مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • فروشگاه ساز بیدک
  • تعرفه ها
  • سوالات متداول
  • مرکز خدمات
  • بیدک آکادمی
    • کسب و کار
    • شبکه‌های اجتماعی
    • فروش و بازاریابی
    • ویدئو

مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • منوی مدیریت را ایجاد کنید
  • صفحه خانگی
  • >
  • کسب و کار
  • >
  • راه اندازی کسب و کار اینترنتی در چند گام ساده

راه اندازی کسب و کار اینترنتی در چند گام ساده

  • bdok
  • کسب و کار
  • آوریل 20, 2022
  • ۸۲۱ بازدید
  • بدون دیدگاه
راه اندازی کسب و کار

امروزه با گسترش اینترنت و شبکه‌های اجتماعی، افراد زیادی به راه اندازی کسب و کار آنلاین روی آورده‌اند. بسیاری از افراد که دارای شغل ثابت هستند نیز این مدل درآمدی را به‌عنوان شغل دوم خود انتخاب می‌کنند. اما آنچه که در این مسیر حائز اهمیت است توجه به اصول و مراحل راه‌اندازی این نوع کسب‌وکار است. به همین دلیل اگر به دنبال راه اندازی کسب و کار اینترنتی رایگان برای خود هستید، ابتدا باید مراحل آن را بدانید. در این مقاله چندین گام ساده را جهت شروع کسب‌وکار در منزل خود یاد خواهید گرفت.

همه چیز درباره راه اندازی کسب و کارها

مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی

گام اول، شناسایی حوزه کسب و کار

اولین گام از مراحل ساخت کسب و کار اینترنتی شناسایی حوزه‌ای است که قصد دارید در آن فعالیت کنید. در این گام باید به دنبال حوزه‌ای باشید که به آن علاقه دارید یا در آن تخصص و مهارت لازم را کسب کرده‌اید.

نکته‌ای که هنگام انتخاب حوزه فعالیت باید به آن توجه داشته باشید آن است که بتوانید یک نیاز مشتری را رفع کنید. تنها به صرف علاقه نمی‌توانید ایده خود را اجرایی کنید. برای اینکه بتوانید بهتر و دقیق‌تر حوزه کسب‌وکار خود را پیدا کنید باید:

  • هدف خود را مشخص کنید. باید بتوانید اهداف خود را از راه اندازی کسب و کار اینترنتی یادداشت نمایید و مشخص کنید که قصد دارید چه محصولات یا خدماتی را به مشتری عرضه کنید. سپس در راستای این اهداف شروع به برنامه‌ریزی نمایید.
  • تخصص و مهارت‌های خود را یادداشت کنید. برای اینکه بتوانید در کسب‌وکار خود پیشرفت کنید و موفق شوید، باید در آن حوزه تخصص و مهارت کافی داشته باشید. پس سعی کنید تمام مهارت‌های خود را در نظر گرفته و یادداشت نمایید. چند نمونه ایده راه اندازی کسب و کار اینترنتی شامل ارائه مشاوره، نویسندگی، معلم خصوصی، عکاسی، فروش آنلاین شیرینی خانگی، فروش روغن‌های زیبایی، فروش تابلو نقاشی، واسطه‌گری در فروش (مانند دیجی‌کالا) و… است.
  • تعداد رقبا را در نظر بگیرید. حوزه‌ای که انتخاب می‌کنید باید دارای رقابت زیادی باشد؛ زیرا حوزه‌ای که رقابت در آن زیاد است نشان‌دهنده جذابیت و مخاطب بیشتر است. از رقابت در این حوزه‌ها نترسید؛ زیرا موفقیت شما وابسته به تلاش و کیفیت خدمات و محصولاتی است که ارائه می‌کنید.
  • به قابلیت درآمدزایی آن حوزه در طولانی‌مدت توجه کنید. حوزه‌ای که برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود انتخاب می‌کنید باید پایداری داشته باشد به این معنا که مشتری پس از خرید اولیه مجددا به سایت شما بازگردد.

گام های راه اندازی کسب و کار

گام دوم، ساخت راه ارتباطی بین کاربر و فروشنده

دومین گام، ایجاد راه‌های ارتباطی میان خود و مخاطبان بالقوه است. برای این منظور باید برای کسب‌وکار خود یک سایت طراحی و راه‌اندازی نمایید. شما می‌توانید خودتان سایت طراحی کنید یا از کسی که در این زمینه مهارت دارد کمک بگیرید. البته ممکن است در ابتدای مسیر نیازی به یک سایت پیشرفته یا سرمایه لازم برای استخدام طراح سایت را نداشته باشید. طراحی سایت به کمک وردپرس بسیار آسان بوده و نیازی به تخصص در کدنویسی ندارد و با دیدن چند ویدیوی آموزشی می‌توانید سایت اولیه خود را راه‌اندازی نمایید.

برای آماده‌سازی سایت باید چند مرحله را پشت سر بگذارید:

  • تعیین دامنه یا آدرس سایت: هر سایتی دارای یک آدرس منحصربه‌فرد است. هنگام انتخاب دامنه توجه کنید که متناسب با کسب‌وکار شما باشد. از طرف دیگر اسم‌های پیچیده انتخاب نکنید. هرچه آدرس سایت شما ساده‌تر باشد، در ذهن مخاطب ماندگارتر می‌شود. به‌عنوان مثال اسنپ، دیجی‌کالا و… .
  • انتخاب هاست (Host): هاست در واقع فضایی است که اطلاعات سایت شما در آن قرار می‌گیرد. برای اجاره این فضا، سایت‌های زیادی وجود دارند که خدمات ارائه می‌دهند. آنچه که هنگام خرید هاست مهم است، کیفیت و سرعت آن است. هنگام شروع که سایت شما ترافیک زیادی ندارد، نیازی به خرید هاست پیشرفته نیست.
  • سایت خود را پیاده‌سازی کنید. همان‌طور که در ابتدا بیان شد، نیازی به دانش تخصصی طراحی سایت برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود ندارید. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قدرتمند است که هر آنچه در ابتدای کار به آن نیاز دارید در اختیار شما قرار می‌دهد.
  • مورد آخر ایجاد درگاه پرداخت آنلاین است. اگر کسب‌وکار شما قرار است محصول یا خدمتی را به مشتری بفروشد، نیاز به درگاه پرداخت آنلاین دارید. ایجاد این درگاه نیز کار دشواری نیست و سایت‌های زیادی این خدمات را به شما ارائه می‌دهند.

گام سوم، اصول ساخت کسب و کار اینترنتی

گام سوم اصول راه اندازی انواع کسب و کار اینترنتی جذب مخاطب و ترافیک هوشمندانه است. در این گام شما باید بازار هدف خود را شناسایی کنید و در آن بازار به تبلیغ کسب‌وکار خود بپردازید. یکی از کارهایی که برای جذب مشتری می‌توانید انجام دهید، تولید محتوا در حوزه کسب‌وکار خود است. تولید محتوا یکی از بهترین و مهم‌ترین روش‌های دیجیتال مارکتینگ برای جذب مخاطب است. اگر محتوای تولیدی شما غنی باشد، این شانس را دارد که در جستجوهای گوگل نمایش داده شده و مشتری را مستقیما به سایت شما هدایت کند.

در حال حاضر یکی از محبوب‌ترین انواع محتوا، محتواهای ویدیویی است. ساخت محتوای ویدیویی از کسب‌وکار خود را در نظر بگیرید و با تولید محتواهای خلاقانه و جذاب، مخاطبان بیشتری را به سمت سایت خود جذب کنید. مورد دیگر استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای دیده شدن است. مخصوصا در کشور ما، مردم زمان زیادی را در فضاهای مجازی مانند اینستاگرام سپری می‌کنند. با تولید محتوای تصویری و ویدیویی خلاقانه در حوزه مرتبط با کسب و کار اینترنتی خود، شروع به فعالیت و ارتباط با مخاطبان بالقوه نمایید.

گام چهارم، قیف مشتری

تا اینجا شما می‌توانید مخاطب کسب‌وکار در منزل خود را پیدا و جذب نمایید. اما مخاطبی که تبدیل به مشتری نشود فایده‌ای ندارد.

گام چهارم تبدیل مخاطب به خریدار محصولات یا خدمات شما است. هنگامی که مخاطب به سایت شما وارد می‌شود تنها چند ثانیه زمان لازم است تا مخاطب تبدیل به خریدار شده یا از سایت شما خارج شود. برای این‏که مخاطب در سایت شما بماند، ظاهر سایت و کیفیت مطالب آن به‌شدت تاثیرگذار است. درواقع شما با کیفیت محتوای خود به مخاطب حس اعتماد را القا می‌کنید.

بعد از ایجاد حس اعتماد، پشتیبانی مؤثر نیز دارای اهمیت است. شما باید بتوانید فورا به سوالات و ابهامات مشتری پاسخ دهید. اگر مشتری پاسخ مناسبی برای سوالات خود دریافت نکند، امکان خرید از سایت شما کاهش پیدا می‌کند.

کتاب هایی درباره انواع کسب و کار

معرفی کتاب راه اندازی کسب و کار اینترنتی

گام‌های ذکرشده در بالا، موارد ساده‌ای هستند که برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی به شما کمک می‌کنند. در ادامه به معرفی کتاب برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی پرداخته شده است.

  • کتاب «نوپای ناب»، یکی از کتاب‌های پرفروش در آمازون در سال ۲۰۱۳ بوده است که به شما برای راه‌اندازی کسب‌وکار خود کمک می‌کند.
  • کتاب «با چرا شروع کنید»، برای هر فردی که به دنبال شروع کسب و کار آنلاین است، مفید خواهد بود. در این کتاب دلایل موفقیت کسب‌وکارهای مختلف بیان شده است.
  • کتاب «جریان‌های چندگانه درآمد اینترنتی» کتاب دیگری است که به افرادی که آشنایی زیادی با تکنولوژی و روش‌های کسب درآمد آنلاین ندارند، کمک می‌کند تا با روش‌های مختلف کسب درآمد از این فضا آشنا شوند.
  • کتاب صفر تا صد راه اندازی کسب و کار اینترنتی، کتابی است که اطلاعات لازم برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر را در اختیار شما می‌گذارد.

جمع بندی درباره انواع کسب و کارها

سخن پایانی

این نکته را در نظر داشته باشید که هر ایده‌ای دارید، به احتمال زیادی قبلا اجرا شده است اما به این معنی نیست که شما دیگر نمی‌توانید در آن حوزه فعالیت کنید. با بررسی ایده‌های مختلفی که موفق شده‌اند یا حتی شکست خورده‌اند، می‌توانید نگاه جامع‌تری از حوزه کسب‌وکار آنلاین به‌دست آورده و با طریقه راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق نیز آشنا شوید. آنچه که در این مسیر اهمیت دارد پایداری و پشتکار است.

کسب و کار اینترنتی نیز مانند هر کسب‌وکار دیگری نیازمند صبر و زمان است. سعی کنید تمام اطلاعات ممکن را درباره حوزه‌ای که می‌خواهید در آن فعالیت کنید جمع‌آوری کرده و با برنامه‌ریزی شروع به حرکت نمایید.

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[9],"post__not_in":[7458],"posts_per_page":3,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":"\u0647\u0645\u0647","post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_3","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":{"between":"between-2","layout":"layout-3"},"box_layout":"boxed-item-2","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_3","post_status":"publish"}
ایمیل و اس ام اس مارکتینگ در فروشگاه ساز بیدُک

۰ تا ۱۰۰ ایمیل مارکتینگ، این روش برای چه افرادی مناسب است؟

کسب و کار آنلاین در فروشگاه ساز بیدُک

۵ دلیل شکست کسب و کار های آنلاین

کسب و کار خانگی زنانه

کسب و کار خانگی زنانه، چگونه مستقل باشیم و درآمد خوبی داشته باشیم؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

{"number":"","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":"\u0647\u0645\u0647","excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"40","box_layout":"boxed-item-2","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟ | آموزش کسب‌و‌کار

انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

آشنایی با بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی را بشناسید!

مزایا و معایب کسب‌و‌کار اینترتی

با مزایا و معایب کسب‌وکار اینترنتی آشنا شوید!

میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌و‎‌کار اینترنتی

ads
۱۳۹۹ © تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه ساز بیدُک می‌باشد
#