مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • فروش و بازاریابی
  • شبکه‌های اجتماعی
    • آموزش اینستاگرام
    • آموزش تلگرام
    • آموزش توییتر
  • کسب و کار
  • راهنمای خرید
  • ویدئو
  • اخبار
  • بیدُک

مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُکفروشگاه ساز بیدُک، ساده ترین راه برای ساخت فروشگاه اینترنتی اختصاصی با امکانات بی‌ نظیر و بدون نیاز به دانش فنی. مجله آکادمی فروشگاه ساز بیدُک

  • فروش و بازاریابی
  • شبکه‌های اجتماعی
    • آموزش اینستاگرام
    • آموزش تلگرام
    • آموزش توییتر
  • کسب و کار
  • راهنمای خرید
  • ویدئو
  • اخبار
  • بیدُک
  • صفحه خانگی
  • >
  • کسب و کار
  • >
  • مدل‌ درآمدی استارتاپ شامل چه مواردی می‌شود؟

مدل‌ درآمدی استارتاپ شامل چه مواردی می‌شود؟

  • مجتبی عقیلی
  • فروش و بازاریابی
  • 3 خرداد 1401
  • ۴۳۷ بازدید
  • بدون دیدگاه
مدل‌ درآمدی استارتاپ

هر استارتاپ مدلی از کسب و کار و یا مدل درآمدی استارتاپ را‌ ایجاد می‌کند که اولا قابل اعتماد باشد ثانیا در چارچوب زمانی مشخصی به بازده مطلوبی برسد. فضای کسب و کار امروزه بسیار رقابتی شده و در هر زمینه‌ای تولید کننده محصول یا ارائه دهنده خدمات مشابه فراوانی وجود دارند. انواع مختلف شرکت‌ها و کارخانجات مختلف در سراسر دنیا امروزه ا پیشرفت تکنولوژی ارتباطات و حمل نقل محصولات روزآمد و رقابتی‌ای را به بازار مصرف عرضه می‌کنند. این کارخانجات بعضا محصولات مشابهی تولید می‌کند که شاید بر کالای دیگری برتری خاصی نداشته باشد و فقط در تولید آن از تکنولوژی به روز‌تری استفاده شده است.

فهرست
مدل درآمدی چیست؟
مدل درآمدی مارک آپ
مدل درآمدی کمیسیون
پرداخت‌های موقت
کمک‌های رایگان
مدل درآمدی آربیتراژ
مدل درآمدی تبلیغاتی
پرداخت به ازای هر بار استفاده
مدل درآمدی اعتبارنامه‌ای

یکی از مواردی که امروزه در هر زمینه‌ای وجود دارد محدودیت منابع خصوصا منابع مالی است. معمولا استارتاپ‌ها سرمایه چندانی برای شروع نیاز ندارند اما اگر کمی‌ این تیم رشد کند قاعدتا نیاز‌های آن بیشتر شده و مخارج و هزینه‌هایی برای کار کردن مورد احتیاج خواهد بود. هر شرکتی برای سرپا ماندن بایستی از عهده یک سری هزینه‌ها بر‌اید بنابر این یکی از مهمترین مموارد در زمینه استارتاپ‌ها‌ این است که سریعا به درآمد برسند و از مدل درآمدی مناسبی برخوردار باشند. کسب و کار‌ها برای‌ این که بتوانند با شرکت‌های دیگر رقابت کنند، بایستی از درآمد کافی برخوردار باشند. در ادامه چند مدل درآمدی که در استارتاپ مورد استفاده قرار می‌گیرد را معرفی می‌کنیم

مدل درآمدی چیست؟

کسب درآمد در قالب‌ها و مدل‌های مختلفی امکان پذیر است. مدل درآمدی چارچوبی مفهومی است که استراتژی درآمدزایی کسب و کار را مشخص می‌کند. مدل درآمدی چارچوبی برای کسب پول است. این مدل درآمدی استارتاپ در واقع استراتژی‌ای برای مدیریت جریان‌های درآمدی و منابع مورد نیاز برای تامین‌ این درآمد‌ها، است. واضح است که هرک کسب و کاری که درآمد داشته باشد نیاز دارد‌ این جریانهای مالی و منابع موجود را در خود مدیریت کند.

مدل درآمدی برای‌ایجاد جریان‌های مالی محصول و خدمات ارزش آفرین شرکت، استفاده می‌کند. باید توجه داشته باشیم که مدل درآمدی تکنیک‌های تولید درآمد ومنابع درآمد را مورد بررسی قرار داده و‌ این اطلاعات را تکمیل می‌کند. این مدل باید به گونه‌ای طراحی شود که از ابتدا در باره مشتریان هدف بررسی‌های لازم صورت گرفته باشد.

مدل درآمدی مارک آپ

در‌ این روش کسب درآمد به‌ این صورت انجام می‌شود که دارنده کسب و کار محصولی را از تولید کننده به صورت مستقیم با قیمت مناسب خریداری کرده و سپس آن را به مشتریان با قیمت بازار می‌فروشد.

اختلاف قیمتی که بین کالا در کارخانه و فروشگاه‌های خرده فروشی دارد را ممی توان سود‌ این کسب و کار در نظر گرفت. این کار به نظر یکی از رایج‌ترین روش‌های کسب درآمد است که کالایی را با قیمتی پایین‌تر در مقیاس بالا خریداری کنیم و در بازار خرده فروشی با قیمت بازاری آن را بفروشیم.  سودی که از‌ این طریق می‌توان کسب کرد با توجه به مدیریت درست می‌تواند به قدری باشد ه تمام هزینه‌های جانبی و بالاسری را نیز تامین کند. از مکان‌ها و جایهایی که می‌توان از‌ این نوع مدل درآمدی استفاده کرد خرید عمده و خرده فروشی است.

در خرده فروشی‌ها اجناس با قیمتی پایین‌تر از عمده فروشان و کارخانجات خریداری شده و با افزایش سود بر قیمت با قیمت بیشتر به خریداران فروخته می‌شود. این اختلاف قیمت محل درآمد کسب و کار‌های خرده فروشی است.

مطالب مرتبط:

  • تیم سازی استارتاپ
  • لین استارتاپ
  • استارتاپ‌های موفق ایرانی
  • بیزینس پلن استارتاپ
  • استارتاپ های جهانی
  • ساختار سازمانی استارتاپ

مدل درآمدی کمیسیون

در‌ این روش کار را با ‌ایجاد یک پلتفرم امور مشتریان در قرار داد‌ها و تامین نیاز‌هایشان را تسهیل می‌کند. و از‌ این بابت درصدی به عنوان حق العمل می‌گیرد. ‌ این کمیسیون بر حسب محصول یا خدمتی که به مشتریان ارائه ممی شود دریافت می‌شود. این کمیسیون را طبق قرارداد می‌توان به صورت درصدی از قیمت فروش و یا به صورت ثابت در نظر گرفت. این مدل کسب درآمد برای‌ایجاد جریانهای درآمدی بسیار مطرح و مشهور است.‌ این امر در بازار لوازم و تجهیزات کامپیوتری درآمد‌های کلانی‌ایجاد می‌کند. از جمله‌ این موارد کیف پول‌های الکترونکی و خدماتی است که بانک ارائه می‌دهد.

پرداخت‌های موقت

در‌ این نوع مدل درآمدی افراد برای در اختیار داشتن سرویس خاصی در‌ این ترنت مبلغی را برای مدت معینی پرداخت می‌کنند. دوره‌های‌ این پرداخت می‌تواند هفتگی، ماهانه و یا سالانه باشد که بر اساس نوع خدمت یا محصولی که ارائه می‌شود می‌تواند فرق داشته باشد. برای استفاده از خدمات ابزاری مانند تلفن مبلغ ثابتی برای دریافت خدمات تلفنی پرداخت می‌کنیم و پس از آن هر چه بیشتر از تلفن استفاده کند هزینه بیشتری باید بپردازد.

برخی دیگر از مواردی که در باره هزینه‌های تلفن وجود دارد هزینه‌های تلفن‌های راه دور و یا ثبت نام‌های اداری نیز جزو‌ این خدمات خواهند بود. حالت‌های مختلفی که طبق آنها به افراد خدمات داده می‌شود نرخ‌های متنوعی دارند و افراد با توجه به استفاده مدنظرشان عضویت‌ها را قبول می‌کنند.

کمک‌های رایگان

در‌ این مدل درآمدی استارتاپ سایت‌ها محتوا و دانش یا راه حل خاصی را به صورت رایگان دراختیار کاربر قرار می‌هند. این محتوای رایگان اگر بتواند مخاطبان را وادار به بازگشت دوباره کند می‌تواند جریان درآمدی مناسبی را‌ایجاد کند.

ممکن است شخص بار دیگر به اپلیکیشن یا وب سایت شما برگردد تا با بازدیدی دوباره و‌ایجاد اعتماد سرمایه‌گذاری انجام دهد. سایت‌هایی مانند نتفلیکس و پرایم ویدیو از‌ این مدل درآمدی استفاده می‌کنند.

مدل درآمدی آربیتراژ

این نوع مدل درآمدی استارتاپ بر مبنای اختلاف قیمت یک کالا در دو بازار کار میکند. به دلایل مختلف قیمت یک کالا ممکن است دو دوبازار یکسان نباشد در‌ این سورد آربیتراژگران اجناس را از بازار‌های ارزان‌تر خریداری کرده و در بازار‌های دیگر به قیمت گرانتری می‌فروشند.

دلیل‌ این اختلاف قیمت می‌تواند‌ این باشد که در منطقه‌ای که کالای خاصی تولید می‌شود به دلیل فراوانی آن کالا یا محصول قیمت پایین‌تر است. طبیعتا در شهر‌ها و قسمت‌هایی که‌ این محصولات وجود ندارد ممکن است قیمت محصول فرق داشته باشد و بیشتر باشد.

این اختلاف قیمت که یک کالا در دو زمان یا مکان مختلف قیمت‌های متفاوتی دارد، می‌تواند سودی برابر با اختلاف قیمت دو کالا در بازار نصیب کسب و کار کند. سایت خود را به صورت ویژه به فروش برسانید. از‌ این کار می‌توانید سود سرشاری کسب کند.

نوع درآمد تبلیغات

مدل درآمدی تبلیغاتی

در‌ این مدل درآمدی افراد یک پلتفرم طراحی می‌کنند تا شرکت‌ها و افراد بتوانند به تبلیغ محصولات خود بپردازند. شبکه‌های اجتماعی امروزه از‌ این طریق کسب درآمد می‌کنند. این روش در صورتی که درست انجام شود سود بسیار بالایی دارد. افراد با توجه به دوره‌های مختلف اوقات مناسب را پیدا می‌کنند و در آن با استفاده از شرکت‌های تبلیغاتی، به تبلیغ در فضای آفلاین یا آنلاین می‌پردازند.

پلتفرم‌هایی مانند فیسبوک و‌ اینستاگرام از همین مدل برای‌ایجاد جریان مالی استفاده می‌کنند. اگر مخاطبان ثابت و وفاداری داشته باشید بهتر می‌توانید‌ این مدل درآمدی را استفاده کرده و درآمد بالایی داشته باشید.

پرداخت به ازای هر بار استفاده

در‌ این مدل درآمدی استارتاپ پلتفرم‌های مختلف ابتدا مبلغی را از کاربر دریافت می‌کنند که به صورت حق عضویت است. پس از آن هر بار که از خدمات سیستم استفاده شود بسته به نوع و میزان خدمات مبالغ مختلفی از فرد دریافت می شود. کمپانی‌های کارت‌های اعتباری از همین روش برای کسب درآمد استفاده می‌کنند.

مدل درآمدی اعتبارنامه‌ای

در توضیح این مدل درآمدی استارتاپ باید بگوییم اکثر افرادی که اثری را بجای می‌گذارند یا محصول جدیدی خلق می‌کنند آن را در اداره جات مربوط به همین کار ثبت می‌کنند. میزان تاثیر اعتبارنامه بسته به زمان و منطقه جغرافیایی می‌تواند متفاوت باشد. این اعتبار نامه به‌ این شکل عمل می‌کند که کسی جز مخترع‌ این محصول یا خدمت نمی‌تواند از طریق آن کار تجاری انجام دهد و یا آن را در حجم‌های بالا تولید کند.

این مورد باعث می‌شود که شرکت‌هایی که اعتبار کافی دارند بخواهد از اعتبارشان را تحت عنوان لایسنس محصولات به شرکت‌های دیگر بفروشند. شرکت‌های خلاق مانند مایکروسافت از همین روش برای محصولات خود استفاده می‌کنند. مایکروسافت با طی مراحل اداری شرکت‌های مختلف را بررسی کرده و در صورت تایید محصولات شرکت مزبور تحت لیسانس و اعتبار مایکروسافت ساخته می‌شوند. با‌ این کار از فروش لایسنس یا اعتبار نامه برای محصولات تولید کنندگان دیگر می‌توان درآمد بالایی کسب کرد.

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[2,8],"post__not_in":[4581],"posts_per_page":3,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":"\u0647\u0645\u0647","post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_3","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":{"between":"between-2","layout":"layout-3"},"box_layout":"boxed-item-2","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_3","post_status":"publish"}
گام‌های شروع کسب و کار

گام‌های شروع کسب و کار، چک لیست مواردی که به کارتان می‌آیند!

فروش اینترنتی گوشی

فروش اینترنتی گوشی با رعایت این نکات پرسودتر خواهد بود!

نماد اعتماد الکترونیکی

همه چیز درباره نماد اعتماد الکترونیکی، اعتماد جلب کن!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین مطالب

{"number":"","cats":"","orderby":"views","post_title":1,"title":"\u0647\u0645\u0647","excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"40","box_layout":"boxed-item-2","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
ساخت فروشگاه اینترنتی

چگونه فروشگاه اینترنتی بسازیم؟

طراحی لوگو در فروشگاه ساز بیدُک

آنلاین طراحی لوگو رو انجام بده!

فروش در اینستاگرام در مجله فروشگاه ساز بیدُک

نکات طلایی برای پیج فروش در اینستاگرام

منابع دیجیتال مارکتینگ

منابع دیجیتال مارکتینگ – معرفی ۱۰تا از بهترین کتاب‌ها برای یادگیری دیجیتال مارکتینگ

راه اندازی شبکه های اجتماعی در فروشگاه ساز بیدُک

راه‌اندازی شبکه های اجتماعی، استارت فروش آنلاین شما

دسته‌بندی

  • آموزش اینستاگرام
  • آموزش تلگرام
  • اخبار
  • بیدُک
  • دسته‌بندی نشده
  • راهنمای خرید
  • شبکه‌های اجتماعی
  • فروش و بازاریابی
  • کسب و کار
  • ویدئو

آخرین نوشته‌ها

  • تا اطلاع ثانوی هیچ کسب‌و‌کاری راه نیندازید!
  • هک رشد (Growth Hacking) چیست؟ هک رشد مناسب کیست؟
  • افزایش فروش چطور اتفاق می‌افتد؟ چگونه بیشتر بفروشیم؟
  • بلاگ یا وبلاگ چیست؟ چرا باید بلاگ بسازیم؟
  • ۵ کاری که باید در فروشگاه اینترنتی خود انجام دهید!

شبکه‌های اجتماعی

۱۳۹۹ © تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه ساز بیدُک می‌باشد
#