مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • فروشگاه ساز بیدک
  • تعرفه ها
  • سوالات متداول
  • مرکز خدمات
  • بیدک آکادمی
    • کسب و کار
    • شبکه‌های اجتماعی
    • فروش و بازاریابی
    • ویدئو

مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • منوی مدیریت را ایجاد کنید
  • صفحه خانگی
  • >
  • فروش و بازاریابی
  • >
  • تیم سازی استارتاپ چگونه شکل می‌گیرد؟

تیم سازی استارتاپ چگونه شکل می‌گیرد؟

  • bdok
  • فروش و بازاریابی
  • می 21, 2022
  • ۷۹۵ بازدید
  • بدون دیدگاه
تیم سازی استارتاپ

مطالعه بر روی کارآفرینان نشان می‌دهد ۶۰ درصد از استارتاپ‌هایی که شکست میخورند دلیل اصلی آن تیم نامناسب برای استارتاپ است. این آمار نشان می‌دهد پشت سر هر استارتاپ موفق تیمی بسیار قدرتمند وجود دارد. صرفه نظر از ایده‌ای که دارید تیم درست می‌توان سنگ بنای استارتاپ شما باشد. جان ماکسول می‌گوید کار تیمی می‌تواند افراد را به آرزو‌هایشان برساند اما اگر آرزوی فرد بسیار بزرگ و تیمی که در اختیار دارد بد باشد این آرزو تبدیل به کابوس خواهد شد.

توانایی بنیانگذار استارتاپ در گرد هم آوری یک تیم مناسب، موفقیت و یا شکست استارتاپ را تعیین می‌کند. نحوه مدیریت کار‌ها توسط موسس اهمیت بالایی دارد اما گستره دانشی که تیم خوب در مجموع دارد ابعاد مختلفی به استارتاپ می‌بخشد. هیچ استارتاپ موفقی بر روی شانه‌های تیم سازی استارتاپ به آنها دقت کند.

درباره تیم سازی استارتاپ

دیدگاه عالی خود را به اجرا بگذارید

افراد تیم موظفند که رویاهای بلند موسس را تبدیل به اهداف کوتاه مدت کنند. این اهداف کوتاه مدت به افراد تیم تخصیص داده می‌شود. افراد تیم توانایی و تخصص و مهارت‌های خود را به کار می‌گیرند تا این اهداف کوتاه مدت را برآورده کنند. به این صورت فعالیت‌های مختلفی را خواهید دید که به صورت همزمان در حال فعالیت هستند. در این حالت موسس می‌تواند به اهداف بزرگ و تصمیمات سطح بالاتر بپردازد؛ به تدریج که استارتاپ شما مایلستون‌های مختلف را به سرانجام می‌رساند، به آهستگی به سمت موفقیت می‌رود.

فرهنگ و جو حاکم بر استارتاپ تعیین کنند بسیاری از رفتار‌های تیمی در استارتاپ‌هاست. رفتار‌ها در استارتاپ ‌ترکیبی باید باشد از دید، ماموریت، باور، ارزش‌ها و ویژگی‌های فردی افرادی که در تیم استارتاپ مشغول به فعالیت هستند.

این خصوصیات در افرادی تیم باعث می‌شود باور‌ها در سازمان شکل گیرند. حتی اگر سال‌ها بگذرد این فرهنگ در سازمان باقی مانده و به صورت سلسله مراتبی در سازمان حضور خواهد داشت. جنبه‌ها و کارهای مختلفی در هر استارتاپ وجود دارد که موسس نمی‌تواند خود به تنهایی آنها را انجام دهد. از این رو وقتی به تیم سازی می‌رسیم باید مهارت‌ها و توانایی را استخدام کنیم که بتوانند امور خاص استارتاپ را به پیش ببرند.

یک تیم فوق‌العاده

داشتن یک تیم خوب می‌تواند مهارت‌های مورد نیاز را در اختیار شما قرار داده و تلاش‌های جمعی شما را بهبود ببخشد. داستان استارتاپ‌ها شامل فراز و نشیب بسیار زیادی است. برای پیش رفتن در دریای استارتاپ‌ها مدیریت و تیم دست در دست هم پیش می‌روند. افراد تیم به عنوان دونده‌ها و انجام دهنده کار‌ها به شمار می‌آیند. بنابراین داشتن تیم خوب و نفرات ماهر و توانمند می‌تواند به شما در کسب و کار استارتاپی‌تان کمک کند.

موسسین و افراد تیم در شرکت اعتقاد دارند بنیان گذاشتن استارتاپ باعث می‌شود افراد ارزش‌های بالاتری را مدنظر قرار دهند و این باورها در کسب و کار جاری شود.

وقتی سرمایه‌گذاران برای یک سرمایه‌گذاری اقدام می‌کنند با دقت فراوانی به بحث مالی آن دقت دارند. سوالاتی از این قبیل: آیا طرح از بیزینس مدل خوبی برخوردار است؟ آیا بازار مناسبی با توجه به حجم سرمایه‌گذاری وجود دارد؟ برنامه‌های گسترش و توسعه شرکت کدام است؟ افراد متخصص استخدام می‌شوند و از طریق ابزار‌هایی که گران‌قیمت هستند به این سوالات پاسخ می‌دهند و مدیریت را از این امر که تمام موارد مالی آماده و درست است مطمئن می‌سازند. اما وقتی به این نکته می‌رسیم که تیم اجرایی پروژه را طراحی کنیم احساسات و تاثیرات دیداری بیشتر از موارد حساب شده در تصمیم افراد موثر است.

مطالب مرتبط:

  • استارتاپ‌های موفق ایرانی
  • لین استارتاپ
  • مدل درآمدی استارتاپ
  • بیزینس پلن استارتاپ
  • استارتاپ های جهانی
  • ساختار سازمانی استارتاپ

تیم موفق استارتاپ

چه چیزی یک تیم را موفق می‌کند؟

یک پاسخ رایج در رابطه با تیم سازی استارتاپ این است که قبل از شروع به کار استارتاپ، تولید دانش و مهارت‌های صنعت می‌توانند موفقیت یا عدم آن را پیشبینی کنند. اما آیا تجربه قبلی برای موفقیت یک تیم در استارتاپ کافی است؟

یک مطالعه روی ۹۵ استارتاپ در هلند انجام شد. نتایج تحقیقات نشان داده است که تجربه قبلی به تنهایی نمی تواند باعث موفقیت تیم شود. این تجربه در صورت وجود می‌توان به استارتاپ کمک کند و به افراد کمک می‌کند تا فرصت‌ها را پیدا کنند و رابطه مستقیمی با بهره‌وری تیم دارد.

همچنین مطالعه نشان می‌دهد که عشق و علاقه به کارآفرینی و دیدگاه‌های استراتژیک به اشتراک گذاشته شده می‌تواند عملکرد تیم را بهبود دهد و باعث شود افراد دیگر نیز در کسب و کار سرمایه‌گذاری کنند.

از یک استارتاپ آموختیم افرادی که تجربه بالایی داشته‌اند اما علاقه و دید جمعی خوبی نداشتند تیم‌های ضعیفی بودند. وقتی صحبت از خلاقیت در مباحث مالی و اجرایی بود این تیم‌ها ضعف‌های بزرگی داشتند. اما تیم‌های دیگری وجود داشتند که تجربه قدیمی کمتری داشتن و علاقه و حس کارافرینی بالاتری داشتند از این رو عملکرد قوی‌تری داشته‌اند.

مطالعات نشان می‌دهند که اگر افراد با تجربه بالا دیدگاه‌های اشتراکی داشته باشند. بنابراین زمانی که افراد روی استراتژی اصلی و نهایی مجموعه توافق نظر دارند دانش و تجربه فقط به میزان اندکی می‌تواند به عملکرد تیم کمک کند.

تیم های معروف استارتاپ

تیم‌های معروف توانایی‌های سخت و نرم دارند

وقتی از تعادل تجربه میان کارمندان یک استارتاپ حرف می‌زنیم (تخصص سخت) و زمانی که از عشق و دیدگاه صحبت می‌کنیم به نظر می‌رسد تیم‌های بسیار درخشان همه این موارد را یکجا در خود دارند.

اگر افراد تیم بسیار باهوش و با تجربه باشند اما اگر نتوانند به هر دلیلی توانایی‌های خود را به اشتراک بگذارند دانش آنها برای سازمان بی ارزش و بی حاصل خواهد بود. بجای ان این تفاوت میان تخصص و تعهد می‌تواند عملکرد را تضعیف کند اگر مدیری در شرکت تجربه بالا و دانش بالایی در زمینه سایبری داشته باشد می‌تواند به پروژه کمک کند اما اگر این مدیر با مدیرعامل بر سر استراتژی اصلی شرکت توافق نداشته باشد طبیعتا به راحتی دانش و تجربه خود را با دیگران به اشتراک نخواهد گذاشت.

تیمی که در کسب و کار فعالیت می‌کند در هر صورت اهمیت بالایی دارد اما این امیت در استارتاپ‌ها چند برابر است. افراد اندکی که در ابتدای کار استخدام می‌کنید فرهنگ و اصول شرکت شما را در بلند مدت تعیین خواهند کرد و بر اینده شما تاثیر خواهند گذاشت.

تیم شما در استارتاپ مانند قاعده هرم است و شما نیاز دارید بنیان کار خود را مستحکم کنید و مطمئن باشید ارزش‌های این افراد با ارزش‌های شما به عنوان موسس سازمان یکی باشد. در این صورت این افراد می‌توانند باعث شوند تا شما به سمت نوک هرم پیش بروید.

سرمایه گذار تیم

سرمایه‌گذاران تیم استارتاپ را بررسی می‌کنند

وقتی در فرایند ایجاد کسب و کار به صورت استارتاپ‌ها و تیم سازی استارتاپ به سرمایه‌گذاران مراجعه می‌کنید این افراد حساسیت خاصی روی تیم کاری مورد نظر شما دارند. تجربه، دیدگاه درست و تخصص افرادی که استخدام می‌کنید، برای سرمایه‌گذاران اهمیت بالایی دارد. بنابراین مطمئن باشید افرادی را استخدام می‌کنید که برای پست‌های مورد نظر واقعا توانمند و کارا باشند. و جایگاه‌های شغلی را با دوستان و فامیل‌های خود پر نکنید.

رشد کسب و کار شما به تیمی که تشکیل می‌دهید بستگی دارد

رشد سازمان شما مستقیما با کارایی تیم استارتاپ شما بستگی دارد و برای موفقیت باید مطمئن شوید که افراد مناسبی را برای شغل‌های موجود در استارتاپ خود برگزیده اید.

چطور می‌توانید تیمی قوی تشکیل دهید

تشکیل تیم از افراد زبده مهم است اما بعد از تشکیل تیم باید به این نکته دقت کنید که آیا این افراد می‌توانند در قالب یک تیم با یک هدف مشترک کار کنند و تیم یکپارچه‌ای را تشکیل دهند؟ در استارتاپ‌ها به طور خاص ممکن است افراد با رویکرد‌ها و سن و سال و تجربه‌های متفاوتی با هم کار کنند از این رو هماهنگ سازی آنها سخت‌تر است.

همه چیز برای تیم سازی استارتاپ

تیم سازی باعث می‌شود ارتباطات کارمندان شما بهتر شود

فعالیت‌های ساخت تیم حول ارتباطاتی سازنده شکل می‌گیرد. ارتباطات و تعامل داشتن در محیط کار و مخصوصا شرکت‌های کوچک و استارتاپ‌ها اهمیت بالایی دارد. عدم درک متقابل و تعامل درست در کسب و کار مسئول بسیاری از ایرادات و اشکالات کسب و کار است.

تیم سازی باعث رویکرد‌های مثبت در رفاقت‌های محیط کار است

گذراندن ۸ ساعت در روز و ۵ روز در هفته باعث می‌شود افرادی که نزدیک هم کار می‌کنند باعث می‌شود دوستی‌ها شکل بگیرد و با این دوستی‌های محل کار انجام کار‌ها و روحیه‌ها بهتر می‌شود. رفاقت و دوستی سر کار باعث می‌شود افراد حس بهتری برای کار کردن داشته باشند و شادتر باشند. این امر باعث می‌شود بهره وری افراد در محیط کار بالاتر برود.

تیم سازی باعث می‌شود افراد اعتماد به نفس بالاتری داشته باشند

هر فردی که استخدام می‌کنید بخاطر داشتن برخی توانایی‌هاست. اما برخی افراد اعتماد به نفس پایین‌تری دارند که مانع می‌شود تا این افراد بتوانند مهارت‌های خود را به صورت کامل به کار ببندند. فعالیت‌های تیم سازی می‌تواند روحیه و اعتماد به نفس این افراد را بالاتر ببرد و با احساس بیشتری از راحتی کارها بهتر می‌شود.

تیم سازی باعث افزایش بهره وری می‌شود

تیم سازی همانطور که گفته شد باعث افزایش حس وفاداری به سازمان می‌شود همچنین باعث بهبود همکاری شده و تحت فشار افراد را برای رسیدن به موفقیت راهنمایی می‌کند. و این مسئله باعث می‌شود بهره وری تیم در زمان فشار‌های کاری و استرس بیشتر شود.

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[8],"post__not_in":[4539],"posts_per_page":3,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":"\u0647\u0645\u0647","post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_3","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":{"between":"between-2","layout":"layout-3"},"box_layout":"boxed-item-2","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_3","post_status":"publish"}
ساخت فروشگاه اینترنتی

چگونه فروشگاه اینترنتی بسازیم؟

استرات

استراتژی بازاریابی موفق، چند نکته مهم برای موفقیت بیشتر در بازاریابی آنلاین!

گوگل آنالیتیکس

چطور اکانت گوگل آنالیتیکس بسازیم؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

{"number":"","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":"\u0647\u0645\u0647","excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"40","box_layout":"boxed-item-2","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟ | آموزش کسب‌و‌کار

انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

آشنایی با بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی را بشناسید!

مزایا و معایب کسب‌و‌کار اینترتی

با مزایا و معایب کسب‌وکار اینترنتی آشنا شوید!

میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌و‎‌کار اینترنتی

ads
۱۳۹۹ © تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه ساز بیدُک می‌باشد
#