مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • منوی مدیریت را ایجاد کنید
  • صفحه خانگی
  • >
  • کسب و کار
  • >
  • قیف فروش در بازاریابی و انواع مشتری، مشتریان را به سمت خود بکشید!

قیف فروش در بازاریابی و انواع مشتری، مشتریان را به سمت خود بکشید!

  • bdok
  • بیدُک
  • فوریه 2, 2022
  • ۲۷۰ بازدید
  • بدون دیدگاه
قیف فروش در بازاریابی دیجیتالی

قیف فروش در بازاریابی دیجیتالی (Digital Marketing Funnel) روشی است که شما می‌توانید از طریق آن، ‘مشتری متمایل به خرید’ را تبدیل به ‘مشتری خریدار’ کنید. برای انجام این روش به‌درستی، ابتدا نیاز است که شما با تونل مسیر این روش و مشتریانی که با آن‌ها کار دارید آشنا شوید. همچنین می‌توانید این مطلب رو در صفحه اینستاگرام فروشگاه ساز بیدُک به‌صورت تصویری مشاهده و مطالعه بفرمایید.

قیف فروش و پرورش لید در فروشگاه ساز بیدُک

تقسیم بندی قیف فروش

  1. بخش بالایی قیف (TOFU)
  2. قسمت میانه قیف (MOFU)
  3. بخش پایینی قیف (BOFU)

قیف فروش در بازاریابی دیجیتالی، نیازمند نگاهی گسترده‌تر به بخش مشتریان است. شما باید تمام تلاش خود را بکنید تا مشتریان خود را به سمت پایین هدایت کنید. به این روش؛ اصطلاحاً ‘پرورش لید‘ می‌گویند. حالا بیایید نگاهی گسترده‌تر به این قیف داشته باشیم کاملاً با آن آشنا بشویم. همچنین برای مطالعه “روشی دیگر از بازاریابی” بر‌روی آن کلیک کنید.

قسمت بالایی قیف (TOFU)

قسمت بالایی قیف (Top of the Funnel) بازاریابی، تشکیل شده از مراحلی که مشتری به شما وصل می‌شود و اصطلاحاً شما را پیدا می‌کند. جستجو، محتوای متنی، سئو، رسانه‌های اجتماعی و تبلیغات کلیکی مراحلی از ارتباط مشتری به صفحه شما است.

قسمت میانی قیف (MOFU)

قسمت میانی قیف (Middle of the Funnel) بازاریابی، مرحله‌ای است که مشتری به شما کانکت شده و آماده برقراری ارتباط قوی‌تر بین شما و خودشان هستند. شما با قراردادن بخش‌های ‘پرکردنی’ در صفحه خود، می‌توانید راه‌های ارتباطی مستقیم را کسب کنید.

قسمت پایینی قیف (BOFU)

قسمت پایینی قیف (Bottom of the Funnel) بازاریابی، آخرین قسمت در قیف فروش بازاریابی می‌باشد. این بخش، همان بخشی است که تمام مشتریان خود را به سمت آن باید هل بدهیم و برسانیم. روش‌هایی اعم از جشنواره‌های ویژه، هدیه، تست رایگان، کوپن تخفیف و…

انواع مشتری، مشتریانت رو بشناس!

مشتری‌ها، کلاً به چهار دسته تبدیل می‌شوند. به ترتیب از دسته اول به دسته چهارم آماده شده است که شما در ادامه پست با آن و تقسیم‌بندی مشتریان آشنا می‌شوید. فروشندگان برای رساندن مشتریان خود به دسته مشتری وفادار، می‌توانند از قیف فروش در بازاریابی استفاده کنند که در پست قبلی این روش را بررسی کرده‌ایم.

انواع مشتری در قیف فروش

  1. مشتری آگاه (بالقوه)
  2. مشتری راغب (پیشنهادپذیر)
  3. خریدار
  4. مشتری وفادار

هدف از قیف فروش دیجیتالی، تبدیل تمام مشتری‌ها به مشتری وفادار است که فروش، فروشندگان را اضافه و در نتیجه سود آن‌ها را بیشتر می‌کند.

  1. مشتریان آگاه: فردی است که ناآگاه اطلاعی از هدف و محصول شما ندارد بنابراین گام اول ما ‘آگاه کردن’ آن شخص است.
  2. مشتری راغب: شخصی که آمادگی دریافت پیشنهاد را دارد و درصورتی‌که شما آن پیشنهاد کوبنده و قاطعانه‎‌تان را به آن شخص بدهید، مشتری راغبتان به مشتری خریدار تبدیل می‌شود.
  3. مشتریان خریدار: مشتری است که پیشنهاد و صحبت شما رو پذیرفته است و از شما خرید انجام می‌دهد. سپس خدمات پس از فروشی که شما می‌دهید و رضایت مشتری از کالای شما و یا خدمات شما، باعث می‌شود به مشتری وفادار شما تبدیل بشود.
  4. مشتری وفادار: این دسته از قیف، دسته‌ای است که هر فروشنده‌ای، خواهان این است که به‌صورت روزافزون اضافه شود. با خدمات رضایت‌بخش دادن و یا هدیه کوچک، می‌توانید خریدار را تبدیل به مشتری وفادار کنید.

جذب مشتری در قیف فروش دیجیتالی

در آخر همه موارد منوط به پرورش لید می‌شود و به همین دلیل شما نباید آن را نیز دست کم بگیرین. روش‌های متعددی هستند که لید را تقویت کنند و پرورش دهند. همچنین می‌تونید مطلب “۱۰ دلیل شکست کسب و کار‌های آنلاین” را در مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک مطالعه کنید.

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[5,8,9],"post__not_in":[6239],"posts_per_page":3,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":"\u0647\u0645\u0647","post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_3","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":{"between":"between-2","layout":"layout-3"},"box_layout":"boxed-item-2","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_3","post_status":"publish"}
5 تا از باید های فروشگاه اینترنتی در فروشگاه ساز بیدُک

۵ کاری که باید در فروشگاه اینترنتی خود انجام دهید!

درباره فروش در اینستاگرام

فروش در اینستاگرام و استراتژی‌های لازم را جدی بگیرید!

آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی لوازم آرایشی و بهداشتی  

آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی لوازم آرایشی و بهداشتی  

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

{"number":"","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":"\u0647\u0645\u0647","excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"40","box_layout":"boxed-item-2","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟ | آموزش کسب‌و‌کار

انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

آشنایی با بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی را بشناسید!

مزایا و معایب کسب‌و‌کار اینترتی

با مزایا و معایب کسب‌وکار اینترنتی آشنا شوید!

میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌و‎‌کار اینترنتی

ads
۱۳۹۹ © تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه ساز بیدُک می‌باشد
#