مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • فروشگاه ساز بیدک
  • تعرفه ها
  • سوالات متداول
  • مرکز خدمات
  • بیدک آکادمی
    • کسب و کار
    • شبکه‌های اجتماعی
    • فروش و بازاریابی
    • ویدئو

مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • منوی مدیریت را ایجاد کنید
  • صفحه خانگی
  • >
  • فروش و بازاریابی
  • >
  • above the fold چیست و چه اهمیتی دارد؟

above the fold چیست و چه اهمیتی دارد؟

  • bdok
  • فروش و بازاریابی
  • سپتامبر 21, 2021
  • ۳۸۹ بازدید
  • بدون دیدگاه
above the fold چیست

در دنیای کسب و کارهای آنلاین، بهینه‌سازی موتورهای جستجوگر و پیدا کردن جایگاه مناسبی در وب‌سایت‌هایی همچون گوگل از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. به همین دلیل هم هست که مفهوم سئو و تلاش برای بهینه‌سازی موتورهای جستجوگر، در دنیای امروز، یکی از اولین شرط‌های موفقیت به حساب می‌آید. بخشی از این موضوع به موضوعات محتوایی وبلاگ و مقالات وب‌سایت مربوط می‌شود و برخی دیگر نیز به بخش‌های دیگری از وب‌سایت ارتباط پیدا می‌کند. در این مطلب از وب‌سایت فروشگاه ساز بیدک با شما هستیم تا به یکی از مهم‌ترین این بخش‌ها بپردازیم و بگوییم که above the fold چیست؟

above the fold چیست؟

به طور کلی باید بگوییم که above the fold یا همان فضای بالای صفحه بخش بسیار مهمی از هر وب‌سایتی است که بعد از ورود کاربر به سایت، توجه او را جلب کرده و بازدید می‌شود. به همین دلیل هم هست که اهمیت این صفحه از نظر گوگل، بسیار بیشتر از بخش‌های دیگر هر سایتی است.

above the fold در واقع به عنوان یک صفحه و مسئله کلیدی و طلایی در سئو می‌تواند تأثیر و موفقیت وب‌سایت شما را افزایش داده و فروش شما را نیز بسیار بیشتر از چیزی که فکرش را می‌کنید افزایش دهد. اهمیت این موضوع از آنجایی نشأت می‌گیرد که سیگنال اصلی و محتوای دقیق کل صفحه را به کاربر ارائه داده و در نتیجه توجه بسیاری از گوگل را نیز به خود اختصاص دهد.

اهمیت above the fold

above the fold و خروج کاربر از وب‌سایت

یکی از مهم‌ترین دغدغه افرادی که کسب و کار خود را در فضای وب‌سایت هدایت می‌کنند این است که وقتی کاربران وارد صفحات مختلفی از وب‌سایت آن‌ها می‌شوند، زمان بسیار کمی را در آن سپری می‌کنند و سریعاً نیز خارج می‌شوند. طبیعی است که چنین مشکلی از نظر سئو و بهینه‌سازی موتورهای جستجوگر، یک مشکل و ضعف بزرگ به حساب خواهد آمد.

دقیقاً در همین‌جاست که اهمیت above the fold و یا همان فضای بالای صفحه به خوبی قابل درک خواهد بود. تصور کنید که سرعت لود شدن و باز شدن صفحات وب‌سایت شما کاملاً ایده آل و خوب است و هیچ کاربری نیز از این نظر مشکلی ندارد، بنابراین این احتمال برای خروج سریع کاربر از بین خواهد رفت. تصور کنید که کاربر در چنین شرایطی وقتی وارد صفحه می‌شود با صحنه‌هایی برخورد می‌کند که به هر دلیلی تصور ورود اشتباه و یا پا گذاشتن به یک وب‌سایت خسته‌کننده در ذهن او شکل می‌گیرد و از وب‌سایت خارج می‌شود. این صحنه‌ها می‌توانند شامل موارد مختلفی همچون بنرهای تبلیغاتی متعدد، محتواهای غیرکاربردی و طولانی و… شود. تمامی این توضیحات در بخش above the fold یا همان فضای بالای صفحه دیده می‌شود. به همین دلیل هم هست که محتوایی که در این بخش قرار می‌گیرد تأثیر مستقیمی در باقی ماندن کاربر درون صفحه داشته باشد.

نحوه چیدمان above the fold

با توجه به تمامی این توضیحات احتمالاً شما هم مثل بسیاری دیگر از افراد با خود فکر می‌کنید که چگونه می‌توان از این فرصت استفاده کرد و چیدمان و طراحی above the fold یا همان فضای بالای صفحه را بهینه‌سازی کرد؟ به طور کلی مطالعات و بررسی‌ها نشان می‌دهد که هر وب‌سایت و صفحه‌ای از وب‌سایت، تنها حدود ۸ ثانیه فرصت دارید تا توجه کاربر را به خود جلب کرده و باعث باقی ماندن او در این صفحه شوید.

با توجه به این موضوع لازم است که در چیدمان above the fold خود به ارائه مهم‌ترین و باارزش‌ترین بخش‌های محتوایی خود بپردازید. البته این موضوع در رابطه با وب‌سایت‌هایی که کاربران، آن‌ها را از طریق نمایشگرهای تلفن همراه خود می‌بینند امکان تغییر دارد و بنابراین شاید نتوان قانون ۱۰۰ درصدی و قطعی در رابطه با آن ارائه داد.

بهینه سازی above the fold

استراتژی بهینه‌سازی above the fold

با تمام توضیحاتی که تا به اینجا ارائه کردیم لازم است که قوانین و یا بهتر است بگوییم استراتژی‌هایی را به شما معرفی کنیم که بتوانند در بهینه‌سازی above the fold  شما مؤثر باشند.

دعوت مخاطب به انجام یک کار

یکی از بهترین کارهایی که می‌توانید برای بهبود و بهینه‌سازی above the fold خود انجام دهید این است که نرخ تبدیل وب‌سایت خود را بالا ببرید. این یعنی به شکل هوشمندانه‌ای، مخاطب را به صفحات دیگر و همین‌طور اطلاعات دیگر هدایت کنید و از او بخواهید که دست به انجام کارهایی همچون اشتراک در سایت، مطالعه مطالب، بررسی توضیحات محصولات و… بزند.

ارائه مهم‌ترین اطلاعات

استراتژی دیگری که می‌توان برای بهینه‌سازی above the fold شما مؤثر باشد این است که در فضای بالای صفحه خود محتواها و اطلاعات جذاب و مهمی را در اختیار مخاطب و کاربر قرار دهید تا جذب شده و در صفحه شما بماند. برای این کار می‌توانید از تیترهای جذاب و یا چیزهایی مشابه آن استفاده نمایید. باید این را بدانید که اگر این اطلاعات و محتواها به اندازه کافی جذاب نباشند مخاطب و کاربر شما را به نتیجه دلخواه نرسانده و در نهایت موجب خروج او از سایت خواهد شد.

استفاده از طراحی وب‌سایت واکنش گرا

استراتژی بعدی این است که دستی بر سر و روی طراحی سایت خود بکشید و آن را واکنش گرا کنید. این یعنی به دنبال افزایش زیبایی وب‌سایت باشید و ترندهای روز طراحی سایت را دنبال کنید. با این کار می‌توانید تأثیر مستقیم بر روی تجربه کاربر داشته باشید و تعامل او را با وب‌سایت خود افزایش دهید.

جمع‌بندی

با تمامی توضیحاتی که تا به اینجا اشاره کردیم باید بگوییم که علی رغم حساسیت و اهمیت above the fold یا همان فضای بالای صفحه، شما می‌توانید با رعایت برخی از قوانین و همین‌طور دنبال کردن برخی از استراتژی‌ها این بخش از وب‌سایت خود را بهینه‌سازی کنید.

شما می‌توانید این مطالب را نیز مطالعه نمایید:

  • اهمیت صفحه اصلی سایت، آنچه باید درباره صفحات داخلی وب‌سایت فروشگاهی بدانید!
  • چت آنلاین وب سایت برای فروشگاه‌های اینترنتی چه مزایایی داره؟

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[8],"post__not_in":[5966],"posts_per_page":3,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":"\u0647\u0645\u0647","post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_3","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":{"between":"between-2","layout":"layout-3"},"box_layout":"boxed-item-2","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_3","post_status":"publish"}
ساختار سازمانی استارتاپ

ساختار سازمانی استارتاپ برای داشتن یک کسب و کار حرفه‌ای!

درباره کسب و کار اینترنتی

انواع کسب و کار اینترنتی برای درآمدزایی کدام‌ها هستند؟

رسیدن به استقلال مالی

رسیدن به استقلال مالی، چطوری به این هدف مهم برسیم؟!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

{"number":"","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":"\u0647\u0645\u0647","excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"40","box_layout":"boxed-item-2","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

مراحل راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی چیست؟ | آموزش کسب‌و‌کار

انواع مدل‌های کسب‌وکار اینترنتی

آشنایی با بهترین ایده‌های راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

انواع مدل‌های کسب‌و‌کار اینترنتی را بشناسید!

مزایا و معایب کسب‌و‌کار اینترتی

با مزایا و معایب کسب‌وکار اینترنتی آشنا شوید!

میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌و‎‌کار اینترنتی

ads
۱۳۹۹ © تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه ساز بیدُک می‌باشد
#