از اصول بلاگ نویسی است. امروزه صدها‌ می‌لیون نفر در سراسر جهان بلاگ نویسی‌ می‌‌‌کنند. در کشور ایران نیز هم اکنون تعداد کاربرانی که وبلاگ‌ می‌‌‌نویسند به‌ می‌لیون نفر رسیده و از این لحاظ کشور ما جایگاه مناسبی در‌ می‌ان وبلاگ نویسان جهان دارد.

وبلاگ محلی برای نوشتن عقاید، حرف‌های روزانه و انتشار مقاله‌ها و دست یافته‌ها است. هر شخصی‌ می‌‌‌تواند وبلاگ داشته باشد و در آن بنویسد. وبلاگ را نوعی نشریه شخصی نیز دانسته‌اند و برخی نیز آن را رسانه‌ای آنلاین‌ می‌‌‌دانند.

معادل فارسی کلمه وبلاگ “وب نوشت”‌ترجمه شده است. پس هر جایی کلمه وب نوشت را دیدید بدانید که منظور همان وبلاگ است.

با بلاگ می‌توان چه کارهایی انجام داد؟

در بلاگ‌ می‌‌‌توانید تولید محتوا کنید و با گسترش فعالیت خود مخاطبانی هم پیدا کنید. مهم در بلاگ نویسی این است که باید حرفی برای گفتن داشته باشیم.

البته وبلاگ‌های معروف و پرطرفداری هم وجود دارند که در وبلاگ خود متن نوشته شده به اشتراک نمی‌گذارند و از سایر ابزار‌ها استفاده‌ می‌‌‌کنند. عکسان و کسانی که ویدیو تولید‌ می‌‌‌کنند معمولا از متن در محتوای خود استفاده نمی‌کنند.

یکی از مواردی که امروزه مشاهده‌ می‌‌‌شود، شبکه‌های اجتماعی هستند. شبکه‌های اجتماعی هم نوعی بلاگ به حساب‌ می‌‌‌آیند که امکانات پیشرفته‌تری به آنها افزوده شده است. اما در واقع فلسفه تولید محتوای منظم در هر دو وجود دارد.

در شبکه‌های اجتماعی افراد بسیار زیادی حضور دارند. و بخش زیادی از اوقات خود را روزانه در فضای اینترنت و شبکه‌های اجتماعی مصرف‌ می‌‌‌کنند. قانونی که در اکثر شبکه‌های اجتماعی به عنوان عاملی برای دیده شدن در الگوریتم‌های این شبکه‌ها وجود دارد، این است که چطور محتوا تولید کنیم. محتوا در این شبکه‌ها بایستی مداوم منظم و بهینه باشند. این اصل در وبلاگ هم همانطور که گفته شد وجود دارد. باید توجه کنیم وبلاگ نویسی امروزه در کشور ما نیز جایگاه مناسبی دارد. هم از این لحاظ که‌ می‌‌‌تواند باعث افزایش فروش شود و هم اینکه از راه‌های دیگر‌ می‌‌‌توان با تولید محتوا به موفقیت رسید.

تفاوت بلاگ و سایت

بلاگ و سایت هر دو در فضای اینترنت قابل دسترسی هستند و امکانات مختلفی را به مخاطبان ارائه‌ می‌‌‌دهند. ممکن است بسیاری افراد این دو ابزار را با هم به اشتباه بگیرند ولی باید در نظر داشت وبلاگ و وبسایت تفاوت‌های عمده‌ای با هم دارند.

از جنبه‌های مختلف که به وب سایت و وبلاگ نگاه نیم رسمی بودن وبسایت بیشتر است و اکثر وب سایت‌ها مالکیت حقیقی دارند. بر خلاف وب سایت، وبلاگ‌ها اینگونه نیستند. وبلاگ در واقع یک صفحه محدود بر روی یک دامین عمومی است. مثلا وقتی در بلاگفا وبلاگ‌ می‌‌‌سازید، یک صفحه در فضای اینترنت با قابلیت‌های ارائه شده توسط این سرویس وبلاگ‌دهی به شما اختصاص‌ می‌‌‌دهد. اما در وب سایت آدرس یو آر ال به صورت کاملا شخصی بوده و در فضای وب یکتا‌ است. دامین اصلی وب سایت مشخصه‌ای ای از وب سایت است که‌ می‌زان اهمیت آن را تا حدی بالاتر‌ می‌‌‌برد. در وبلاگ به نسبت وب سایت امکانات بسیار کمتری وجود دارد.

بلاگ یا وبلاگ، چه کاربردی دارند؟

وبلاگ در واقع یک صفحه آنلاین است که پست‌های متنوع به صورت پشت سر هم نشان داده‌ می‌‌‌شوند اما وب سایت یک دامین اختصاصی است که به دلیل برنامه نویسی پیشرفته‌تر و امکانات بیشتر در آن می‌‌‌توانید خدمات بهتری به مخاطبان ارائه دهید. در واقع طراحی و ایجاد یک وب سایت بسیار پیچیده‌تر از فعالسازی یک وبلاگ است. همانطور که گفته شد امکانات برنامه نویسی پیشرفته‌تری که در وبسایت وجود دارد قابلیت‌های آن را از وبلاگ متفاوت‌ می‌‌‌سازد از این رو این دو ابزار با توجه به قابلیت‌هایشان و هدف اصلی از ایجاد آنها انتخاب‌ می‌‌‌شوند.

مورد مهم دیگری که در مورد تفاوت وبلاگ و وبسایت وجود دارد این است که وبلاگ‌ها رایگان هستند و غیر از هزینه اتصال به اینترنت هیچ مبلغی پرداخت نمی‌کنید اما در وبسایت اینگونه نیست. در وب سایت بایستی برای ثبت دامنه و دریافت فضا در سرور پول پرداخت کنید. تامین کننده هزینه‌های سرویس وبلاگ‌دهی تبلیغاتی هستند که در صفحه وبلاگ شما دیده‌ می‌‌‌شوند. یکی دیگر از مواردی که در مورد وب سایت و وبلاگ وجود دارد سطح پیچیدگی به روز رسانی آن است. در وبلاگ شما‌ می‌‌‌توانید این تنظیمات را براحتی انجام داده و تخصص خاصی نیاز ندارید اما در وب سایت بایستی از دانش کافی جهت مدیریت رسانه برخوردار باشید.

دیگر از تفاوت‌هایی که بین این دو ابزار وجود دارد. کاربر آنهاست. وب سایت‌ها بیشتر برای ارائه محصولات، بازاریابی، تبلیغات و فروش به کار‌ می‌‌‌روند اما در وبلاگ افراد اطلاعات و رویداد‌های روزمره را در اختیار کاربران قرار‌ می‌‌‌دهند. وبلاگ‌ها به گونه‌ای هستند که تعامل‌ می‌ان کاربران و گردانندگان وبلاگ را تقویت‌ می‌‌‌کنند. بر خلاف وب سایت‌ها این ارتباطات و تعاملات در وبلاگ‌ها بسیار بیشتر دیده‌ می‌‌‌شود. اصول طراحی وبلاگ‌ها بر این اساس است که بتواند بین کاربران تعامل ایجاد کند.

برترین ها

برترین سرویس‌های وبلاگ‌دهی

 بلاگفا

بلاگفا از سرویس دهندگان قدیمی وبلاگ در ایران است که در سال ۱۳۸۳ تاسیس شد. این سرویس از آن زمان تقریبا به صورتت پیوسته مشغول به کار بوده و خدمات ارائه‌ می‌‌‌کرده است. در سال ۱۳۸۹ به دلایلی این سرویس وبلاگ‌دهی فیلتر شد. از اتفاقات دیگری که برای این سرویس وبلاگ‌دهی افتاده است خارج از دسترس بودن آن در سال ۱۹۴ به مدت دو ماه است. این اتفاق به دلیل نقص فنی در وبسایت بوجود آمده بود و باعث شد داده‌های بسیاری از کاربران از بین برود.

بلاگفا به نوعی برترین سرویس بلاگ‌دهی در ایران است. پنل این سرویس ساده و کم حجم است و سرعت بارگزاری بلاگ بسیار بالاست. از مزیت‌های دیگر این سرویس‌ می‌‌‌توان به آمار بالاز کاربران آن اشاره کرد.

یکی از بزرگترین ضعف هی این سرویس بلاگ‌دهی ریسپانسیو نبودن آن برای موبایل و تبلت است. مورد دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که به روز رسانی و توسعه تکنولوژی در این بلاگ به حد کافی انجام نشده است.

از راه‌های درآمد بلاگفا نمایش تبلیغات در صفحات وبلاگ است.

بلاگ بیان

گروه فناوری بیان ارائه دهنده سرویس بلاگ بیان است. ز سال ۸۸ با جذب چند کاربر شروع به کار کرد و پس از آن خدمات خود را عمومی سازی کرد. فضای بارگزاری فایل‌ها و همچنین بلاگنویسی با پیامک از جمله مواردی مثبت این سرویس است. از ویژگی‌های خوب این سرویس عدم نمایش تبلیغات در آن است. این ویژگی باعث شده تا بسیاری افراد از این سیستم برای ایجاد وبلاگ استفاده کنند. به روز رسانی در گروه بیان به نحو مطلوبی انجام‌ می‌‌‌شود؛ تغییراتی در خدمات این بلاگ ارائه شده ولی همچنان به مطلوبیت کامل نرسیده است. یکی از بزرگترین مشکلات این سرویس بلاگ‌دهی این است که علیرغم ریسپانسیو بودن پنل کاربی صفحات اصلی ریسپانسیو نیستند و هماهنگی کاملی بین این صفحات و موبایل و تبلت وجود ندارد.

میهن بلاگ

وبسایت‌ می‌هن بلاگ از سال ۱۳۸۳ شروع به ارائه سرویس‌های وبلاگ‌دهی کرده است. در سال ۸۷ این وبسایت تغییر مالکیت داد و نتیجه این تغییر و تحول برای این سرویس مثبت بوده است. منوی کاربری‌ می‌هن بلاگ ساده است و هر کاربری‌ می‌‌‌تواند به راحتی از آن استفاده کند. مشکل اصلی این وبلاگ نیز ریسپانسیو نبودن آن است. یکی از مهمترین ویژگی‌ها و امکانات این بلاگ این است که اپلیکیشن‌ اندرویدی ارائه کرده است. این تکنولوژی برای اولین بار توسط گروه صبا در ایران ارائه شده است. نکته دیگری که در باره‌ می‌هن بلاگ وجود دارد این است که در بلاگ‌ها تبلیغ نمایش نمی‌دهد.

بلاک اسکای

از لحاظ قدمت بلاگ اسکای دومین سرویس بلاگ‌دهی است که در کشور ما تاسیس شد. این وبلاگ در سال ۱۳۸۲ شروع به کار کرد. در تمام این مدت این وبلاگ در دسترس بوده و قطعی نداشته است. بروزرسانی‌های خوبی نیز در این وبلاگ بوجود آمده است. در سال‌های گذشته با تغییر رابط کاربری این وبسایت توانست صفحات وبلاگ ریسپانسیو به کاربران ارائه کند که از نقاط قوت بسیار مهم این سرویس وبلاگ‌دهی است. در سال ۸۸ بلاگ اسکای به رتبه ۱۴ امین وبسایت پر بازدید تبدیل شود هم اکنون این وب سایت در جایگاه ۵۹ ام قرار دارد.

یکی از ضعف‌های اصلی این سرویس عدم ارائه فضا در اینترنت به شخص بوده و برای دانلود باید از پیکو فایل استفاده کنید. آگهی نیز در این وبلاگ نمایش داده‌ می‌‌‌شود اما‌ می‌زان آن کمتر از سایر بلاگ‌ها است.

بهترین بلاگ ها

پرشین بلاگ

اولین سرویس‌دهنده وبلاگ ایرانی پرشین بلاگ است. این سرویس از سال ۱۳۸۱ شروع به کار کرده و در اوایل شروع به کار با پسوند کام استفاده‌ می‌‌‌شده است. در سال ۸۶ به دلایلی این دامنه به ir تغییر کرده است. این سرویس سابقه طولانی‌ای دارد از این رو کاربران قدیمی و خاص خود را سرویس‌ می‌‌‌دهد. این سرویس امکان کارهایی مانند لایک کردن را فراهم کرده و نسخه موبایل نیز ارائه کرده است. پنل کاربری منظمی دارد از این رو مورد پسند بسیاری از کاربران است. غیر از مشکلی که در سال ۱۳۸۶ برای پرشین بلاگ اتفاق افتاد در مابقی زمانها همیشه در دسترس بوده است. صفحات اصلی و رابط کاربری آن ریسپانسیو نیستند و امکان کار با آن با مرورگرهای موبایل وجود ندارد. ظاهر امروزی پرشین بلاگ امروزه شبیه ویرگول است.

رز بلاگ

سرویس بلاگ‌دهی رزبلاگ در سال ۸۸ تاسیس شد و در این مدت با ارائه خدمات متنوع در جذب مخاطب موفق عمل کرده است. این بلاگ در ارتباط با مدیریت تلگرامی و ربات‌های تلگرامی بسیار خوب عمل کرده است. این سرویس به روز رسانی‌های وسیع و سریعی را تجربه کرده است.

اینکه نمایش تبلیغات، پاپ آپ و پاپ داون در صفحات وبلاگ نمایش داده‌ می‌‌‌شود از جمله نقاط ضعف این سیستم است. پنل و رابط کاربری این سیستم نیز بینظم است و‌ می‌‌‌تواند باعث سردرگمی کاربران شود. از دیگر معایب این سرویس ریسپانسیو نبودن آن است به صورتی که کاربر غیر از کامپیوتر با هیچ ابزار دیگری مانند موبایل و تبلت نمی‌تواند از این سرویس استفاده کند.

پارسی بلاگ

این بلاگ بعنوان سومین سرویس بلاگ‌دهی ایران همزمان با بلاگفا و‌ می‌هن بلاگ شروع به فعالیت کرده است. شروع کار این سرویس در سال ۱۳۸۳ بود. به روز رسانی‌های این سرویس نسبت به سایر وبلاگ دهندگان ضعیف‌تر و با سرعت کمتری انجام شده است. ارائه ربات تلگرام و دسترسی همیشگی این سرویس از نقاط قوت آن است.

رابط و پنل کاربری این سرویس چندان مخاطب پسند نیست. این پنل‌ها با اینکه ریسپانسیو هستند هنوزر در موبایل و تبلت به خوبی نمایش داده نمی‌شوند. از دیگر موارد و مشکلات عمومی این سرویس‌ می‌‌‌توان به نمایش تبلیغات در صفحات وبلاگ اشاره کرد.

نی نی وبلاگ

این سرویس جامعه هدف محدود و مشخصی برای خود تعیین کرده و محدوده موضوعی فعالیت در آن مشخص است ازدیماه ۸۹ که این سرویس ثبت شد خدماتی پایدار و به روز رسانی‌هایی مستمر را ارائه کرده است. کاربران این وب سایت از رضایت کافی برخوردارند. پنل آن ریسپانسیو است و رابط کاربری آن نیز با همه لوازم اتصال همخوانی دارد. امکان دیگری که نی نی وبلاگ به شما‌ می‌‌‌دهد این است که‌ می‌‌‌توانید از طریق ربات تلگرامی وبلاگ نویسی کنید.

آموزش ساخت بلاگ

برای ساخت وبلاگ ابتدا باید سرویس وبلاگ‌دهی که‌ می‌‌‌خواهید در آن وبلاگ بسازید و در آدرس اینترنتی وبلاگ شما نیز ثبت‌ می‌‌‌شود.

انتخاب سرویس وبلاگ‌دهی بسیار مهم است زیرا وب سایت‌های مختلفی وجود دارند که این سرویس را ارائه‌ می‌‌‌دهند. نام سرویسی که از آن وبلاگ دریافت‌ می‌‌‌کنید در یو آر ال وبلاگ شما به عنوان دامین اصلی ثبت‌ می‌‌‌شود.

سرویس‌های مختلفی در دنیا وجود دارند که‌ می‌‌‌توانید از همه آنها استفاده کند چون رایگان هستند. نمونه‌ای از این نوع وبلاگ را‌ می‌‌‌توانید در گوگل بیابید سایت بلاگر دات کام از سرویس‌های مشهور وبلاگ‌دهی در جهان است.

این وبلاگ‌ها معمولا مشکلاتی فنی با کاربران فارسی زبان داشتند از این رو از سال‌ها پیش سرویس‌های بلاگ‌دهی متنوعی به زبان فارسی و با امکانات مناسب در اختیار قرار گرفت. از جمله این سرویس‌ها‌ می‌‌‌توان به پرشین بلاگ، بلاگفا و‌ می‌هن بلاگ اشاره کرد. یکی از معروف‌ترین سایت‌ها در این زمینه بلاگفا است که کاربران بسیاری دارد.

ثبت وبلاگ در این سرویس بلاگ‌دهی بسیار آسان است و برای آموزش آن را شرح خواهیم داد:

نحوه ساخت بلاگ

روش ایجاد بلاگ در بلاگفا

گام اول: ورود

وارد سایت بلاگفا شوید. با ورود به این سایتت صفحه‌ای برای شما باز‌ می‌‌‌شوود که خدماتی که در این سروئیس وبلاگ‌دهی ارائه‌ می‌‌‌شد و همچنین توضیحاتی در زمینه نحوه کار را معرفی‌ می‌‌‌کند. وقتی برای اولین بار این وب سایت را باز‌ می‌‌‌کنید بهتر است چند ثانیه وقت گذاشته و مندرجات آن را مطالعه کنید. روی ایجاد وبلاگ جدید کلیک کنید

گام دوم: انتخاب نام کاربری و دامنه

با ورود به صفحه جدید باکس‌هایی مشاهده‌ می‌‌‌کنید که باید تک تک آنها را پر کنید. اولین گزینه نام کاربری است. نام کاربری بعدا قابل تغییر نخواهد بود بنابراین در انتخاب آن دقت کنید. باید توجه داشته باشید که نام کاربری در واقع نام وبلاگ شماست. با توجه به مواردی که در سئوی محتوا وجود دارد بایستی از نام کاربری مناسبی در اینجا استفاده کنید. این نام در گسترش وضعیت وبلاگ شما بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

نام کاربری باید شامل حروف انگلیسی و اعداد باشد. حروف فارسی در این باکس قابل پذیرش نیست. پس از اینکه فرم را تکمیل کردید آدرس شما http://username. blogfa. com خواهد بود.

در باکس دوم باید کلمه عبور را انتخاب کنید. این کلمه عبور نباید چندان ساده و همچنین آقدر پیچیده باشد که خودتان هم گیج شوید. بهتر است تلفیقی از اعداد و حروف انتخاب کنید و دست کم ۸ کاراکتر انتخاب کنید. در فیلد بعدی باید کلمه عبور را که در بالا وارد کردید دوباره تایید و وارد کنید. در کلمه عبور حتما حروف کوچک و بزرگ را در نظر داشته باشید چون این فیلد به حروف کوچک و بزرگ حساس است.

عنوان وبلاگ را در باکس بعدی وارد کنید. این عنوان در بالای مرورگر و بالای وبلاگ نشان داده خواهد شد. برای انتخاب عنوان وبلاگ وقت کافی بگذارید این نام در توسعه و ایجاد مخاطب برای وبلاگتان تاثیر بسیار زیادی دارند. نکته مهم این است که عنوان وبلاگ شما محتوای داخل آن را نشان می‌‌دهد از این رو ب آن را سیار دقیق انتخاب کنید. این عنوان برای موتورهای جستجو نقش مهمی دارد و باعث دیده شدن شما توسط موتور‌های جستجو در سرچ‌های مختلف‌ می‌‌‌شود.

بلاگفا

گام سوم: نام نویسنده

در فیلد بعدی نام نویسنده وبلاگ را وارد کنید. می‌‌‌توانید نام خود را بنویسید یا نام شخصی که وبلاگ را برای او راه‌اندازی‌ می‌‌‌کنید. مجبور نیستید نام واقعی برای این فیلد انتخاب کنید و‌ می‌‌‌توانید از نام مستعار استفاده کنید. این تصمیم بر عهده شماست.

وقتی نام نویسنده را وارد کردید در باکس بعدی باید شرحی کوتاه از وبلاگ خود بنویسید. کلماتی که در این قسمت وارد‌ می‌‌‌کنید برای موتور‌های جستجو جزو موارد حیاتی هستند. موتور‌های جستجو با بررسی این باکس به محتوای داخل وبلاگ شما پی‌ می‌‌‌برند. این امر در نشان داده شدن بیشتر وبلاگ شما به مخاطب اهمیت دارد. بهتر است در این بخش از کلمات به صورت تگ‌هایی که با کاما از هم جدا شده‌اند استفاده کنید و تا جایی که امکان دارد از کلماتی استفاده کنید که باعث فهم بهتر درباره محتوای موجود در وبلاگتان شود.

گام چهارم: ثبت ایمیل و رمز عبور

در فیلد بعدی ایمیل خود را وارد کنید. این ایمیل به کاربران نشان داده نخواهد شد. با ثبت نام در بلاگفا پس از ثبت کامل وبلاگ به این آدرس ایمیل که در این باکس وارد‌ می‌‌‌کنید پیامی از طرف مدیران بلاگفا برای شما ارسال‌ می‌‌‌شود. ضمن این ایمیل نام کاربری و رمز عبور شما نیز به شما اعلام‌ می‌‌‌شود.

سپس، باید یک ایمیل وارد کنید بعنوان ایمیل نویسنده. این ایمیل برای ارتباط مستقیم کاربران و مخاطبان با مدیریت وبلاگ لازم است. آن ایمیل به تمامی کاربران نشان داده‌ می‌‌‌شود. همانطور که واضح است در فیلد منطقه زمانی باید زمان روزمره خوود را به صورت GMT وارد کنید که برای ایران ۳:۳۰ است و به صورت پیشفرض انتخاب شده است.

تعیین تعداد پست‌های نمایشی در صفحه نخست

در قسمت بعدی تعداد پست‌هایی که در صفحه نخست نمایش داده‌ می‌‌‌شوند را تعیین‌ می‌‌‌کنید که باید سعی کنید این تعداد بیشتر از ۱۷ تا نباشد. چنانچه بیشتر از ۱۷ پست را نمایش دهید سرعت وبلاگ شما پایین خواهد آمد که در دیده شدن شما در فضای اینترت تاثیر منفی‌ می‌‌‌گذارد. در فیلد بعدی از شما خواسته‌ می‌‌‌شود تا نحوه نمایش تاریخ پست‌ها را تنظیم کنید. بلاگفا به صورت پیشفرض قالبی برای این تاریخ در نظر گرفته است اما شما‌ می‌‌‌توانید از این قسمت این قالب را تغییر دهید.

این فیلد نیز مانند فیلد قبلی ساعت نشر مطلب در وبلاگ را به صورت خودکار ثبت کرده و به کاربران نشان‌ می‌‌‌دهد. این نحوه نمایش ساعت پست از این فیلد قابل تنظیم است. در وبلاگ بایستی بتوان نحوه نمایش تاریخ آرشیو را نیز تنظیم کرد. این قسمت نمایش عددی و حرفی را در اختیار شما قرار‌ می‌‌‌دهد. در باکس بعدی شما بایستی نحوه نمایش آرشیو را تعیین کنید. بلاگفا از پست‌های شما یک آرشیو تشکیل می‌‌دهد. این آرشیوسازی به صورت دوره‌های هفتگی ماهانه قابل تنظیم است. می‌‌‌توانید از این قسمت نحوه آرشیو را تعیین کنید.

قبول قوانین

در آخرین فیلدی که مشاهده می کنید، قوانین فعالیت و استفاده از وبلاگ بلاگفا را مشاهده خواهید کرد. با قبول قوانین و کلیک روی ایجاد وبلاگ مراحل ساخت به انتها‌ می‌‌‌رسد در این هنگام خوش آمد گویی به شما و نام وبلاگتان نشان داده‌ می‌‌‌شود. اگر در پر کردن فرم اشتباهی کرده باشید خطا داده و باکس‌هایی که اطلاعات نامناسب دارند با رنگ قرمز مشخص‌ می‌‌‌شوند. در اینجا‌ می‌‌‌توانید این باکس‌ها را بررسی کرده و با درست پر کردن آنها و خالی نگذاشتن فیلد‌های ضروری‌ می‌‌‌توانید وبلاگ خود را به درستی ثبت و از آن استفاده کنید.

هر گاه که‌ می‌‌‌خواهید وارد صفحه مدیریت وبلاگ خود شوید به صفحه اصلی بلاگفا رفته و نام کاربری و کلمه عبور را که قبلا انتخاب کرده‌اید را وارد کنید. در صفحه مدیریت وبلاگ‌ می‌‌‌توانید تمام امکاناتی که سرویس بلاگ‌دهی به شما‌ می‌‌‌دهد را در اختیار داشته باشید. می‌‌توانید بنویسید، از طرح‌های گرافیکی استفاده کنید و برنامه خود را در فضای آنلاین به اجرا بگذارید.

ساخت وبلاگ

ساخت و ثبت بلاگ در گوگل

یکی از کارهای مهمی که بعد از ثبت وبلاگ باید انجام دهید معرفی آن به گوگل است. برای ثبت وبلاگ در گوگل باید از سرچ کنسول گوگل استفاده کنید. با یک سرچ ساده می‌‌توانید سرچ کنسول را در گوگل پیدا کنید.

پس از ورود به این ابزار باید روی گزینه add property کلیک کرده و آدرس را با http:// وارد کنید. در ادامه Continue را بزنید و به مرحله بعدی بروید. در صفحه‌ای که باز می‌‌شود روی گزینه HTML Tag کلیک کنید و کدی که در ادامه به شما داده می‌‌شود را کپی کنید. تا اینجا کد تایید را از گوگل دریافت کرده‌ایم. حال باید این کد را وارد کد‌های HTML وبلاگ کنید تا گوگل دسترسی شما را تایید کند.

برای این کار باید وارد پنل مدیریت وبلاگ خود شده و روی گزینه ویرایش قالب کلیک کنید. در اینجا شما می‌‌توانید کد‌های HTML وبلاگ خود را ببینید. حال کدی که کپی کرده بودید را به صورت یک تگ وارد تگ head کنید. کار ما با وبلاگ تمام شده است. حال به سرچ کنسول بر گشته و روی دکمه verify کلیک کنید. در صورتی که مراحل قبلی را درست انجام داده باشید پیام تاییدیه از طرف گوگل کنسول به شما اعلام خواهد شد.

بلاگ و تیلیغات

وبلاگ و وبلاگ نویسی یکی از پلتفرم‌های اینترنتی است که می‌‌توانید از طریق آن افراد را دور هم جمع کنید و درباره موضوعات مختلف به بحث و تبادل نظر بپردازید. بلاگ این امکان را بوجود می‌‌آورد که جامعه‌ای کوچک در فضای مجازی شکل دهیم. معمولا بازار‌ها نیز جایی شکل می‌‌گیرند که افرادی در آن مشغول رفت و آمد و پرسه زدن باشند. یکی از کارهای مهمی که می‌‌توانیم از طریق وبلاگ انجام دهیم تبلیغات است. تبلیغات در وبلاگ به دو طریق صورت می‌‌گیرد.

نوع اول که درواقع نوع سنتی تر آن است و تبلیغات بنری است. این نوع تبلیغات در اکثر پلتفرم‌های انلاین دیده می‌‌شود. نمونه‌های آفلاین این بنر‌ها نیز نیازی به معرفی ندارد و در طول تاریخ مورد استفاده قرار گرفته است. نوع دوم تبلیغات در وبلاگ در واقع ایجاد شبکه و بک لینک برای وب سایت‌هایی است که می‌‌خواهیم در سرچ گوگل دیده شوند. در این راستا بایستی در وبلاگ خود لینک سایتی که مورد نظر داریم را ایجاد کنیم. این لینک باعث تقویت وب سایت فروشگاهی شده و منجر به دیده شدن در موتور‌های جستجو می‌ شود.

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[9],"post__not_in":[4630],"posts_per_page":3,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":"\u0647\u0645\u0647","post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_3","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":{"between":"between-2","layout":"layout-3"},"box_layout":"boxed-item-2","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_3","post_status":"publish"}

محصولات مد روز برای فروش آنلاین در سال ۲۰۲۰ (و ایده هایی برای بازاریابی آنها)

ایده کسب و کار خانگی

ایده کسب و کار خانگی، فکر می‌کنی کدومشون به دردت می‌خوره؟

روابط عمومی یا PR

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

{"number":"","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":"\u0647\u0645\u0647","excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"40","box_layout":"boxed-item-2","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟ | آموزش کسب‌و‌کار

انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

آشنایی با بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی را بشناسید!

مزایا و معایب کسب‌و‌کار اینترتی

با مزایا و معایب کسب‌وکار اینترنتی آشنا شوید!

میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌و‎‌کار اینترنتی

ads
۱۳۹۹ © تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه ساز بیدُک می‌باشد
#