مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • منوی مدیریت را ایجاد کنید
  • صفحه خانگی
  • >
  • کسب و کار
  • >
  • ۰ تا ۱۰۰ ایمیل مارکتینگ، این روش برای چه افرادی مناسب است؟

۰ تا ۱۰۰ ایمیل مارکتینگ، این روش برای چه افرادی مناسب است؟

  • bdok
  • فروش و بازاریابی
  • مارس 1, 2022
  • ۲۶۳ بازدید
  • بدون دیدگاه
ایمیل و اس ام اس مارکتینگ در فروشگاه ساز بیدُک

ایمیل مارکتینگ، روشی است که بسیاری از صاحبان کسب و کار با استفاده از آن توانسته‌اند، مشتریان بسیاری را جذب کنند. ایمیل مارکتینگ در حوزه دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) بسیار حائز اهمیت است و باید به آن به صورت مجزا رسیدگی شود. در ادامه مطلب به معنی بازاریابی ایمیلی و نحوه انجام آن پی می‌بریم.

ایمیل مارکتینگ چیست؟

اگر صاحب کسب و کاری هستید، قطعا تا الان به فکر تبلیغات و بازاریابی افتاده‌اید. ایمیل مارکتینگ گزینه بسیار مناسبی برای بازاریابی دیجیتالی و تبلیغات به صورت آنلاین است. این روش هیچ نیازی به انجام امور فیزیکی و حضوری ندارد. کاملا به صورت آنلاین انجام می‌شود و نیازه آن یک دستگاهی است که به ایمیلتان دسترسی پیدا کنید.

اصولا روش بازاریابی ایمیلی، بسیار مفید واقع شده است و به فروشنده کمک کرده تا بهتر مشتریان خود را جذب کند. به طور مثال، شما ایمیلی را تحت عنوان تبلیغ فروشگاه اینترنتی خود پخش می‌کنید و به هزاران نفر ارسال می‌کنید. سپس کاربران با استفاده از لینکی که شما در ایمیل قرار دادید، به راحتی هر چه تمام تر وارد سایت شما می‌شوند و ورودی شما را بالا می‌برند.

دیجیتال مارکتینگ در فروشگاه ساز بیدُک

مزایا و معایب ایمیل مارکتینگ

همانطور که بالاتر گفته شد، ایمیل مارکتینگ مزیت‌های بسیار زیادی را دارد و کمک بزرگی در حوزه فروش می‎‌کند. اما در عین حال باید معایب این روش را هم در نظر گرفت. در ادامه به تعدادی از مزایا این روش می‌پردازیم:

  • آسودگی و سهولت در انجام
  • نداشتن روند زمانی
  • بدون هزینه
  • امکان ارسال محتوای اختصاصی

و اما معایب بسیار کم آن هم، اعم است از:

  • اسپم: ممکن است که ایمیل شما مستقیم به عنوان ایمیل خطرناک، به قسمت اسپم ایمیل ارسال شود و کاربرتان آن را مشاهده نکند.
  • ارسال نشدن ایمیل

مراحل انجام ایمیل مارکتینگ

بازاریابی ایمیلی نیازمند مراحلی است که طی آن فرایند مورد نظر رخ دهد. به‌طور خلاصه، این مرحله ۵ روش دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم:

۱٫ انتخاب استراتژی

نخسنین کاری که برای شروع بازاریابی ایمیلی باید انجام دهیم، انتخاب استراتژی و هدف است. مراحلی که می‌‎خواهیم انجام دهیم را باید در این مرجله مشخص کنیم و ادامه فرایند ایمیل مارکتینگ را آماده‌سازی کنیم.

۲٫ ایجاد لیست ایمیل

دومین مرحله، آماده‌سازیه لیست ایمیل‌های ارسال است. در این مرحله می‌بایستی لیست ایمیل افرادی که قصد داریم برای آن‌ها، ایمیل را ارسال کنیم را آماده برای ارسال کنیم.

۳٫ نوشتن و آماده‌سازی متن ایمیل

مهم‌ترین مرحله، نوشتن متن ایمیلی که می‌خواهیم ارسال کنیم است. در متن ایمیلی که می‌خواهیم ارسال کنیم، انقدری باید خوب نوشته باشیم که مشتری جذب ایمیلمان شود و در نتیجه ما به هدفمان که در مرحله نخست نوشته‌ایم، می‌رسیم.

۴٫ ارسال ایمیل‌ها

در این مرحله، نوبت به این رسیده است که متن آماده شده را به ایمیل‌هایی که در مرحله دوم آماده کردیم، ارسال کنیم. برای ارسال هم می‌توانیم به صورت دستی (Static) ایمیل‌ها را ارسال کنیم و هم می‌توانیم از سرویس‌های اخصتصاصی ارسال انبوه ایمیل استفاده کنیم.

۵٫ آنالیز داده‌ها

پس از انجام مرحله چهارم، از طریق آمار بدست آمده، می‌توانیم ایمیل مارکتینگمان را مورد بررسی قرار دهیم. این بررسی می‌تواند تعداد ورودی لینکمان، تعداد دریافتی ایمیل‌ها، تعداد ایمیل‌های برگشتی و… باشد.

سخن آخر

ایمیل مارکتینگ، یکی از بهترین راه‌های بازاریابی است و بازخورد (Feedback) خوبی هم همیشه داده است. به همین سبب در این مقاله به طور خلاصه به آن پرداختیم و در مقاله “راز‌های روش ایمیل مارکتینگ” در مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک به صورت کامل‌‎تر به آن پرداخته‌ایم. همچنین در اینستاگرام بیدُک هم پستی در این رابطه منتشر شده که شما به این نشانی می‌توانید صفحه بیدُک را دنبال کنید.

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[8,9],"post__not_in":[6484],"posts_per_page":3,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":"\u0647\u0645\u0647","post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_3","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":{"between":"between-2","layout":"layout-3"},"box_layout":"boxed-item-2","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_3","post_status":"publish"}
کسب و کار خانگی زنانه

کسب و کار خانگی زنانه، چگونه مستقل باشیم و درآمد خوبی داشته باشیم؟

بهترین ایده‌های کسب درآمد برای دانشجویان

بهترین ایده‌های کسب درآمد برای دانشجویان

چگونه فروشنده خوبی باشیم؟

چگونه فروشنده خوبی باشیم؟ روش‌هایی برای اینکه حرفه‌ای باشید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

{"number":"","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":"\u0647\u0645\u0647","excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"40","box_layout":"boxed-item-2","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟ | آموزش کسب‌و‌کار

انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

آشنایی با بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی را بشناسید!

مزایا و معایب کسب‌و‌کار اینترتی

با مزایا و معایب کسب‌وکار اینترنتی آشنا شوید!

میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌و‎‌کار اینترنتی

ads
۱۳۹۹ © تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه ساز بیدُک می‌باشد
#