مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • فروشگاه ساز بیدک
  • تعرفه ها
  • سوالات متداول
  • مرکز خدمات
  • بیدک آکادمی
    • کسب و کار
    • شبکه‌های اجتماعی
    • فروش و بازاریابی
    • ویدئو

مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • منوی مدیریت را ایجاد کنید
  • صفحه خانگی
  • >
  • کسب و کار
  • >
  • ۱۰ استراتژی فروش موفق (قسمت اول)

۱۰ استراتژی فروش موفق (قسمت اول)

  • bdok
  • فروش و بازاریابی
  • ژانویه 25, 2022
  • ۸۶۹ بازدید
  • بدون دیدگاه
استراتژی فروش موفق

برای کارآفرینان جدید، تصمیم به شروع یک کسب‌وکار آنلاین، هیجان‌انگیز است اما ورود به این زمینه همچنین می‌تواند ترسناک و هدایت آن دشوار باشد. آن‌ها باید استراتژی فروش موفق رو بیاموزند و به خوبی اجرا کنند تا بتوانند از این مسیر دشوار عبور کنند. یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که کارآفرینان حوزه تجارت الکترونیک با آن مواجه هستند این است که چه چیزی را به فروش برسانند. آیا یک کالا تک یا کالاهای متعدد باشد که بتواند یک نیچ (niche) – یک اصطلاح بازاریابی مبنی بر ایجاد یک تفاوت به‌خصوص که به‌خوبی فرق کالا شما با دیگر کالاها در بازار احساس شود – را در بازار ایجاد کند.

در ادامه استراتژی فروش موفق و نیچ شما ارائه شده که هرکدام شامل یک طرز تفکر متفاوت است.

۱. فرصت‌ها را در کلمات کلیدی بیابید

دیگر از کسی پنهان نیست که ترافیک جستجوی بنیادی، یک کانال بازاریابی گسترده است. جستجوی فرصت‌های کلمات کلیدی به‌صورت استراتژیک شامل پیداکردن یک کالا یا یک نیچ به‌صورت آنلاین بر اساس درخواست‌های که مردم در جستجو استفاده می‌کنند می‌شود و همین‌طور ظرفیت و رقابت در میان آن جستجوها.

این رویکرد نسبتاً فنی است و شامل درک قوی از کلمات کلیدی و همچنین مقوله SEO می‌شود. پیداکردن فرصت‌ها در کلید واژه‌ها می‌تواند یک استراتژی مؤثر در گرفتن ترافیک بنیادی مستحکم در گوگل باشد.

استراتژی فروش موفق از کلمه کلیدی طلایی

استراتژی کلمه کلیدی می‌تواند بسیار مفید واقع شود اگر از سیستمی را پیاده کنید که کالاها مستقیماً از کارخانه به خرده‌فروشان واگذار کنید که در حاشیه این طرح به دلیل باریک بودن این کانال بازاریابی، استفاده از کانال‌های تبلیغاتی که بابت آن‌ها پول پرداخت کردید را دشوار خواهد کرد.

به‌طور مثال زمانی که آندرو یودرین مؤسس سایت eCommercFuel، برای اولین‌بار وارد حوزه تجارت الکترونیک شد، هدفش راه‌اندازی کسب‌وکاری بود که بتواند برای او درآمدزایی داشته باشد و او را برای انعطاف‌پذیری بیشتری آماده کند.

به خاطر همین موضوع، بقای در این کسب و کار از اشتیاق یک کالا فروخته شده برای او مهم‌تر بود. در نتیجه او یک رویکرد فنی را برای انتخاب یک نیچ برگزید تا احساس این را داشته باشد که از بالاترین شانس‌های موفقیت برخوردار است که بر اساس نیچ خود او می‌باشد که از تحقیق بر روی کلید واژه‌ها انتخاب شده است.

آندرو یودرین فرصتی پیدا کرد که رتبه کلمات کلیدی در صنعت تجهیزات ماهیگیری به‌خوبی رادیوهای CB بالا ببرد.

 

رادیوهای CB اتومبیلی در استراتژی فروش موفق

در تصویر بالا می‌توان دید که آندرو یودرین توانسته بود رتبه ۳ گوکل را برای رادیوهای CB اتومبیلی بگیرد.

۲. یک برند جذاب و منحصر به فرد بسازید

درپیش‌گرفتن راهکار ساختن یک برند متفاوت‌تر، از رویکردهای SEO می‌باشد. این راهکار شامل توسعهٔ یک درک عالی از مشتری، ساختن یک برند منحصربه‌فرد و خلق یک فضای بی‌نظیر در ذهن مشتری است.

رویکرد ساختن یک برند می‌تواند بسیار مؤثر باشد اگر حاشیه‌ها کم و رقابت شدید باشد. dbrand کالاهایی مثل کاورهای گوشی، لپ‌تاپ و کنسول‌های بازی تولید می‌کند. آن‌ها توانسته‌اند در کمتر از یک سال، بافرهنگ منحصربه‌فردی که با مشتری خود بنا گذاشته‌اند، ۶۴۰۰۰ طرفدار در فیس‌بوک بدست آورند. بهره‌برداری از یک الگوی رفتاری فرهنگی و اضافه‌کردن یک حس شوخ‌طبعی منحصربه‌فرد dbrand را به قله این صنعت رسانده است.

برای مثال به این فعل‌وانفعالات با یکی از مشتری‌هایشان نگاهی بی اندازید:

پیدا کردن کالا - dbrand

قسمت مهم ساخت یک برند موفق انتخاب یک کالا یا یک کسب‌وکار است که شما را در مسیری جدید و بی‌همتا قرار دهد.

DODOcase سازنده کیف‌های iPad، یک نمونه موفق از خرده‌فروشانی است که این کار را به‌خوبی انجام داده است. آن‌ها یک فضای به‌شدت شلوغ و رقابتی را اداره می‌کنند درحالی‌که کیف‌ها و کاورهایشان دست‌ساز هستند و از شیوه‌های سنتی صنعت صحافی در شهر سانفرانسیسکو استفاده می‌کنند و اگر این چیزی هست که شما می‌خواهید می‌توانید از آن‌ها خرید کنید!

۳. نقطه درد مشتری‌های خود را شناسایی کنید

شناختن نقطه دردهای مشتریان همیشه می‌تواند بهترین راه برای فروش و یک استراتژی فروش موفق باشد. اگر سردرد به آدم‌ها صدمه نمی‌زد، Tylenol هیچ‌وقت به این نوع کسب‌وکار تبدیل نمی‌شد. درد یک مشتری الزاماً دردهای فیزیکی نیستند و می‌توانند حتی تجربه‌های ضعیف و خسته‌کننده نیز به‌حساب بیاید.

به عنوان مثال، کمپانی Pro Teeth Guard دردی که مردم از دندان‌قروچه‌کردن می‌گیرند درک کرده است!!! نه‌تنها از بعد فیزیکی بلکه حتی اگر این عمل مداوم باشد می‌تواند در طول زمان منجر به هزینه‌های گزاف دندانپزشکی شود.

این موضوع باعث شد که این کمپانی کالایی مثل محافظ‌های حرفه‌ای دندان را بسازد. این شرکت Pro Teeth Guard یا همان محافظ حرفه‌ای دندان می‌سازد که حالت گیرنده هستند و از دندان‌قروچه‌کردن هنگام خواب جلوگیری می‌کند.

نیچ کمپانی Pro Teeth Guard

۴. علاقه‌مندی‌های مشتری را شناسایی کنید

تقریباً به‌خوبی، شاید بهتر از برطرف‌کردن نقطه درد مشتری، ارائه خدمات بر اساس شور و اشتیاق یک مشتری می‌باشد. وقتی مشتریان نسبت به چیزی اشتیاق داشته باشند، معمولاً پول بیشتری نیز خرج خواهند کرد.

گلف بازان بد‌نامی هستند که حاضرند هزاران دلار خرج کنند که امتیاز خود را پایین بیاورند حتی اگر منجر به سکته شود. مزایای بیشتر می‌تواند تعامل عمیق‌تری نسبت به برند شما را در برداشته باشد. همان‌طور که مشتریان پرشور عموماً در صنعت و فرایند خرید کالا بیشتر درگیر هستند.

به عنوان مثال شرکت Black Milk Clothing در سال ۲۰۰۹ باتوجه‌به فرصت‌ها و علاقه‌مندی‌ها در حوزه کالایی مثل لباس‌های زنانه کار خود را آغاز کرد. امروز Black Milk یک کمپانی مولتی میلیاردر است که بیش از ۱۵۰ کارمند دارد و کالاهایش را به سراسر دنیا توزیع می‌کند. آن‌ها کارشان را روی اینترنت با طراحی خاص خود که به علاقه‌مندی‌های بینندگان و مشتریان از طیف وسیعی از فضاها توجه دارد، به‌خوبی انجام می‌دهند.

پیدا کردن کالا - Black Milk

۵. تجربه حرفه‌ای خودتان را در نظر بگیرید

آیا در صنعت خاصی کار کرده‌اید که به شما در یادگیری ورودی و خروجی‌های آن صنعت و استراتژی فروش موفق کمک کند؟

شاید شما یک مهارت یا مجموعه خاصی از تجربیات داشته باشید که شما را نسبت به یک فرد متوسط در یک موضوع خاص، از نظر دانش بالاتر نشان دهد. تبدیل تخصص شما به کسب‌وکار آنلاین خود یک راه هوشمندانه برای ورود به بازار است که به‌راحتی قابل‌استفاده نیست و کپی‌کردن یا الهام گرفتن از آن برای دیگران آسان نخواهد بود.

نیچ استراتژی فروش موفق شرکت Retro Supply

استراتژی فروش موفق Retro Supply چه بود؟

Retro Supply یک فروشگاه آنلاین است که یک سری لوازم و کالاهای دیجیتال را برای طراحان گرافیک و تصویرگران، با الهام گرفته از تاریخ به فروش می‌رساند. مؤسس این فروشگاه داستین لی، یک طراح تجارت است که از داشتن یک فروشگاه طراحی وب مستقل برای ایجاد درآمد منفعلانه‌تر از طریق انتخاب کالای دیجیتال Retro Supply، استفاده می‌کند.

همچنین قسمت دوم استراتژی فروش موفق را می‌توانید در این لینک مطالعه بفرمایید.

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[8,9],"post__not_in":[535],"posts_per_page":3,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":"\u0647\u0645\u0647","post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_3","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":{"between":"between-2","layout":"layout-3"},"box_layout":"boxed-item-2","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_3","post_status":"publish"}
همه چیز درباره ارز دیجیتال

همه چیز درباره ارز دیجیتال، تحولی مدرن در دنیای اقتصاد!

استراتژی ارسال کالا برای فروشگاه اینترنتی

تجارت الکترونیک در فروشگاه ساز بیدُک

انواع تجارت الکترونیک (Ecommerce) – تجارت الکترونیک چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

{"number":"","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":"\u0647\u0645\u0647","excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"40","box_layout":"boxed-item-2","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟ | آموزش کسب‌و‌کار

انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

آشنایی با بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی را بشناسید!

مزایا و معایب کسب‌و‌کار اینترتی

با مزایا و معایب کسب‌وکار اینترنتی آشنا شوید!

میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌و‎‌کار اینترنتی

ads
۱۳۹۹ © تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه ساز بیدُک می‌باشد
#