مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • فروشگاه ساز بیدک
  • تعرفه ها
  • سوالات متداول
  • مرکز خدمات
  • بیدک آکادمی
    • کسب و کار
    • شبکه‌های اجتماعی
    • فروش و بازاریابی
    • ویدئو

مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • منوی مدیریت را ایجاد کنید
  • صفحه خانگی
  • >
  • فروش و بازاریابی
  • >
  • استارتاپ های موفق ‌ایرانی را در مقایسه با نمونه‌های خارجی بشناسید!

استارتاپ های موفق ‌ایرانی را در مقایسه با نمونه‌های خارجی بشناسید!

  • bdok
  • فروش و بازاریابی
  • می 17, 2022
  • ۱۲۲۹ بازدید
  • بدون دیدگاه
استارتاپ های موفق ایرانی

در مقاله حاضر به بررسی استارتاپ های موفق ‌ایرانی می‌پردازیم. در ابتدا تعریف کلی و نمونه‌های جهانی استارتاپ‌ها ارائه می‌شود و پس از آشنایی کامل با‌ این پدیده نوظهور موفق‌ترین استارتاپ های‌ایرانی را به شما معرفی می‌کنیم فروشگاه ساز بیدُک همراه شما برای ساخت فروشگاه اینترنتی با تعرفه های مناسب است.

استارتاپ در واقع یک کسب و کار نوپا است که راه حل جدیدی برای یکی از نیازهای بازار مصرف مشخص ارائه می‌کند. فضای استارتاپ‌ها عدم قطعیت بالایی داشته و احتمال شکست در آن بسیار زیاد است. افرادی نیز استارتاپ را‌ ایده‌های معرکه‌ای در نظر می‌گیرند که به صورت آهسته رشد کرده و در نهایت بازار بسیار بزرگی را کسب می‌کنند. در این میان آشنایی با لین استارتاپ هم موثر خواهد بود.

در ادامه ۵ استارتاپ برتر جهان را معرفی کرده و در مورد راهی که برای رسیدن به‌ این جایگاه طی کرده‌اند مطالبی ارائه می‌کنیم.

استارتاپ های موفق جهانی

استارتاپ های موفق جهانی

شرکت اپل

استیو جابز موسس شرکت اپل بوده است. ‌ایده اصلی او که امروزه شرکت اپل را به یکی از بزرگترین شرکت‌های دنیا تبدیل کرده است رابط کاربری گرافیکی بوده است. این رابط کاربری به قدری کاراست که افراد مسن و کسانی که توانایی و یا وقت یادگیری کار با کامپیوتر را نداشتند نیز بتوانند از محصولات کامپیوتری استفاده کنند. این شرکت در سال ۱۹۷۶ تاسیس شد. در سال ۲۰۱۳ دارای‌های آن به ارزش ۱۶۰ میلیارد دلار رسیده و در حال حاضر‌ این شرکت ۵۰۰ میلیارد ارزش دارد.

شرکت گوگل

‌ این اولیه شرکت گوگل طراحی یک موتور جستجو بود تا افراد بتوانند از طریق‌ این وب سایت‌های مرتبط با موضوع مد نظر را پیدا کنند. با گسترش‌ اینترنت نیاز به موتور جستجو بیشتر شد و‌ این نیاز باعث شد تا شرکت گوگل به یکی از بزرگترین شرکت‌های جهان تبدیل شود. این شرکت در سال ۱۹۹۸ تاسیس شد و ارزش امروز‌ اینن شرکت بالغ بر ۴۰۰ میلیارد دلار است.

نمونه های موفق استارتاپ ها

شرکت مایکروسافت

اولین محصول‌ این شرکت در سال ۱۹۸۰ وارد بازار شد. این محصول سیستم عامل زنیکس بود. پس از‌ این محصول سیستم عامل داس را طراحی و تولید و با ساخت ویندووز توانست شهرتی جهانی پیدا کند. بیل گیتس بنیانگذار‌ این شرکت است. شرکت مایکروسافت در سال ۱۹۶۷ تاسیس شد و ارزش آن در حال حاضر بیش از ۳۵۰ میلیارد دلار است.

شرکت آمازون

جف بزوس طراح اصلی‌ایده کتابفروشی آنلاین بود. در سال ۱۹۹۴ اولین کتابفروشی آنلاین را پایه گذاری کرد. با پیشرفت و گسترش‌ این شرکت محصولات و کالاهای نو و دسته دوم بیشماری در‌ این فروشگاه به فروش می‌رسند. ارزش‌  شرکت آمازون بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار است.

شرکت فیسبوک

اکثر افراد امروزه با فیسبوک آشنا هستند اما‌ ایده اولیه‌ این استارتاپ در زمان دانشجویی به ذهن مارک زاکربرگ رسید. فیسبوک اولین بار در سال ۲۰۰۴ به صورت یک شبکه اجتماعی دانشجویی شروع به کار کرده و دو سال بعد در دسترس مخاطب عام قرار گرفت. این استارتاپ دانشجویی هم اکنون ۱۴۰ میلیارد دلار ارزش دارد.

حال که با استارتاپ و استارتاپ های برتر جهانی آشنا شدیم استارتاپ های موفق ‌ایرانی را به شما معرفی می‌کنیم.

دیجی کالا

استارتاپ های موفق ایرانی

دیجی کالا

دیجی‌کالا به عنوان استارتاپ‌ های موفق ‌ایرانی یک فروشگاه همه چیز فروشی است. و طیف وسیعی از نیاز‌های افراد را برطرف می‌کند. می‌توان گفت‌ این شرکت برترین استارتاپ حال حاضر کشور است که در سطح جهانی نیز شناخته شده است. دیجی کالا در ابتدای شروع به فعالیت خود صرفا نقد و بررسی کاربران را منتشر می‌کرد. کالاهایی همچون موبایل و لپتاپ و یا تبلت از موضوعاتی بودند که‌ این وب سایت به آن‌ها می‌پرداخته است.

با گذشت زمان دیجی کالا اقدام به فروش همین محصولات از سایت خود کرد و پس از مدتی گستره عظیمی از محصولات را در اختیار کاربران قرار داده است. کمتر کالایی وجود دارد که بخواهید ولی در دیجی‌کالا نمونه مشابهی پیدا نکنید.

این فروشگاه آنلاین برای آسایش خاطر مشتریان به آن‌ها اعلام می‌کند که تا یک هفته می‌توانند کالای خود را برگشت داده یا تعویض کنند تا از اصل بودن و سالم بودن آن مطمئن شوند. در‌ این یک هفته هزینه‌ای که افراد بابت محصولی پرداخته‌اند به آن‌ها عودت می‌شود.

این شرکت بزرگ‌ایرانی ۱۵۰ میلیون دلار ارزش دارد.

مطالب مرتبط:

  • تیم سازی استارتاپ
  • مدل درآمدی استارتاپ
  • بیزینس پلن استارتاپ
  • استارتاپ های جهانی
  • ساختار سازمانی استارتاپ

آپارات

آپارات

سایت آپارات به عنوان یکی از استارتاپ های موفق ‌ایرانی بومی سازی شده سایت معروف یوتیوب است. یوتیوب در‌ایران فیلتر است از‌ این رو ا این وب سیات توانسته اقبال بالایی کسب کند. در سال ۹۳‌ این شبکه اجتماعی تبدیل به یک سایت رسمی در کشور شده و پخش ویدیوی آنلاین در آن جایگاه خوبی پیدا کرده است. مالکیت‌ این استارتاپ متعلق به شرکت صبا‌ایده است که شرکت‌های دیگری مانند میهن بلاگ و تبلیغات کلیکی صبا ویژن را نیز اداره می‌کند.

کافه بازار

کافه بازار

کاربران ‌ایرانی به اپلیکیشن‌ها و‌ این اکانت گوگل دسترسی ندارند از‌ این رو استارتاپ کافه بازار به عنوان استارتاپ های موفق ‌ایرانی با بومی سازی این فروشگاه‌ها توانسته خلا محدودیت‌ایجاد شده را تا حد قابل قبولی بر طرف کند. این استارتاپ با در اختیار قرار دادن اپلیکیشن‌ها و نرم افزار‌های تولید داخل سهم ویژه‌ای در توسعه انواع بازی‌ها و‌ اینگونه نرم افزار‌ها داشته است. این سایت عمر چندانی ندارد اما توانسته به خوبی اعتماد مخاطبان را جلب کند و محل مورد اعتمادی برای دانلود نرم افزار‌های ‌اندرویدی به شمار می‌رود.

نت برگ

نت برگ

نت برگ یک وب سایت تخفیف‌های گروهی است که به عنوان استارتاپ های موفق ‌ایرانی فروشگاه‌های مختلف در آن تخفیف‌های دوره‌ای خود را معرفی می‌کنند. این تخفیف‌ها بعضا تا ۹۰ درصد کاهش قیمت بوده و افراد می‌توانند با بررسی‌ این سایت خرید‌های خود را با قیمتی مناسب‌تر انجام دهند.

نت برگ یک شرکت‌ اینترنتی از زیر مجموعه هی شرکت ارمان فناوری هوشمند اریا است. این شرکت به صورت سهامی خاص فعالیت می‌کند. فعالیت‌ این شرکت از سال ۱۳۹۰ شروع شد.

ای نتورک

این استارتاپ به عنوان استارتاپ های موفق ‌ایرانی نوعی شرکت تبلیغاتی است که در حال رشد و بهبود روزمره است و کاربران بسیاری دارد. این شرکت از نظر تبلیغات بسیار قدرتمند و هوشمند عمل کرده و در هر ماه حدود یک میلیارد از انواع تبلیغات را برای محصولات و شرکت‌ها انجام می‌دهد.

این شرکت در سال ۱۳۸۹ تاسیس شد و در زمینه تبلیغات بنری شروع به کار کرد. با رشد خوب‌ این کسب و کار اداره کننده گان آن تصمیم گرفتند کار خود را گسترش دهند. با تاسیس سایت‌ای نتورک در فضای آنلاین و‌ اینترنتی شروع به کار کردند. این شرکت تا کنون با بیش از ۳۵۰۰ شرکت کار کرده است و خدمات عالی‌ای در زمینه تبلیغات‌ اینترنتی ارائه می‌کند. تبلیغات‌ اینترنتی امروزه یک نیاز حیاتی برای کسب و کار‌های آنلاین است و از‌ این رو‌ این شرکت و شرکت‌های مشابه روز به روز توسعه می‌یابند.

دیوار

کسانی که به خرید و فروش‌های‌ اینترنتی علاقمند هستند حتما دیوار را به عنوان یکی از استارتاپ های موفق ‌ایرانی تجربه کرده‌اند. این سایت برای فروش محصولات دسته دوم از طریق خود کاربران به کاربران دیگر طراحی شده است. هزینه اعلان در‌ این سایت برای یک ماه اول رایگان است و پس از آن برای‌ اینکه در تایم ل این قرار بگیرید باید مبلغی را به‌ این سایت پرداخت کنید. امکانات دیگری مانند قرار دادن ستاره و معرفی‌های ویژه محصولات نیز در‌ این سایت قرار داده شده است که با پرداخت هزینه‌های لازم می‌توانید از‌ این امکان دیوار نیز استفاده کنید. شرکت دیگری که مانند شرکت دیوار کار می‌کند شیپور است.

دیوار

با ما

با ما نیز به عنوان استارتاپ های موفق ‌ایرانی سایتی است که درباره خرید و فروش خودرو در حال فعالیت است و می‌توانید با مراجعه به آن از قیمت‌ها و مدل‌های مختلف خودروها آشنا شوید. همچنین در‌ این سایت نقد و بررسی‌های مفصلی انجام می‌شود که اگر به دنبال معامله خودرو هستید‌ این سایت بسیار مناسب است. در‌ این سایت می‌توانید خود روی خود را بفروشید یا خودرویی خریداری کند.

اگر می‌خواهید خودروی جدید یا دست دومی بخرید و یا خودروی خود را به فروش برسانید می‌توانید از‌ این سایت استفاده کنید. در‌ این سایت خودرو‌های مختلف با مشخصات فنی و مدل و تمام موارد مورد نیاز ثبت می‌شوند و کاربرانی که از طریق آنلاین به سایت دسترسی دارند می‌توانند موارد و خودرو‌ها را دیده و با فروشنده آن تماس برقرار کنند. همچنین از دیگر مزایای‌ این سایت همانطور که گفته شد نقد و بررسی خودرو‌هاست که برای افراد مختلف در زمینه خرید خودرو می‌تواند بسیار موثر و کمک خوبی باشد.

ایسام

ایسام

این سایت نیز به عنوان یکی از استارتاپ های موفق ‌ایرانی مانند سایت‌های دیوار و شیپور از عمل می‌کند. سایت‌های دیوار و شیپور هزینه‌ای از کاربر دریافت نمی‌کنند اما در‌ایسام وقتی محصول خود را ثبت کردید به شما پیام داده می‌شود که در صورت فروش محصول درصد مشخصی به عنوان کمیسیون باید به سایت پرداخت شود. از دیگر ویژگی‌ها و امکاناتی که سایت‌ ایسام در اختیار کاربران قرار می‌دهد برگزاری مناقصات در قالب وب سایت‌ اینترنتی است. افراد می‌توانند با مراجعه به وب سایت در مناقصه شرکت کنند و تمام فعالیت‌های آن را از طریق وب سایت انجام دهند.

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[8],"post__not_in":[4389],"posts_per_page":3,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":"\u0647\u0645\u0647","post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_3","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":{"between":"between-2","layout":"layout-3"},"box_layout":"boxed-item-2","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_3","post_status":"publish"}
ساخت فروشگاه اینترنتی در فروشگاه ساز بیدُک

چرا باید از فروشگاه اینترنتی استفاده کنیم؟

مزایای بازاریابی دیجیتالی در فروشگاه ساز بیدُک

مزایای بازاریابی دیجیتالی، فراتر از سئو و تبلیغات

چرا خرید آنلاین بهتر است در فروشگاه ساز بیدُک

۵ دلیل که چرا خرید آنلاین بهتر است؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

{"number":"","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":"\u0647\u0645\u0647","excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"40","box_layout":"boxed-item-2","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟ | آموزش کسب‌و‌کار

انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

آشنایی با بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی را بشناسید!

مزایا و معایب کسب‌و‌کار اینترتی

با مزایا و معایب کسب‌وکار اینترنتی آشنا شوید!

میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌و‎‌کار اینترنتی

ads
۱۳۹۹ © تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه ساز بیدُک می‌باشد
#